Keystone logo

1 BSc Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Konsernijohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • BSc
 • Johtamisopinnot
 • Konsernijohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  BSc Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Konsernijohtaminen

  Kandidaatin tutkinto, joka tunnetaan myös kandidaatin, ansaitaan opiskelija, joka on suorittanut kurssitöitä valitsemansa hyväksytyssä oppilaitos. Yleensä prosessi ansaita kandidaatin kestää noin neljä vuotta.

  Mikä on BSc Corporate Governance? Tämä koulutusohjelma valmistelee tutkijat tulevaa uran yritysjohdon, tai nostamisesta asteen. Kurssit voivat sisältää liiketalous, omaisuudenhoito, johtaminen tutkimuksiin, projektinhallinta, kirjanpito, henkilöstöhallinnon, ja hankinta sekä sopimusten hallinta. Monet kurssit järjestetään luokassa, ja jotkut yliopistot voivat vaatia loppuun tutkimushankkeen.

  Opiskelijat, jotka suorittaa tämän tyyppinen aste voi saada monia hyödyllisiä taitoja. Lisäksi oppimisen materiaalin katettu työselostus, opiskelijat voivat myös todeta, että niillä on lisääntynyt tieto siitä, miten viestiä tehokkaasti, miten suorittaa hyvin paineen alla ja miten hyvässä järjestyksessä.

  Kustannukset valmiiksi BSc Corporate Governance riippuu siitä, kumpi korkeakoulu tai yliopisto opiskelija osallistuu. Suorittamalla perusteellinen tutkimus ennen sitoutumista ohjelmaan, tuleville opiskelijoille voi olla varma tehdä oikea valinta heidän koulutustarpeita.

  Uraa, jotka voivat olla käytettävissä valmistuneille johtamisohjeisto kandidaatin ohjelma voi sisältää korkean tason hallinnon, kuten ohjaaja, johtajaan tai yhtiö. Nämä kannat olisivat käytössä monilla aloilla, kuten vähittäiskaupassa, rahoitus, valmistus ja vieraanvaraisuus. Yleensä palkat tämäntyyppisissä uran ovat suhteellisen korkeat. Tutkinnon voi myös halutessaan jatkaa maisterin tutkinnon tai tohtorin lisää uran vaihtoehtoja.

  Opiskelijat, jotka työskentelevät tai ovat kiireisiä aikatauluja voidaan tyytyväinen oppia, että on olemassa monia aikatauluvalinnoista tälle ohjelmalle.Tutkia vaihtoehtoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.