Keystone logo
Indonesia

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Indonesia 2024

Laitosten lukumäärä: 23
  • Nong Kae, Thaimaa
  • Puerto Princesa, Filippiinit
  • + 3 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Denpasar Selatan, Indonesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yogyakarta, Indonesia

  Indonesian korkeakoulutuksen edelläkävijänä UII on syvään juurtunut akateemisen vapauden perinteeseen, jossa ideoiden monimuotoisuutta arvostetaan suuresti. Erittäin motivoivalla oppimisympäristöllä ja innovaatiopotentiaalilla olemme sitoutuneet kouluttamaan opiskelijamme innovatiivisiksi globaaleiksi johtajiksi.

  • West Jakarta, Indonesia

  Taloutensa rakentamiseksi Indonesia tarvitsee yrittäjien aktiivisen osallistumisen. Ne luovat mahdollisuuksia absorboida käytettävissä olevaa työvoimaa. Tämä voi alkaa yliopistosta, jolla on tärkeä rooli sellaisten ammattilaisten tuottamisessa, joilla on erinomainen osaaminen ja korkea kilpailukyky.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Vuonna 1985 perustettu Duta Wacana Christian University (UKDW) on jatkokehitys Duta Wacanan teologiselle seminaarille (STT Duta Wacana), joka perustettiin vuonna 1962 Jogjakartan teologisen akatemian ja Bale Wiyatan teologisen koulun, Malang, sulautumisen seurauksena.

  • Salatiga, Indonesia

  Satya Wacana Christian University (SWCU) aloitti nimensä Indonesian kristillisen opetuksen korkeakoulu (PTPG-KI). Sen virkaa pidettiin 30. marraskuuta 1956 viidellä osastolla, jotka koostuvat koulutuksesta, historiasta, englannista, laista ja taloustieteestä. Satya Wacanan PTPG-KI muuttui FKIP-KI: ksi 17. heinäkuuta 1959. Sitten 5. joulukuuta 1959 siitä tuli virallisesti Satya Wacana Christian University useita muita uusia tiedekuntia ja opinto-ohjelmia.

  • Bandung, Indonesia

  Universitas Kristen Maranathasta tulee itsenäinen ja itsekantava korkeakoulu, joka tutkii ja juurruttaa tietoa kaikilla taiteen ja tieteen alueilla Jeesuksen Kristuksen rakkauden ja elävien esimerkkien innoittamana.

  • Surabaya, Indonesia

  Ison-Britannian Petra-perussäännön johdanto-osan mukaan, joka perustuu Raamattuun, joka on Jumalan sana, täysin tietoisena velvoitteista ja vastuista Indonesian kristittyinä kansalaisina, jotka elävät Pancasilan ja vuoden 1945 perustuslain mukaisesti, Yhdistyneen kuningaskunnan Petra on osallistua kansakunnan elämän kouluttamiseen.

  • Palembang, Indonesia

  Yksi korkeakoulutuksen tavoitteista on tuottaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät toteuttamaan kehitystä kansallisen kehityksen tarpeiden mukaisesti. Koska kansallisen kehityksen tarve ei ole jotain staattista, mikä tarkoittaa, että se muuttuu aina alueellisten ja globaalien tilanteiden muutosten mukaan, yliopistojen on myös muutettava jatkuvasti ja sopeuduttava muuttuviin tarpeisiin ja kehitykseen tieteen kehitykseen sopeutumisen lisäksi, tekniikka, taide ja maailman tieto.

  • Bandung, Indonesia

  Bandungin kansallinen teknillinen instituutti (ITENAS) on korkea-asteen koulutuslaitos, joka sijaitsee PKH Mustopha -kadulla nro 23, Bandung. Kampusta pidetään strategisena tärkeänä alueen ytimessä, jonne pääsee helposti eri suunnista. Itenas kutsutaan myös yhdeksi vilkkaimmista ja hauskimmista kampuksista, koska sitä ympäröivät ostoskeskukset, kulinaariset keskukset, painokset ja kotelot.

  • Bandung, Indonesia

  UNPAR: n visio on Parahyanganin katolisen yliopiston akateemisen yhteisön pyrkimys UNPAR: n kehityksen suuntaan. Se perustuu UNPAR: n aforismiin "Bakuning Hyang Mrih Guna Santyaya Bhakti", joka tarkoittaa "Perustuu uskoon Jumalaan, tiedon tavoittelemiseen omistautumalla yhteisölle". Lisäksi se on myös UNPAR: n menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden analyysin tulos.

  • Makassar, Indonesia

  Hasanuddin University virallista perustamista vuonna 1956 perustettiin Makassariin vuonna 1947 taloustieteellinen tiedekunta Indonesian yliopiston taloustieteellisen tiedekunnan haarana. Tämä laitos perustui Alankomaiden ja Hindian hallituksen kenraalikuvernöörin asetukseen nro .127 23. heinäkuuta 1947.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Yogyakarta State University (aiemmin IKIP Yogyakarta tai Yogyakarta Institute of Teacher Education and Education Sciences) perustettiin 21. toukokuuta 1964. Historiallisesti IKIP Yogyakarta oli kahden oppilaitoksen fuusio: Gadjah Madan yliopiston pedagogisen tiedekunnan ja opettajainstituutin. Koulutus. Nämä kaksi laitosta tarjosivat kasvatustieteiden ja opettajien koulutusohjelmia. Sulautuminen itse määrättiin Indonesian tasavallan presidentin asetuksella nro I / 1963.

  • Kembaran, Indonesia

  Universitas Muhammadiyah Purwokerto (UMP) on Länsi-Keski-Jaavan suurin yksityinen yliopisto, joka on akkreditoitu B.UMP on 2. paras Muhammadiyah Higher Education (PTM) Keski-Jaavalla ja sijoittuu kuudenneksi Indonesiassa.