Keystone logo
Kirgisia

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Kirgisia 2024

Laitosten lukumäärä: 4
  • Jalal-Abad, Kirgisia

  Jalal-Abadin valtionyliopisto on julkinen laitos, joka on suunniteltu tarjoamaan korkeakoulutusta seuraavilla aloilla: elektroniikka, energia; rakentaminen; koulutus; maatalouden teollisuuskompleksi. Yliopisto pitää erittäin tärkeänä hyveellisten ihanteiden ja koko ihmisen koulutuksen edistämistä.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kirgisian ja Turkin Manas-yliopisto on perustamisestaan lähtien harkinnut pätevien koulutusopintojen suorittamista Turkin tasavalloissa ensisijaisten tehtäviensä joukossa. Yliopistomme tavoitteena on auttaa turkkilaisia nuoria, joilla on moderni ja nykyaikainen koulutusjärjestelmä, jolla on yhteinen ymmärrys, kasvattaa tietoisia, omavaraisia ja vastuullisia henkilöitä.

  • Bishkek, Kirgisia

  Kyrgyz State Technical University , nimetty I. Razzakovin ( KSTU ) mukaan, on Kirgisian insinöörikoulutuksen lippulaiva. Yliopisto valmistaa korkeasti koulutettuja asiantuntijoita eri aloille tasavallallemme, lähellä ja kaukana ulkomailla.

  • Bishkek, Kirgisia

  University Of Central Asia ( UCA ) on yksityinen, voittoa tavoittelematon maallinen yliopisto. University Of Central Asia tehtävänä on edistää University Of Central Asia sosiaalista ja taloudellista kehitystä.