Keystone logo

19 BSc Ohjelmat sisään Rikosoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Rikosoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (19)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

BSc Ohjelmat sisään Rikosoikeus

Useimmat ihmiset haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Palvelu rikosoikeudellisessa järjestelmässä on yksi tapa auttaa niitä, jotka näyttävät menettäneen. Noin neljän vuoden opinnot, opiskelijat voivat ansaita rikostutkinnot luonnontieteiden kandidaatin tutkinnossa ja alkaa tehdä ero ihmisten elämässä tällä hetkellä oikeusjärjestelmän.

&nbsp

Mikä on rikostuomioistuimen BSc? Tämä tutkinto-ohjelma pyrkii keskittymään rikosoikeusjärjestelmää koskeviin lakeihin ja menettelyihin riippumatta siitä, missä maassa opiskelija asuu. On olemassa monia erilaisia ​​erikoisaloja, joihin opiskelijat voivat keskittyä. Kurssit sisältävät yleensä kriminologian, lakien, etiikan, poliisin ja turvallisuusjohtamisen. Tämä tutkinto toimii lisävalmentajana kenelle tahansa, joka haluaa harjoittaa uraa rikosoikeusjärjestelmässä.

&nbsp

On monia syitä, joiden vuoksi opiskelijat saattavat päätyä harjoittamaan rikollista oikeudenmukaisuutta. Henkilöt, jotka aikovat työskennellä kentällä, saattavat tarvita koulutusta, jotta he voivat saada tiettyjä tehtäviä. Rikollisen oikeusturvan parhaillaan työskentelevä henkilö voi olla oikeutettu lisäetuihin, jos he ansaitsevat tutkinnon. Useimmat ohjelmat ovat myös saatavilla verkossa, mikä tekee niistä täydellisen etäopiskelijoille.

&nbsp

Rikosoikeudellisen tutkinnon kustannukset riippuvat oppilaitoksesta ja opintojen pituudesta. Opiskelijan on tutkittava perusteellisesti heidän valintansa mukaan ymmärtämään kaikki kustannukset, mukaan lukien asunto ja ruoka niille, jotka haluavat opiskella kampuksella.

&nbsp

Rikosoikeuden kandidaatin tutkinnolla opiskelijat voivat palvella lähes mitä tahansa aluetta koskevassa kapasiteetissa. Tähän sisältyvät FBI: n kaltaiset organisaatiot, kotimaan turvallisuusyksiköt ja poliisilaitokset. Työpaikat ovat myös mahdollisia tuomioistuinten hallinnossa, oikeusapua, vankiloissa, raiskaus kriisikeskuksissa, puolivälissä taloja, huumeiden ja alkoholin ohjelmia ja paljon muuta. Jatko-opintoja voidaan vaatia niille, jotka haluavat tulla rikosoikeudellisiksi asianajajiksi tai tuomareiksi.

&nbsp

Oikeustieteen kandidaatti rikollisoikeudessa on täydellinen aste niille, jotka haluavat auttaa muita. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.