Keystone logo
Indonesia

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Indonesia 2023

Laitosten lukumäärä: 42
  • Surabaya, Indonesia

  Korkea-asteen koulutuksen järjestämisessä UNAIRin periaatteet ovat: voittoa tavoittelematon organisaatio, joka pystyy itsenäisesti hallinnoimaan varoja UNAIRin kehittämiseksi; riippumattomuus ja hyvä hallintotapa; akateemisen kulttuurin ja akateemisen yhteisön tieteellisen autonomian kehittäminen; jne. Visiomme on tulla itsenäiseksi, innovatiiviseksi ja johtavaksi yliopistoksi kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä uskonnolliseen moraaliin perustuvan tieteen, teknologian ja humanististen tieteiden kehityksen edelläkävijäksi.

  • Bandung, Indonesia

  Telkom University on Indonesian paras yksityinen yliopisto (Indonesian opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021, punainen) mukaan, jolla on visio tulla "Tutkimus- ja yrittäjyysyliopistoksi". Tieto- ja viestintätekniikan (tieto- ja viestintätekniikka) nopea kasvu yhdistettynä Indonesian kulttuuriseen monimuotoisuuteen saa Telkom University keskittymään tieto- ja viestintätekniikkaan perustuvaan koulutukseen ja tutkimukseen tekniikan, liiketoiminnan ja luovan teollisuuden aloilla. Kehitämme johdonmukaisesti ja jatkuvasti koulutuksen laatua opetuksen, tutkimuksen ja yhteisöpalvelun kannalta.

  • Banda Aceh, Indonesia

  Syiah Kuala -yliopiston tehtävänä on toteuttaa korkeakoulujen "Tri Dharma - kolme merkintää", jotka tukevat paikallista, kansallista ja kansainvälistä kehitystä hyödyntämällä käytettävissä olevia paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä resursseja. parantaa akateemista laatua erittäin kilpailukykyisten tutkinnon suorittaneiden tuottamiseksi; soveltaa integroitua laadunhallintaa koulutuksen alalla soveltamalla avoimia, osallistavia, tehokkaita ja tuottavia periaatteita; vahvistaa ja laajentaa jatkuvasti institutionaalisen yhteistyön verkostoa pyrittäessä kehittämään ja säilyttämään tieteiden, tekniikan, humanististen tieteiden, urheilun ja taiteen tuloksia.

  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesia

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) hallinnoi tällä hetkellä 10 tiedekuntaa 1 jatko -ohjelmalla ja 3 tohtoriohjelmalla. Kolmesta ohjelmasta on kolme tutkintotodistusohjelmaa, 35 kandidaatin 1 opinto -ohjelmaa, 11 jatko -opinto -ohjelmaa, 3 tohtoriohjelmaa ja 4 ammattiohjelmaa. Määrä kasvaa edelleen. Kasvaa enemmän ja kasva isommaksi.

  • Buleleng, Indonesia

  Universitas Pendidikan Ganesha '' Universitas Pendidikan Ganesha '', jäljempänä 'Undiksha', on yliopisto, joka on vastuussa tutkimus- ja teknologia- ja korkeakouluministeriöltä ja sijaitsee Singarajalla Balin maakunnassa.

  • Batam, Indonesia

  Tervetuloa Universitas Internasional Batam Batamiin (UIB). Vuonna 2000 perustettu UIB on uusi yksityinen yliopisto, mutta sillä on valtava potentiaali. Batam Cityssä Singaporen ja Malesian rajalla sijaitsevalla UIB: llä on oma kampus, jolla on poikkeuksellisen riittävät infrastruktuurit tukemaan erinomaisia opetus- ja oppimisprosesseja, kuten kirjastot, laboratoriot, urheiluhalli, asuntola jne.

  • South Jakarta, Indonesia

  PTIQ-instituutti (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Qur'an) on ensimmäinen korkeakoulu maailmassa, joka oppii erityisesti opiskelemaan Koraania. Kaksi vuotta PTIQ: n perustamisen jälkeen Madinahin islamilainen yliopisto, Saudi-Arabia, avasi erityisen tiedekunnan Koraanin tiedettä varten, ja PTIQ toimi sen inspiraationa.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Indonesian korkeakoulutuksen edelläkävijänä UII on syvään juurtunut akateemisen vapauden perinteeseen, jossa ideoiden monimuotoisuutta arvostetaan suuresti. Erittäin motivoivalla oppimisympäristöllä ja innovaatiopotentiaalilla olemme sitoutuneet kouluttamaan opiskelijamme innovatiivisiksi globaaleiksi johtajiksi.

  • West Jakarta, Indonesia

  Taloutensa rakentamiseksi Indonesia tarvitsee yrittäjien aktiivisen osallistumisen. Ne luovat mahdollisuuksia absorboida käytettävissä olevaa työvoimaa. Tämä voi alkaa yliopistosta, jolla on tärkeä rooli sellaisten ammattilaisten tuottamisessa, joilla on erinomainen osaaminen ja korkea kilpailukyky.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Vuonna 1985 perustettu Duta Wacana Christian University (UKDW) on jatkokehitys Duta Wacanan teologiselle seminaarille (STT Duta Wacana), joka perustettiin vuonna 1962 Jogjakartan teologisen akatemian ja Bale Wiyatan teologisen koulun, Malang, sulautumisen seurauksena.

  • Salatiga, Indonesia

  Satya Wacana Christian University (SWCU) aloitti nimensä Indonesian kristillisen opetuksen korkeakoulu (PTPG-KI). Sen virkaa pidettiin 30. marraskuuta 1956 viidellä osastolla, jotka koostuvat koulutuksesta, historiasta, englannista, laista ja taloustieteestä. Satya Wacanan PTPG-KI muuttui FKIP-KI: ksi 17. heinäkuuta 1959. Sitten 5. joulukuuta 1959 siitä tuli virallisesti Satya Wacana Christian University useita muita uusia tiedekuntia ja opinto-ohjelmia.

  • Bandung, Indonesia

  Universitas Kristen Maranathasta tulee itsenäinen ja itsekantava korkeakoulu, joka tutkii ja juurruttaa tietoa kaikilla taiteen ja tieteen alueilla Jeesuksen Kristuksen rakkauden ja elävien esimerkkien innoittamana.

  • Jakarta, Indonesia

  Prasetiya Mulyan perusti vuonna 1980 joukko merkittäviä indonesialaisia yritysjohtajia. Indonesian ensimmäinen MBA-ohjelma perustettiin sitten vuonna 1982 arvostettujen kansainvälisten tutkijoiden ja asiantuntijoiden avustuksella.

  • Jakarta, Indonesia

  Jakarta International College (JIC) perusti Jakarta vuonna 2002 ryhmä ammattilaisia, jotka huolehtivat ja ovat sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista kansainvälistä koulutustasoa. Viimeisten 19 vuoden ajan JIC on ollut ainoa Monash College Jakartan toimittaja, joka välittää Monash College -tutkinnon ja Monash University Foundation Year (MUFY) -tapahtuman. Tuhannet opiskelijat ovat siirtyneet menestyksekkäästi Monashin yliopistoon ja muihin arvostettuihin yliopistoihin Australiassa.