Keystone logo

1 BBA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Sosiaalinen media 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Sosiaalinen media
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BBA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Sosiaalinen media

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto on avoinna niille tuleville opiskelijoille, jotka ovat saaneet korkeakoulututkinnon tai vastaavan. Tämä perustutkinto tarjoaa liiketoiminnan perusteet ja niiden käytännön soveltamista työympäristöissä. Keskimääräinen aika ohjelman valmistumiselle on kolmesta viiteen vuoteen.

Mikä on sosiaalisen median BBA? Ohjelma yhdistää markkinoinnin perusteet ja teorian käytännölliseen rooliin digitaalisen median ja viestinnän pelata reaalimaailman liiketoiminnassa. Kurssit voivat keskittyä kvantitatiivisiin ja laadullisiin analyyttisiin välineisiin, henkilöstöhallintoon ja markkinointiin. Opetussuunnitelmassa voi olla yleinen psykologia, sosiologian periaatteet ja web-pohjaisten sovellusten kehittäminen. Ohjelman keskittyminen voidaan räätälöidä, jolloin opiskelijat voivat keskittyä erityisiin kiinnostaviin alueisiin, kuten kiinteistöihin, markkinointiviestintään, rahoitukseen tai energiaan, öljyyn ja kaasuun.

Yksityishenkilöt, jotka täyttävät sosiaalisen median tutkinnon, voivat hankkia erilaisia ​​siirrettäviä taitoja ohjelman aikana. Johtajuutta ja viestintätaitoja voidaan hyödyntää kommunikoimaan omaa näkemystään inspiroimalla työntekijöitä. Organisaatiotaidot voivat hyödyttää henkilökohtaista ja työelämää.

Sosiaalisen median kandidaatin tutkinto-ohjelmat ovat saatavilla yliopistoissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa. Kustannukset voivat vaihdella sijainnin ja keskittymisen mukaan. Tulevien opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä suoraan kouluihin uusimmista opetussuunnitelmista ja taloudellisista tukipaketeista.

Sosiaalisen median taloushallinnon kandidaatti valmistelee opiskelijoita työpaikoille, jotka käyttävät kaikkein ajantasaisempia analyyttisiä välineitä ja digitaalisen median tekniikoita. Yksilöitä voi vuokrata esimerkiksi sosiaalisen median projektijohtajille, web-kehittäjille, vuorovaikutteisille sisältöasiantuntijoille ja digitaalisille suunnittelijoille. Onnistuneita ehdokkaita voi ansaita korkeampia palkallisia uran johtajina ja johtajina. Yksityishenkilöt, jotka haluavat jatkaa koulutustaan, voivat jatkaa jatkotutkintoa.

Kauppatieteiden kandidaatti voi aloittaa menestyksekkään uran useilla digitaalisilla ja sosiaalisilla mediaareilla. Käteviä online- ja paikan päällä olevia luokkia kysytään. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.