Keystone logo
Kiina

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Kiina 2024

Laitosten lukumäärä: 37
  • Hangzhou, Kiina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shanghai, Kiina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Kiina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Saksa
  • Suzhou, Kiina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Kiina

  Yulin University (YLU) sijaitsee Yulinin kaupungissa, joka on nimetty yhdeksi Kiinan kuuluisista historiallisista ja kulttuurisista kaupungeista sekä valtioneuvoston energiaresurssien ja raskaan kemianteollisuuden valtion tukikohta. Yliopisto, suoraan Shaanxin maakunnan hallituksen alaisuudessa, tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia, mukaan lukien tekniikka, johtaminen, taiteet, tiede, agronomia ja laki.

  • Beijing, Kiina

  Beijing Information Science and Technology University (BISTU), kahden edeltäjänsä, Beijing Institute of Machinery (BIM, jota valvoo entinen koneteollisuusministeriö) ja Beijing Institute of Information (BIT, entinen elektroniikkateollisuusministeriö), sulautuminen , on laitos, jolla on suhteellisen täydellinen informaatiotieteen ja -teknologian akateemisten tieteiden järjestelmä, ja sitä tukee ja valvoo pääasiassa Pekingin kunta. Yliopistolla on nyt viisi kampusta ja rakenteilla oleva uusi kampus, joka kattaa yli 800 tuhatta neliömetriä Shahessa. Uuden kampuksen ensimmäinen vaihe on pääosin valmis vuonna 2020.

  • Chengdu, Kiina

  Chengdu University perustettiin virallisesti Kiinan kansantasavallan opetusministeriön hyväksynnällä vuonna 1978, mutta koulun historia on ollut sata vuotta. Se on Sichuanin maakunnan ja Chengdu Cityn yhdessä perustama yliopisto, ja keskeinen kattava yliopisto, jota tukee Chengdu, kansallinen keskuskaupunki. Se on urheilijoiden kylän paikka vuoden 2021 Chengdu FIFU World University Games -kilpailuille.

  • Shenyang, Kiina

  Shenyang Jianzhu University (alkuperäinen Shenyang Architecture and Civil Engineering Institute) on ainoa kattava yliopisto, jonka etusijalle asetetaan maa- ja vesirakentaminen sekä monitieteinen koulutus, joka on päällekkäistä insinööritieteen, teollisuuden, kirjallisuuden, hallinnon, luonnontieteet, agronomia ja laki Liaoningin maakunnassa.

  • Shanghai, Kiina

  Shanghai Business School (SBS), entinen keskushallinnon verohallintokoulun Itä-Kiinan osasto, on 60-vuotias koulu, joka on suoraan Shanghain kunnan alaisuudessa. Shanghai Business School on pitänyt kiinni ajan tasalla pysymisestä ja uusien ideoiden tuomisesta viimeisten kuuden vuosikymmenen aikana kymmeniä tuhansia päteviä poliittisia ja taloudellisia johtajia kaikilla tasoilla sekä kotimaassa että ulkomailla.

  • Chengdu, Kiina

  四川电影电视学院on soveltava elokuva- ja televisiomedian ammattilaisia viljelevä opetustaidekoulu. Sichuanissa toimiva ja koko maata kohden pyrkivä kulttuuri kehittää moraalin, älykkyyden, liikunnan, kauneuden ja työn kattavaa kehitystä elokuvalle. Sovellettu elokuva- ja televisiomedian kyky, joka sopeutuu alan muutokseen ja kehitykseen, jolla on vankka ammattitaito ja täynnä innovatiivisuutta. Koulu keskittyy kokopäiväiseen perustutkintoon ottaen huomioon juniorikoulutuksen ja käynnistää jatkokoulutuksen ajoissa. Taiteeseen, draamaan, elokuviin ja televisioon keskittyvä taiteen, kirjallisuuden, tekniikan, taloustieteen ja muiden tieteenalojen koordinoitu kehittäminen, pääelementtinä elokuva- ja televisiomedia, on sitoutunut tulemaan sovelletuksi tieteenalaksi, jolla on erinomaisia etuja, sovelluskeskeisiä kykyjä Koulutus, jolla on erityisominaisuuksia, ja teollisuus ottaa sen hyvin vastaan. Korkean tason taideteollinen yliopisto, joka on ihmisten tyytyväinen

  • Changsha, Kiina

  Bangor College China (BCC) on arvostettu yhteiskoulu, jonka on perustanut Bangorin yliopisto (BU) Walesissa, Isossa-Britanniassa ja Keski-Eteläinen metsä- ja teknologiayliopisto (CSUFT) Hunanin maakunnassa Kiinassa.

  • Meizhou, Kiina

  嘉应学院on kokopäiväinen julkinen perustutkinto Guangdongin maakunnan lainkäyttövaltaan; se sijaitsee kuuluisassa historiallisessa ja kulttuurikaupungissa Kiinassa, marsalkka Ye Jianyingin kotikaupungissa, joka on tunnettu vanha vallankumouksellinen alue, ja koko alue kuuluu Meizhou City, Guangdongin maakunta, jolla on "kotikaupungin, jalkapallon kotikaupungin" maine ja niin edelleen. Koulu rekrytoi opiskelijoita 15 maakunnasta (kaupungeista, piireistä), yli 28 000 kokopäiväistä opiskelijaa ja lähes 11 000 aikuista opiskelijaa. Tieteenalat kattavat 11 tieteenalaa, mukaan lukien kirjallisuus, tiede, tekniikka, laki ja lääketiede. Maakuntatasolla on 8 keskeistä tieteenalaa ja 59 perustutkintoa suorittavaa päätoimialaa, joista yksi on kansallisen tason ominaispiirteitä, yksi kansallisen tason kattava uudistuspilottimaja, 6 maakunnan tason ensiluokkaista pääaineria, 2 maakunnan tason avainasiantuntijaa ja 10 maakunta- Maakunnan tasolla on 7 kattavaa ammatillista uudistusta koskevaa pilottihakemusta, 3 maakunnan tason strategisen nousevan teollisuuden pääominaisuutta ja 3 maakuntatason soveltavan kyvykkyyskoulutuksen esittelyyritystä.

  • Handan, Kiina

  邯郸学院on julkinen kokopäiväinen yleissivistävä korkeakoulu, joka sijaitsee Handan Cityssä, Hebein maakunnassa, kansallisessa historiallisessa ja kulttuurikaupungissa, kansallisessa erinomaisessa turistikaupungissa, pyhässä Tai Chin maassa ja idioomien viitteiden pääkaupungissa.邯郸学院hoitaa perustavanlaatuisen tehtävänsä moraalisten ihmisten kasvattaminen, noudattaa palvelukeskeisyyttä "perustuu Handaniin, palvelee yhteiskuntaa, perii kulttuurikasvatuksen ja integroi teollisuuden" ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti "harmonisen ympäristön luomisen, keskittyen sisällön rakentamiseen, keskittyminen yhteistyöhön perustuvaan innovaatioon ja ominaisuuksien ottaminen. "Road" -strategia edisti koulun uran nopeaa kehitystä. Koululla on 1 kansallisella tasolla tunnusomainen pääaine, 1 kansallisen tason ensiluokkainen kurssi, 3 maakunnan tason tärkeimmät kehitysalat, 7 maakunnan ensimmäisen luokan päätoimialaa, 4 maakunnan ensimmäisen luokan kursseja, 27 kansallista ja maakunnan laatua suunnitteluprojektit, maakuntataso On 4 opetuksen esittelykeskusta, jotka ovat voittaneet kahdeksan viimeisen istunnon aikana 8 opetustuotepalkintoa, 7 maakuntatason tieteellistä tutkimusalustaa, 11 kuntatason tieteellistä tutkimusalustaa ja 46 maakuntatason ja sitä korkeammat palkinnot mukaan lukien Hebein maakunnan tiede- ja teknologiapalkinto.

  • Wuhan, Kiina

  Hubei University , joka sijaitsee Wuhanissa, Keski-Kiinan Hubei-provinssin pääkaupungissa, on keskeinen kattava yliopisto, jota hallinnoivat Hubei-maakunnan hallitus ja Kiinan opetusministeriö ja joka kattaa taiteen, historian, filosofian, tieteen, tekniikan, taloustieteen, lain, johtamisen, koulutus, maatalous ja lääketiede, materiaalitieteen ja kemian tieteenalat ovat 1% maailman ESI: ssä.

  • Huainan, Kiina

  Anhui University of Science and Technology (AUST) perustettiin vuonna 1945. Se on varhaisin tekniikan korkeakoulu Anhuin maakunnassa ja yksi Kiinan kahdesta varhaisimmasta yliopistosta, jotka suorittavat kaivostieteiden korkeakoulutusta. Se on Anhuin maakunnan hallituksen ja työturvallisuuden valtionhallinnon yhteisrakenteessa. Se on myös yksi sadasta yliopistosta Kiinan keski- ja länsiosissa, joita tukee kansallinen korkeakoulujen nuorentamissuunnitelma.