Keystone logo

Suodattimet

 • BA
 • Journalismi ja joukkoviestintä
 • Media
 • Mediajohtaminen
Opintoalat
 • Journalismi ja joukkoviestintä (6)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

6 BA Ohjelmat sisään Mediajohtaminen 2024

  BA Ohjelmat sisään Mediajohtaminen

  Bachelor of Arts on ylemmän tason sertifiointi, joka osoittaa loppuun ylempää tutkimus tietyllä alueella. Ohjelmat kestävät yleensä kolme-neljä vuotta, vaikka jotkut tutkijat voivat lopettaa lyhyemmässä ajassa. Valmistuneet ovat usein valmiita etsimään työtä tai siirtyä korkeampaan koulutukseen.

  Mikä on BA Media Management? Median hallinta ohjelma keskittyy erilaisiin mainonnan median ja miten tehokkaasti käyttää niitä. Markkinointi on keskeinen osa liiketoimintaa, ja opiskelijat oppivat miksi. Kurssit sisältävät aiheita kuten Internet-markkinointi, yrittäjyys, markkinatutkimus ja perusteet rahoituksen. Päätyttyä ohjelman, valmistuneet ymmärtävät asiakkaiden käyttäytymisen ja ajattelun. He myös oppivat, miten lähestyä markkinointikampanja kokonaisvaltaisesti tulevaisuuteen.

  BA Media Management tarjoaa rakennuspalikoita menestyksekkään uran mainonnan ja markkinoinnin.Sinulla on mahdollisuus kehittää korkean tason ihmissuhdetaidot, analyyttinen ajattelu valmiuksia ja luovan ongelmanratkaisun kykyjä. Tämä monipuolinen tutkinto voi tarjota monia uran vaihtoehtoja.

  Kustannukset BA riippuu koulun valinta sekä miten voit osallistua ohjelmaan. Lyhyemmät ohjelmat voivat olla voimakkaita, mutta voit säästää kokonaiskustannuksia. Lisäksi opiskelijat usein valitsevat verkkokursseja kustannukset pysyvät alhaisina. Se on hyvä idea ottaa yhteyttä tiettyyn kouluihin palkkioista.

  Pääaineenaan median hallinta, olet valmis erilaisiin mainonnan ja myynnin liittyviä kantoja. Saatat löytää työtä toimitusjohtaja brändin ja sen kuvaa tai tehdä markkinatutkimusta tietyllä sektorilla väestössä. Jos et ole kiinnostunut suoraan edistää tuotteen, voit löytää työtä konsulttitoimisto tai pr-yritys. Jopa paikalliset ja kansalliset poliitikot ovat käytössä median hallinnan asiantuntijoita.

  Opiskelijoille syrjäisissä paikoissa, online-luokat voi antaa sinulle parempi pääsy koulutukseen ohjelma valintasi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.