Keystone logo
Guatemala

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Guatemala 2024

Laitosten lukumäärä: 3
  • Quetzaltenango, Guatemala

  Luodakseen Quetzaltenangoon yliopiston, jonka tavoitteena oli kouluttaa opiskelijoita vapaudelle perustuvalla filosofialla, jonka tavoitteena on rakentaa ilmainen, rauhallinen ja korkealla akateemisella tasolla toimiva yhteiskunta ja joka olisi myös taipuvainen tarjoamaan opiskelijoilleen valmistelevaa uraa. opiskelijoiden kohtaamaan tulevaisuuden haasteet, Francisco Marroquín -yliopiston laajennus El Alton kaupunkiin perustettiin vuonna 1994. University of the West olisi jatkoa Francisco Marroquín -yliopiston laajennuksen opilliselle suuntautumiselle, kun se vetäytyi Quetzaltenangosta. Sen perusti ryhmä Quetzaltecanin liikemiehiä ja ammattilaisia, jotka muodostivat sen perustamista varten johtokunnan ja aloittivat vastaavat menettelyt sen valtuuttamiseksi. Jotkut olivat UFM: n entisiä opiskelijoita ja professoreita sekä ylimmän neuvoston jäseniä, joiden mukaan yliopisto oli nimitetty johtamaan ja hallinnoimaan taloudellisella itsenäisyydellä. Maanhankinta alkaa Universidad de Occidenten keskusyksikön perustamiseksi ja tämän rinnalla työ ja koordinointi, johon sisältyy kahden laajennuksen avaaminen Guatemalan kaupunkiin sekä Escuintlan, Suchitepéquezin, Retalhuleun, Huehuetenangon ja Sanin osastoille San Marcosin Pedro-osasto. Se aloitti toimintansa sellaisenaan Quetzaltenangon kaupungissa vuonna 2010, kun yksityisen korkeakoulutuksen neuvosto hyväksyi sen toiminnan ja se julkaistiin virallisessa lehdessä 3. maaliskuuta 2010. Yliopiston tehtävänä on opettaa ja levittää filosofiaa henkilökohtaisella vastuulla kaikilla ihmiselämän aloilla osallistua ihmiskunnan aineelliseen ja hengelliseen edistymiseen.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones on maailmanluokan korkeakoulu sen akateemisen huippuosaamisen vuoksi, mikä helpottaa olennon kiinteää muodostumista, mikä kannustaa totuuden, kauneuden ja hyvän etsimiseen. Se edistää älykkyyden, ajattelun, luovuuden ja tahdon ennakoida nykypäivän yhteiskunnan haasteita ja tulevaisuuden ennusteita.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...