4 Ruoka Tiede BSc degrees found
- BSc
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
- Pohjois-Amerikka3
- Aasia1
4 Ruoka Tiede BSc degrees found
Esittelyssä
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
China Pharmaceutical University
BSc elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus
- Nanjing/Jiangsu, Kiina
- Nanjing, Kiina
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Tavoite: Tämä ohjelma tarjoaa tutkimuksen teorioita ja kokeellista osaamista aloilla, kuten kemian, farmasian, elintarvike tieteen ja tekniikan, elintarvikkeiden turvallisuutta ja hygieniaa, elintarvikkeiden laadun
Montana State University
B.S. in Food & Nutrition, Dietetics Emphasis
- Bozeman, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
Salem College
Luonnontieteiden kandidaatti - biokemia
- Winston-Salem, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
Salem tarjoaa kandidaatin tutkinnon biokemiassa. Pääaineenaan biokemia, opit kemian, biologian, fysiikan ja matematiikan perusasiat, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan terveyteen, ympäristöön, oikeuslääketieteeseen ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä ongelmia molekyylitasolla.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede Elintarviketurvallisuus
Termi BSc tarkoittaa Bachelor of Science. Osallistumistasi koulusta riippuen tämäntyyppisen tutkinnon ansaitseminen voi kestää kolmesta viiteen vuotta. Kandidaatin tutkintoihin liittyy yleensä kurssi, joka on keskittynyt tieteellisiin aiheisiin tai opintoihin.
Mikä on elintarvikeketjun insinööri? Elintarviketurvallisuusmenettelyjen ymmärtäminen voi olla kriittinen estää vaarallisten elintarvikkeiden aiheuttamien sairauksien leviäminen ravintoloissa ja muissa organisaatioissa. Ohjelmat, joilla kandidaatin tutkinnon saaminen elintarviketurvallisuudessa voi sisältää oppimisen haitallisista mikro-organismeista sekä siitä, miten ne voidaan eliminoida tai estää saastuttavasta ruoasta. Voit myös tutkia ravitsemusta, elintarvikekemiaa ja ruokavalion tekniikoita.
Voit käyttää kurssityön aikana saatuja taitoja helpottamaan jokapäiväistä elämääsi. Ruoanvalmistusmenetelmiä voidaan soveltaa henkilökohtaisiin aterioihin. Tietäen, kuinka olla turvassa ruoan kanssa, voi auttaa sinua sairastamasta. Voit myös soveltaa ravitsemukseen liittyvää tietoa, jotta voit tehdä terveellisiä valintoja.
Kaikkien vaadittujen opintojaksojen suorittamisesta aiheutuvat kulut voivat vaihdella riippuen siitä, missä koulussa olet. Eri laitosten tutkiminen voi olla hyödyllistä selvittää, kuinka paljon sinun on käytettävä.
Elintarviketurvallisuuden tutkintoon johtavat työt ovat pääsääntöisesti lähtötasoja, jotka toimivat jalostusjohtajina tai tarkastajina elintarviketeollisuuden yritykselle tai valtion sääntelyelimelle. Näihin töihin kuuluu varmistaa, että valmistus on valmis turvallisella tavalla ja auttaa estämään elintarvikkeiden saastuminen haitallisista mikro-organismeista tai kemikaaleista. Voit myös palkata ravintolassa, joka työskentelee ruoanvalmistuksessa kokin tai keittiön avustajana.
Riippuen elämäntavoistasi, saatat löytää joko perinteisen ilmoittautumisen yliopistoon tai online-kurssit ovat sinulle helpompaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.