Keystone logo
Japani

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Japani 2024

Laitosten lukumäärä: 58
  • Bunkyo City, Japani

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Japani

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Japani

  Shimonoseki City sijaitsee Honshun saaren läntisimmässä osassa. Sitä rajaavat etelässä Kanmonin salmi, idässä Suo-meri ja lännessä Hibikin meri. Kaupunki on siunattu meren ja vuorten rikkaalla kauneudella, ja siinä on merkittäviä historiallisia ja kulttuurisia voimavaroja. Shimonoseki Cityn monimuotoisuus liittyy Shimonoseki City University monimuotoisuuteen.

  • Kagoshima, Japani

  Shigakukan University on yksityinen nelivuotinen yhteiskoulutusyliopisto, joka perustettiin vuonna 1979. Yliopistossa on kaksi tiedekuntaa: humanistinen tiedekunta ja oikeustieteellinen tiedekunta. Humanistisella tiedekunnalla on kaksi osastoa: kliinisen psykologian osasto (joka koostuu viidestä lääketieteen, hyvinvoinnin, koulutuksen, yhteiskunnan ja teollisuuden sekä yleisen psykologian kurssista) ja ihmiskunnan ja kulttuurin osasto (joka koostuu kolmesta kurssista: japani ja Japanilainen kirjallisuus, englannin kieli sekä brittiläinen ja amerikkalainen kulttuuri sekä historia ja maantiede).

  • Nagasaki, Japani

  Nagasaki University myötävaikuttaa tasapainoisen yhteiskunnan parantamiseen välittämällä sen perintön Nagasakissa juurtuneelle perinteiselle kulttuurille, viljelemällä opiskelijoiden hedelmällistä luovaa tunnetta ja kehittämällä innovatiivista tiedettä maailmanrauhaa varten.

  • Ageo, Japani

  Kristillisen hengen perusteella painotetaan koko ihmisen kouluttamista. Samalla kun opiskelijoille annetaan laaja liberaali koulutus ja korkea erikoistuminen, pienet luokat mahdollistavat jokaisen opiskelijan yksilöllisyyden kunnioittamisen. Opiskelijoilla on tiedekunnan neuvonantaja, ja tiedekunnan jäsenet ovat asettaneet aukioloajat.

  • Okayama, Japani

  Toisen maailmansodan lopussa, kun suuri osa Japanista makasi raunioina useista ilmaiskutuksista ja etenkin Hiroshimaan ja Nagasakiin pudotetun vetypommin kanssa, perustajamme Tsutomu Kake (1923 - 2008) huomasi, että koska tämä maa on vähän luonnonvaroja VAIN koulutuksen avulla Japani voi toipua. Siitä lähtien ja koko loppuelämänsä ajan Mr. Kake oli ollut aktiivisesti mukana koulutuksen kehittämisessä Japanissa.

  • Hachioji, Japani

  SOKA University on keskittynyt perustamiseensa lähtien humanistiseen koulutukseen ja kansainväliseen vaihtoon. Koulutuksen ja kansainvälisen vaihdon saavutuksia arvostettiin suuresti, ja yliopisto valittiin yhdeksi 37 yliopistosta opetus-, kulttuuri-, urheilu-, tiede- ja teknologiaministeriön "Top Global University Project" -hankkeessa vuonna 2014.

  • Utsunomiya, Japani

  文星芸術大学of Art perustettiin vuonna 1999 Utsunomiya Cityyn Tochigin prefektuuriin. Tavoitteena on toteuttaa edistynyttä taidekasvatusta viidellä periaatteella ja ihanteella. Manga, erinomainen väline, joka välittää hahmojen tunteet ymmärtämällä tarinaa vain katsomalla kuvia, on yksi japanilaisista kulttuureista, joita nautitaan kaikkialla maailmassa, myös ulkomaalaisille, joilla on eri kielet ja tavat.

  • Sagamihara, Japani

  Azabu University on yksi harvoista tiedeyliopistoista, jotka tarjoavat koulutusta ja tutkivat teemaa "Ihmiskunta, eläimet ja ympäristö". Hankitun tiedon hyödyntäminen yhteiskuntamme edistämiseksi on aina ollut ydinarvomme ja arvo, joka perustuu yliopiston perustajahenkiin ja joka heijastaa professori Harutaka Yokuran koulutusfilosofiaa: "Tutki akateemisesti ja harjoita tunnollisesti".

  • Fuchu, Japani

  Tokyo University Of Foreign Studies on Japanin vanhin laitos, joka on omistettu kansainvälisille tutkimuksille. Se alkoi nimellä Bansho Shirabesho (ulkomaisten asiakirjojen tutkimuksen instituutti), valtion käännöstoimisto, joka perustettiin vuonna 1856. Se perustettiin sitten itsenäiseksi koulutus- ja tutkimuslaitokseksi nimellä Tokyo Gaikokugo Gakko (Tokion vieraskielikoulu) vuonna 1899. Vuonna 1999 yliopisto juhli 100 vuotta itsenäisyydestään.

  • Kyoto, Japani

  Kyoto Institute Of Technology on kansainvälinen insinööri- ja muotoiluyliopisto Kiotossa, Japanissa. On tärkeää huomata, että kaupunkimme historia ja kulttuuri tunnetaan maailmanlaajuisesti ja että vaikka Kioto on japanilaisen kulttuurin ydin, se on myös valmistuksen keskus. Kioton ”teknikoilla” on pitkä historia tuottaa ja jalostaa monia ”asioita”. Perinteistä ammattitaitoa ei vain siirretä sukupolvelta toiselle, sitä on edelleen hiottu ja jalostettu luomalla jatkuvasti uusia tekniikoita ja innovaatioita, mikä on saanut uskottavuutta sekä kotimaassa että ulkomailla.

  • Bunkyo City, Japani
  • Meguro City, Japani
  • + 1 lisää

  The University Of Tokyo perustettiin vuonna 1877 ensimmäisenä kansallisena yliopistona Japanissa. Johtavana tutkimusyliopistona UTokyo tarjoaa kursseja pääosin kaikilta akateemisilta aloilta sekä perustutkinnon suorittaneilta että jatko-opiskelijoilta ja tekee tutkimusta koko akateemisessa kirjassa. Yliopiston tavoitteena on tarjota opiskelijoille rikas ja monipuolinen akateeminen ympäristö, joka takaa mahdollisuudet sekä älylliseen kehitykseen että ammatillisten tietojen ja taitojen hankkimiseen.

  • Kariya, Japani

  Aichin opetusyliopiston historia alkoi modernin koulujärjestelmän alkaessa Japanissa vuonna 1873. Edeltäjämme, Aichin prefektuurin akatemia, kehittyi myöhemmin kolmeksi alueen normaalikouluksi, Aichi First Normal College, Aichi Second Normal College ja Aichi. Normaali ammatillisen koulutuksen korkeakoulu.

  • Kyoto, Japani

  Kyoto Sangyo University (KSU) perusti vuonna 1965 tohtori Toschima Araki. Vakavasti huolissaan sodanjälkeisen Japanin tuhoisasta moraalisesta kulttuurista, tohtori Araki omistautui pyrkimyksissään kasvattaa valmistuneita, joilla voisi olla aktiivinen rooli yhä globaalimmassa yhteiskunnassa. Perustajan johdolla peräkkäiset presidentit ovat pyrkineet jatkuvasti ja vauhdikkaasti ylläpitämään KSU: n "perustamisperiaatteita", minkä seurauksena yliopisto on jatkanut tasaista ja menestyvää kehitystä.