Keystone logo
Kazakstan

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Kazakstan 2024

Laitosten lukumäärä: 15
  • Almaty, Kazakstan

  International University of Information Technology ( IITU ) on ainoa Kazakstanin yliopisto, joka saa ASIIN -instituutioiden kansainvälisen akkreditoinnin. Yliopisto kouluttaa uuden sukupolven tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijoita, joilla on tietoa teollisuusteknologioista, edistyneestä johtamisesta, taloudesta ja viestintätaidoista.

  • Almaty, Kazakstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications on yksi Keski -Aasian johtavista teknillisistä yliopistoista. Se tarjoaa opintoja energiasta, televiestinnästä, IT -tekniikoista, avaruustekniikasta, robotiikasta ja tekoälystä.

  • Taldykorgan, Kazakstan

  Zhetysun yliopisto, nimetty Ilyas Zhansugurov, on suuri alueellinen yliopisto, joka yhdistää klassiset periaatteet nykyaikaisiin koulutusohjelmiin. Yliopisto kehittyy monialaiseksi innovaatiokeskeiseksi Smart-yliopistoksi koulutuksessa, luonnontieteissä ja kasvatuksessa.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Yliopiston keskeinen tehtävä on opetus. Astana University opettaa koulutusstandardiensa mukaisesti, valmistaa nykyaikaisilla työmarkkinoilla kysyttyjä valmistuneita johtavia yrityksiä eri toimialoilla. Astana University valmistuneiden joukossa on monia virkamiehiä.

  • Almaty, Kazakstan

  Kainar University , Kainar Academy seuraaja, on yksi ensimmäisistä kaupallisiin periaatteisiin perustuvista korkeakouluista itsenäisessä Kazakstanissa. Se on ensimmäinen yksityinen yliopisto monitieteisenä sosiaalisen ja humanitaarisen suuntautumisen korkeakouluna.

  • Kokshetau, Kazakstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau -yliopisto - korkeakoulu, jolla on korkeasti koulutettua henkilökuntaa ja pedagogista potentiaalia, hyvät aineelliset ja tekniset resurssit. Se on yksi johtavista korkeakouluista Kazakstanissa, joka tarjoaa lisensoituja koulutuspalveluja, jotka vastaavat nykyaikaisia työmarkkinoiden vaatimuksia.

  • Karagandy, Kazakstan

  Karagandan teknillinen yliopisto on yksi johtavista teknillisistä korkeakouluista Kazakstanissa. Kaivosinstituutin perustaminen oli merkittävä tapahtuma paitsi Karagandalle myös Keski-Kazakstanille. Nykyään yliopistossa on yhdeksän tiedekuntaa. Yliopisto kouluttaa asiantuntijoita yli 46 erikoisalalle.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) on julkinen korkeakoulu Kazakstanissa. Kazakh National University Of Arts on yksi Kazakstanin arvostetuimmista yliopistoista, ja se istuu mukavasti maan 90 parhaan yliopiston joukossa.

  • Almaty, Kazakstan

  "Pietarin humanitaarisen ammattiliittojen yliopiston" Almatyn osasto voi saada venäläistä koulutusta Kazakstanissa. Almatyn sivukonttori on yksi suurimmista ja arvostetuimmista ammattikorkeakoulujen keskuksista. Siitä on oikeutetusti tullut yksi johtavista korkeakouluista Kazakstanin tasavallassa.

  • Shymkent, Kazakstan

  Etelä-Kazakstanin valtionyliopisto, nimetty M. Auezovin mukaan, on Kazakstanin tasavallan suurin ja monipuolisin yliopisto, alueen tieteellinen, koulutuksellinen, älyllinen, kulttuurinen keskus. M. Yliopisto kouluttaa asiantuntijoita kaikille talouden, tieteen ja kulttuurin sektoreille. alueen, tasavallan ja maailman avaruuden.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kazakstan

  Neljän vuosikymmenen ajan SARSEN AMANZHOLOV IDÄ-KAZAKHSTANIN YLIOPISTO on ollut yksi tasavallan ja Neuvostoliiton johtavista yliopistoista. Yliopisto on aktiivinen jäsen Euraasian yliopistojen liitossa.

  • Uralsk, Kazakstan

  West Kazakhstan State University , joka on nimetty Kazakstanin tasavallan ensimmäisten yliopistojen, M.Utemisovin mukaan, allekirjoitti Bolonskiy-julistuksen, joka koski maailman koulutusalueen muodostumista.

  • Almaty, Kazakstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazakstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Koulutus Euraasian humanitaarisessa instituutissa ( EAGI ) antaa mahdollisuuden saada arvostettua ja vaadittua kokopäiväistä ja osa-aikaista koulutusta ja alennettuja ehtoja kandidaatin tutkintoihin.