MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo

12 Ruoka Tiede BSc degrees in Yhdysvallat

Search for subject or location
Suodattimet
Suodattimet
  • BSc
  • Pohjois-Amerikka
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Ravitsemustieteet
  • Ruoka Tiede
  • Kampuksella
Järjestä

    12
    2

  • 31
      12
      • 3
      • 1
      11
      5
      1
  • More in Terveydenhuolto
  • Mielenterveys62
  • Biolääketiede28
  • Hoitotyö12
  • Neurotieteet13
  • Terveydenhuollon opinnot13

  • 12
      2
      1
      1
      1
      1
  • More in Pohjois-Amerikka
  • Kanada3

    1
    6

    7
    1

    12

    12

12 Ruoka Tiede BSc degrees in Yhdysvallat

Suosittu tutkintotyyppi

Kampuksella BSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede

Mikä on elintarviketiede?
Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.

Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Miksi opiskella elintarviketieteitä?
Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.

Elintarviketieteiden tutkinnot
Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science) voi suorittaa akateemisissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Tämä suosittu perustutkinto valmistaa opiskelijoita työelämään ja myös jatko-opintojen suorittamiseen. BSc-tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta.

Kampuksella oppiminen tarkoittaa henkilökohtaisesti osallistumista tunneille. Se sisältää tyypillisesti perinteisille tunneille ja luennoille käymisen, ryhmätoimintaan osallistumisen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen opettajien ja ikätovereiden kanssa. Kampuksella oppimiseen sisältyy usein myös pääsy laboratorioihin, kirjastoihin ja muihin kampuksen resursseihin, kuten opiskelijakerhoihin, urapalvelutoimistoihin ja virkistyskeskuksiin.