Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 45 Tradenomit  (BBA) sisään Rahoitusala 2023

45 BBA Ohjelmat sisään Rahoitusala 2023

Yleiskatsaus

Taloustieteiden kandidaatin tutkinto osoittaa ymmärrystä liiketoimintaympäristön monimutkaisesta maailmasta ja näiden periaatteiden käytännön soveltamisesta. Monet työnantajat etsivät aktiivisesti tutkinnon suorittaneita.

Mikä on BBA Finance? Tämä ohjelma antaa opiskelijoille syvällisen altistumisen käsitteille ja teorioille, jotka muokkaavat globaalia taloudellista ympäristöä. Tämä lähestymistapa tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden analysoida ja ymmärtää taloudellisia suuntauksia paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi tämä ohjelma opettaa opiskelijoille käytännön taitoja, joita rahoitussektorin työpaikat edellyttävät. Kurssit liiketalouden matematiikassa antavat ohjelman osanottajille mahdollisuuden rakentaa taitomallejaan, kun taas sovelletut oppimismahdollisuudet antavat opiskelijoille käytännön kokemusta rahoitussektorilla tehdystä työstä.

Rahoitusala on monipuolinen ja kiehtova uramahdollisuus. Yritysten, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja valtion virastojen kasvaessa kasvaa myös heidän kokemuksensa kokeneista finanssialan ammattilaisista. BBA Finance on erinomainen tapa siirtyä tähän ura-alueeseen taidoilla, joita työnantajat etsivät. Tämä opinto-ohjelma valmistaa oppilaita siirtymään uuteen työhön. Opiskelijat voivat myös lisätä nykyisiä työtehtäviään uudella näkökulmalla nykyaikaiseen rahoitusteoriaan ja työpaikkaohjaukseen.

Tämän tutkinnon kustannukset voivat vaihdella koulun sijainnin ja tarjotun ohjelman tarkan luonteen mukaan.

BBA in Finance valmistaa opiskelijoita monille eri työpaikoille useilla toimialoilla. Monet tutkinnon suorittajat ovat analyytikoita yrityksille, kun taas toiset toimivat pankkien ja muiden rahoituslaitosten lainanhoitajina. Henkilökohtaiset rahoitusneuvojat työskentelevät yksitellen sellaisten henkilöiden kanssa, jotka haluavat valvoa enemmän taloudellisia olosuhteitaan. Jotkut valmistuneet työskentelevät suuryrityksissä, kun taas toiset työskentelevät paikallisille yrityksille tai itselleen.

Tätä tutkintoa tarjotaan ympäri maailmaa, ja jotkut oppilaitokset antavat oppilaille mahdollisuuden saada tämä tutkinto online-kurssilla, eikä osallistua luokkiin perinteisessä ympäristössä. Mahdolliset opiskelijat voivat täyttää yksinkertaisen yhteydenottolomakkeen, joka liitetään kouluihin, jotka tarjoavat BBA-rahoituksen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • BBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (45)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto