Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Luonnontieteiden kandidaatit (BSc) sisään Biotieteet 2023/2024

3 BSc Ohjelmat sisään Biotieteet 2023/2024

Yleiskatsaus

Opiskelijoille myönnetään Bachelor of Science (BSc), kun tieteellisen alan peruskoulutus on suoritettu. Tutkinto osoittaa, että haltijat ovat viettäneet useita vuosia opiskeluaan kentällä valmistautumaan uraan.

Mikä on biotekniikan koulutusohjelma? Tässä ohjelmassa opiskelijat saavat koulutusta monissa tieteissä, jotka liittyvät eläviin organismeihin, mukaan lukien biologia, biokemia ja paljon muuta. Opiskelu ohjelmassa sisältää yleensä luentojen ja laboratoriokausien yhdistelmän. Labsin aikana tutkijat osallistuvat kokeiluihin, jotka antavat heille mahdollisuuden soveltaa mitä he ovat oppineet luentojen aikana käytännössä, toisin kuin teoria. Opiskelija oppii kokeilun tekemiseen, tallentaa tuloksia ja kirjoittaa yhteenvedon tuloksista.

Elämäntaitio-ohjelmassa olevat ihmiset oppivat usein monia arvokkaita taitoja valmistautua ammattimaisesti ja henkilökohtaiseen elämäänsä. Näihin taitoihin kuuluu disssection, observational awareness ja viestintätaidot, joita tarvitaan laboratoriokumppanien tehokkaaseen työskentelyyn.

Oikean oppilaitoksen valitseminen on tärkeä päätös opiskelijalle, joka hakee BSc: n Life Sciences -ohjelmaa, sillä kustannusten vaihteluvälit koulusta toiseen ovat suuria. On suositeltavaa ottaa yhteyttä useisiin kouluihin, jotka tarjoavat ohjelmaa hyvän taloudellisen tilanteen löytämiseksi.

Biotieteiden opinnot Life Sciences -yrityksissä on tarkoitettu valmistamaan opiskelija monenlaisiin työpaikkoihin tiedeyhteisössä. Tutkinnon suorittaneiden lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat keskittyä uraansa tietyllä biologisen tutkimuksen alalla, joka vastaa heidän kiinnostuksensa, kuten merivian tai mikrobiologian. Tutkinto voi toimia myös lääketieteellisen uran ensimmäisinä vaiheina joko lääkärinä tai eläinlääkärinä tai sitä voidaan soveltaa eläinkuntaan, joka tutkii eläimiä zoologina.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat BSc Life Sciences. Ne, joilla ei ole lähistöllä olevaa ohjelmaa, tai mieluummin kyky sopia opintoihinsa muissa elämäntavoissaan, voivat jopa ansaita tutkintonsa verkossa. Löydä täydellinen hakusi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänkirjautumistoimistoon.

Lue lisää

Suodattimet

 • BSc
 • Biotieteet
 • Biotieteet
Opintoalat
 • Biotieteet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat