Keystone logo

31 BBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen Kansainvälinen liikkeenjohto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohtaminen
  • Kansainvälinen liikkeenjohto
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (31)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen Kansainvälinen liikkeenjohto

BBA (Bachelor of Business Administration) on perustutkintoa astetta, että opiskelijat jatkamaan päästäkseen maailmaan liiketoimintaa. Sarjat voidaan toteuttaa verkossa, osoitteessa kauppakorkeakouluissa, tai liiketoiminnan osastojen julkisissa yliopistoissa.

Mikä on BBA in International Business Administration? Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita uran globaalin liiketoiminnan käytäntöjä. Kukin ohjelma vaihtelee, mutta opiskelijat voivat ottaa luokat, jotka keskittyvät käytännön ja teoreettisia kysymyksiä sekä alueellisten ja maailmanlaajuisten organisaatioiden kanssa, jotta niihin tuotaisiin reaalimaailman tietoa. Koulutus voi liittyä myös sosiaaliset ja eettiset vastuut mukana liiketoiminnassa. Sarjat voivat olla kansainvälisen markkinoinnin, laskentatoimen, kansainvälinen liiketoiminta logistiikka, kulttuurien hallintaa, kansainvälisen rahoituksen, globaali kilpailukykyinen strategia, sekä neuvottelu- ja konfliktien hallinta.

Koska tämä ohjelma on kansainvälisen huomion, opiskelijat hyötyvät että ne täyttävät muiden opiskelijoiden ja opettajien eri puolilta, mikä parantaa niiden kulttuurista kokemusta. Tutkinnon voi halutessaan työskennellä monilla alueilla maailmassa, ja aste valmistelee myös ne mennä ansaita advanced degree.

Bachelor in International Business Administration voi ansaita kouluissa ympäri maailmaa. Kustannukset tutkinto vaihtelevat ohjelman kestoa, sijainti koulun ja muita maksuja. Tutkimus muutamia instituutioita ja sitten puhua heille suoraan siitä, mitä odottaa taloudellisesti.

Ansaita BBA in International Business Administration antaa tutkinnon vahvan pohjan useita kansainvälisissä tehtävissä. Jotkut voivat halutessaan tulla työvoiman myyntitehtävissä tai alempi johtotehtävissä kansainvälisten yritysten. Erikoisalat voi sisältää kirjanpidon, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin ja myynnin tai rahoituksen.Jotkut opiskelijat myös halutessaan jatkaa MBA ennen kuin löytää uran.

Älä tuhlaa enempää aikaa. Aloita etsivät täydellistä kansainvälisen liiketoiminnan hallinnon ohjelmaa juuri nyt. Käyttämällä online-tietokanta, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.