Keystone logo

1 BSc Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Globaalit Tutkimukset sisään Colchester, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • BSc
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yleissivistävät opinnot
 • Globaalit Tutkimukset
 • Colchester
Opintoalat
 • Yleissivistävät opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  BSc Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Globaalit Tutkimukset

  Global Studies ottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan maailmamme ymmärtämiseen. Se kaivaa globaalien kysymysten sosiaalisiin, poliittisiin, taloudellisiin ja kulttuurisiin näkökohtiin ja tutkii, kuinka ne vaikuttavat yhteisöihin ja kansoihin. Uppoutumalla Global Studies -tutkimukseen saat syvällisen ymmärryksen monimuotoisista voimista, jotka muokkaavat nykymaailmaamme – globalisaatiosta ja ilmastonmuutoksesta maahanmuuttoon ja kansainvälisiin konflikteihin.

  Joitakin yleisiä aiheita, joita saatat kohdata, ovat kansainväliset suhteet ja diplomatia, maailmantalous ja kauppa, ihmisoikeudet ja valtiotiede. Sinua myös todennäköisesti rohkaistaan – jos sitä ei vaadita – opiskelemaan vierasta kieltä ja osallistumaan ulkomailla opiskeleviin ohjelmiin, jotka tarjoavat sinulle omakohtaista kokemusta eri kulttuureista.

  Global Studiesin tutkinto tasoittaa tietä monipuolisille uramahdollisuuksille eri aloilla, jolloin voit kuvitella itsesi jännittävissä rooleissa, kuten kansainvälisen kehitysasiantuntijan, diplomaatin, politiikan analyytikon tai humanitaarisen avun työntekijän. Lisäksi monet valmistuneet päättävät parantaa tietojaan ja taitojaan suorittamalla edistyneitä tutkintoja sellaisilla aloilla kuin kansainväliset suhteet, yleinen politiikka tai globaalit asiat

  Jos olet intohimoinen globaalien haasteiden ymmärtämiseen ja niiden ratkaisemiseen, tämä opiskeluala voi olla täydellinen parisi.

  UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

  Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science) voi suorittaa akateemisissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Tämä suosittu perustutkinto valmistaa opiskelijoita työelämään ja myös jatko-opintojen suorittamiseen. BSc-tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta.