Keystone logo

12 BA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Multimedia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Multimedia
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Multimedia

Kandidaatin opintojen tasosta on erinomainen tilaisuus opiskelijoille oppia perusasiat alansa. Tämä valmistaa heitä lähtötason työtä, jossa he voivat saada lisää kokemusta. Vaihtoehtoisesti voit ansaita maisterin 's tutkinnon valmistuttuaan tulla mestari tietyn alueen ja aloita erikoistuneiden.

Mikä on BA Multimedia? Multimedia yhdistää monia erilaisia ​​taiteen, mukaan lukien ääni-, video-, animaatio, 3D-mallinnus, kuvantaminen, vuorovaikutteisuus, ja tekstiä. Multimedia opiskelijat opiskelevat luoda useita tai kaikki näistä taidemuodot ammattimaisessa ympäristössä. Kurssit ovat yleensä jaettu keskuudessa teoreettisia ja käytännön opintoja. On myös tavallista opiskella johdon ja teknologian rinnalla suunnittelua ja tuotantoa, joka mahdollistaa tutkinnon työskennellä median luomiseen tai johtajan asemassa.

On olemassa muutamia polkuja, jotka suoremmin johtavat markkinointia kuin luomista media itse.Hankkimalla käsityksen kaikenlaista media, opiskelijat hyötyvät all inclusive joukko tietoja ja taitoja, jotta he ovat valmiita lähes mihin tahansa kenttään.

Kuten useimmat poikamies ohjelmia, kustannukset ottaa multimedia ohjelma vaihtelee melko vähän riippuen koulu, ohjelma, kesto tutkimuksen ja maan haluat. Sinun pitäisi varmasti tehdä perusteellinen tutkimus ennen ilmoittautumalla voit varmistaa löytää vaihtoehto, joka toimii sinun tarpeisiin.

Vaikka useimmat multimedia tutkinnon joko työtä median luomiseen tai hallintaan taiteilijoita, on vielä monia eri vaihtoehtoja urasi. Voit päättää liittyä studioon ja työtä keskuudessa pieni ryhmä taiteilijoita tai voit työskennellä markkinointiosasto suurempien yritysten. Voit myös valita mennä freelance ja luoda oman studion työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi voit työskennellä koulutuksessa.

Jos olet valmis astumaan kentälle multimedia, alkaa tutkia ohjelma, joka toimii sinulle tänään.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.