Keystone logo

14 BSc Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Hallinto Organisaatiohallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Hallinnon opinnot
  • Hallinto
  • Organisaatiohallinto
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BSc Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Hallinto Organisaatiohallinto

Sen sijaan saada työtä jälkeen lukiosta, jotkut ihmiset haluavat osallistua yliopiston joko hengen tai verkossa, saada kandidaatin tutkinnon. Nämä astetta keskittyvät yleinen tutkimuskohde ja valmistaa opiskelijoita saamaan työtä liittyvältä alalta.

Mikä on BSc Organizational Management? Tämä tutkinto on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita luomaan ja johtaa joukkueiden liikemaailmassa. Vaikka toteuttavat tämän verran, opiskelijat ottaa luokat, jotka kattavat erilaisia ​​aiheita, kuten henkilöstöhallinnon, etiikka, ryhmä käyttäytymistä ja viestintää. Opiskelija voi myös perus liikkeenjohdon luokat, kuten kirjanpito, talous, ja yleishallinnon.

On olemassa monia etuja, jotka voivat tulla saamasta tutkinto organisaation johdon. Esimerkiksi opiskelija voi löytää ne on helpompaa löytää työtä valitsemiinsa sekä asema, joka maksaa heille hyvin.

On monia asioita, jotka voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin saada kandidaatin tutkinnon organisaation johdon. Esimerkiksi jossa koulun sijaitsee ja mitä se perii lukukausimaksuja lukukausittain voi vaikuttaa kuinka paljon se maksaa ansaita määrin.

On monia työpaikkoja saatavilla niille, jotka siirtyä kanssa tutkinnon hallinnosta, ja monet heistä ovat liiketoiminnan alalla. Valmistuttuaan koulutusohjelman, valmistunut voisi työskennellä terveyspalvelujen johtaja, tietotekniikan johtaja, henkilöstöpäällikkö, tai yhteisöpalvelut johtaja. Etsiessään työtä, tutkinnon pitäisi etsiä kantoja, joissa strategisesti johtava ja järjestämällä ihmisryhmiä sekä kantoja, jotka vaativat suunnittelua ja valvoa joukkueet.

On olemassa ohjelmia varten organisaation johdon useissa yliopistoissa eri puolilla maailmaa.Voit aloittaa hakuprosessin, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.