Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 47 Luonnontieteiden kandidaatit  (BSc) sisään Rikostekninen tutkimus 2024

47 BSc Ohjelmat sisään Rikostekninen tutkimus 2024

Yleiskatsaus

Jos olet kiinnostunut jatkamaan koulutusta korkeakouluissa, niin Bachelor of Science-ohjelman voisi olla sinua varten. Voit myös erikoistua tiettyyn aiheeseen, joka auttaa sinua saamaan taitoja ammatillisen työpaikalla.

Mikä on BSc Forensic Science? Tänä perustutkintoa koulutusohjelma, opit tekniikoita, joka auttaa ymmärtämään, että kysytään oikeussalissa. Taas koulussa, voit ottaa luokat noin oikeuslääketieteen geotieteiden, ihmisten molekyylibiologia, tutkintapöytäkirja, ja lait ympäröivän todisteita elpymistä. Tämä auttaa sinua oppimaan, miten analysoida todisteita ja esittele havainnot tuomioistuimessa kuin rikosteknisen tiedemies. Monet ohjelmat tarjoavat säännöllisiä laboratorio istuntoja. Tämä käytännönläheinen lähestymistapa koulunkäyntiin voi auttaa sinua löytämään menestystä nopeammin kun annat työvoimaa.

On useita etuja saavansa BSc. Tämä tutkinto voi tarjota sinulle taitoja, joita tarvitaan oikeudellista maailmassa.Oikeuslääketieteen tutkijat tarjoavat hyödyllistä palveluja monille oikeusjuttuja, ja ne ovat usein kysyntää. Taitoja opit voi myös auttaa sinua menestymään muissa tieteellisissä pyrkimyksissä. Lisäksi useimmat opiskelijat löytää opintonsa olla erittäin palkitsevaa.

Kustannukset kandidaatin tutkinto vaihtelee koulu päätät osallistua. On kouluja ympäri maailmaa, jotka tarjoavat tämäntyyppisiä ohjelmia. Useimmat opiskelijat kokevat, että rahaa he käyttävät opetusta ja kirjoja on investointi heidän tulevalla urallaan.

Kun valmistut kanssa Bachelor of Science, sinulla todennäköisesti pysty toimimaan rikosteknisen tiedemies. Monet ihmiset ottavat oikeudellinen työpaikkoja ja todistaa asiantuntijana todistajina oikeudenkäynneissä. On myös työmahdollisuuksia lääkealan, biologinen ja kemian teollisuus.

Jos tämä opintolinjan kuulostaa jännittävältä sinulle, sinun pitäisi etsiä ohjelma, joka vastaa sinun ja ammatillisia tarpeita.Luokat ovat yleensä saatavilla sekä kampuksella sekä verkossa etäopiskelu opiskelijoille. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • BSc
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeudellinen prosessi
  • Rikostekninen tutkimus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (47)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto