12 Ruoka Tiede BSc degrees in Yhdysvallat
- BSc
- Pohjois-Amerikka
- Yhdysvallat
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
- Kampuksella
- 1221111More in Pohjois-Amerikka
- Kanada3
12 Ruoka Tiede BSc degrees in Yhdysvallat
Esittelyssä
University at Buffalo
Fast-track counseling
Ravitsemustiede BS
- New York, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Ravitsemus on enemmän kuin intohimo ruokaan - se on tiedettä siitä, miten syömisemme vaikuttaa terveyteen. Jos pidät biologiasta ja kemiasta, tämä pääaine auttaa sinua erottumaan aloilta terveydenhuollosta julkiseen politiikkaan. Ravitsemustiede on sinun lähtökohtasi, autoitpa sitten yksilöitä tai kokonaisia yhteisöjä.
Esittelyssä
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
California State University, Fresno
Elintarviketieteiden kandidaatti - elintarviketeknologian vaihtoehto
- Fresno, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Liity tieteen, teknologian ja johtamisen johtavaan joukkoon. Elintarviketieteen ja ravitsemustieteen laitoksen pääaineena opiskelevat opiskelijat ovat valmiita monenlaisiin elintarviketeollisuuden ammatteihin - Yhdysvaltojen suurimmalle yksittäiselle toimialalle. California State University, Fresno on keskittynyt maailman suurimmalle elintarviketuotanto- ja jalostusalueelle.
Montana State University
B.S. in Food & Nutrition, Dietetics Emphasis
- Bozeman, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
University of Minnesota Crookston
BS in Food Science and Technology
- Crookston, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
University of California Davis (UC Davis)
BSc Food Science
- Davis, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration
Bachelor of Science in Agribusiness and Food Industry Management
- Pomona, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
California State University, Fresno
Elintarviketieteiden kandidaatti - kulinologian vaihtoehto
- Fresno, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Liity tieteen, teknologian ja johtamisen johtavaan joukkoon. Elintarviketieteen ja ravitsemustieteen laitoksen pääaineena opiskelevat opiskelijat ovat valmiita monenlaisiin elintarviketeollisuuden ammatteihin - Yhdysvaltojen suurimmalle yksittäiselle toimialalle. California State University, Fresno on keskittynyt maailman suurimmalle elintarviketuotanto- ja jalostusalueelle.
Illinois Institute of Technology
Elintarviketieteen ja ravitsemuksen kandidaatti - STEM nimetty
- Chicago, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
128 tuntia
Kampuksella
Englanti
Elintarviketieteen ja ravitsemuksen tutkinto valmistaa sinut uraan, johon liittyy tieteen, teknologian, tekniikan ja sääntelyn soveltaminen nykypäivän ruokaan ja terveyteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. Elintarviketeollisuuden ja muiden siihen liittyvien teollisuudenalojen panoksella suunniteltu upouusi elintarviketieteen ja ravitsemustieteen kandidaattiohjelmamme kehittää ammattilaisia, jotka ymmärtävät, miten elintarviketeollisuus toimii nyt ja jotka pystyvät viemään alan sinne, missä sen on oltava. tulevaisuutta.
Middle Tennessee State University
Fermentaatiotieteen BS
- Murfreesboro, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
MTSU:n uusi fermentaatiotieteen pääaine on tyyppinsä ensimmäisen asteen ohjelma Tennesseessä, ja se on harvinainen Kaakkois-alueella. Käymisen ymmärretään nyt olevan ihanteellinen väline erittäin ravitsevien ja pitkäkestoisesti pysyvien elintarvikkeiden valmistukseen, joilla on ainutlaatuiset maut, koostumukset ja aromit.
Salem College
Luonnontieteiden kandidaatti - biokemia
- Winston-Salem, Yhdysvallat
BSc
Kampuksella
Englanti
Salem tarjoaa kandidaatin tutkinnon biokemiassa. Pääaineenaan biokemia, opit kemian, biologian, fysiikan ja matematiikan perusasiat, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan terveyteen, ympäristöön, oikeuslääketieteeseen ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä ongelmia molekyylitasolla.
New Mexico State University
Elintarviketieteen ja -tekniikan kandidaatti
- Las Cruces, Yhdysvallat
BSc
Täysaikainen, Osa-aikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Elintarviketiede on tekniikan, biologisten ja fysikaalisten tieteiden käyttö elintarvikkeiden luonteen, pilaantumisen, käsittelyn ja parantamisen tutkimiseen kuluttajille. Elintarviketekniikka on elintarviketieteen soveltaminen turvallisten, ravitsevien, terveellisten elintarvikkeiden valintaan, säilyttämiseen, pakkaamiseen, jalostukseen, jakeluun ja käyttöön.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Kampuksella BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede
Mikä on elintarviketiede?
Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.
Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.
Miksi opiskella elintarviketieteitä?
Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.
Elintarviketieteiden tutkinnot
Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.
Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.
Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science) voi suorittaa akateemisissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Tämä suosittu perustutkinto valmistaa opiskelijoita työelämään ja myös jatko-opintojen suorittamiseen. BSc-tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta.
Kampuksella oppiminen tarkoittaa henkilökohtaisesti osallistumista tunneille. Se sisältää tyypillisesti perinteisille tunneille ja luennoille käymisen, ryhmätoimintaan osallistumisen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen opettajien ja ikätovereiden kanssa. Kampuksella oppimiseen sisältyy usein myös pääsy laboratorioihin, kirjastoihin ja muihin kampuksen resursseihin, kuten opiskelijakerhoihin, urapalvelutoimistoihin ja virkistyskeskuksiin.