Keystone logo

427 BBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (427)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot

BBA Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto tutkinnot ovat ne, jotka keskittyvät teorian ja käytännön tietyillä liiketoiminta-alueilla. Nämä kandidaatin tutkinnot tarjoavat laajan katsauksia, sekä väkevää kursseista opiskelijoiden painopistealueilla.

Opiskelemaan usein kysyä, "Mikä on BBA Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto?" BBA (Bachelor of Business Administration) itsessään on neljän vuoden tutkinto tyypillisesti rakennettu erityinen pitoisuudet kursseista, että opiskelijat tarvitsevat heidän erityistä uran. Esimerkiksi jos ohjelma painotetaan keskittyy taloustieteen ydin luokat kuuluisi talousteorian ja käytäntöjä; painopiste hallinto tarjoaisi työselostus budjetointi, johtaminen, markkinointi, ja henkilöresursseja.

On olemassa monia etuja saada BBA Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto.Akateemisesti, opiskelijat koota merkittävän tietämyksen asiaankuuluvia näkökohtia liikemaailmassa. Ovatko he valitsevat keskittyä kansainvälisen liiketoiminnan, sähköisen liiketoiminnan, tai yrittäjäksi, autetaan, jotta ne voisivat menestyä. Ottaa kandidaatin tutkinto antaa myös tutkinnon kilpailuetua työmarkkinoilla.

Osallistumismenojen yliopisto ansaita BBA vaihtelee. Maailmanlaajuinen sijainti college, onko kursseista on suoritettu verkossa tai-henkilö, ja kotimaata opiskelija kaikki osansa lukukausimaksuista kustannukset. Olisi viisasta ottaa yhteyttä haluttuun kouluun oppimaan nykyisten maksu aikataulut.

BBA in Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto monia urapolkuja jatko voi ottaa. Tämä tutkinto voi johtaa työpaikkoja on paikallisia ja kansainvälisiä yrityksiä.Tyypillisesti työpaikkoja yrityksen johtajat, analyytikot, hallintohenkilöstön ja pankin neuvonantajat voivat tarjota tutkinnon.

Jos haet hallinnollisissa tehtävissä maailman liiketalouden, älä epäröi ottaa unelmiesi pidemmälle. On olemassa ohjelmia ympäri maailmaa tarjoavat työselostus tulevaa, sekä verkko-opetuksen vaihtoehtoja BBA Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto. Jos haluat lisätietoja tai ilmoittautua luokassa, ota etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.