Keystone logo
Kreikka

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Kreikka 2024

Laitosten lukumäärä: 11
  • Athens, Kreikka

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Kreikka

  New York College on Euroopassa nopeasti kasvava monikansallinen koulutusorganisaatio, jolla on 32 vuoden akateeminen läsnäolo. Ateenassa vuonna 1989 yhteistyössä New Yorkin osavaltion yliopiston kanssa perustettu USA: n suurin yliopisto on nykyään dynaaminen läsnä kahdessa maassa ja 3 yliopisto -oppilaitosta Ateenassa, Thessalonikissa ja Prahassa.

  • Tripoli, Kreikka

  University of Peloponnese on moderni, monialainen, alueellinen ja monikampusyliopisto, joka perustettiin vuonna 2000, ja se otti vastaan ensimmäiset opiskelijansa vuonna 2002. Kehitetty Peloponnesoksen alueen viidessä pääkaupungissa (Tripolis, Korintti, Nafplion, Sparta, Kalamata) ja Patra muodostavat 9 koulua ja 22 osastoa. Se tarjoaa opintoja kaikilla oppimissyklillä: perustutkinto-, jatko- ja tohtorintutkinto sekä elinikäinen oppiminen yli 20 000 opiskelijan kanssa (1., 2. ja 3. opintosykli).

  • Thessaloniki, Kreikka

  Korkeakouluna Perrotis College tarjoaa sekä tutkimuspohjaisia että käytännöllisesti suuntautuneita koulutusohjelmia, jotka vastaavat yleisön sosiaalisiin, taloudellisiin ja ympäristöön liittyviin huolenaiheisiin. Perrotis College , American Farm School -jaosto, edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille opiskelijoille ja työntekijöille sekä kaikille hakijoille tai työntekijöille, rodusta, uskonnosta, sukupuolesta tai etnisestä alkuperästä riippumatta.

  • Athens, Kreikka

  Yksityinen korkeakoulu Institution d'Etudes Francophones (IdEF) aloitti toimintansa vuonna 1995 yhteistyössä Ranskan julkisen Sorbonne Paris Nord -yliopiston kanssa tarjotakseen akateemisia jatko- ja jatko-ohjelmia Pariisissa 13 Kreikassa. IdEF-opiskelijat ovat yleensä Sorbonnen yliopiston Paris Nord -opiskelijoita, niillä on sama opiskelija-asema ja he saavat saman koulutuksen kuin Pariisissa opiskelevat.

  • Athens, Kreikka

  Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja oppimiskokemuksen, jotka auttavat heitä saavuttamaan suurimman potentiaalinsa sopeutumiseen ja sopeutumiseen monimuotoiseen ja jatkuvasti muuttuvaan yhteiskuntaan ja työmarkkinoihin. Olemme sitoutuneet luomaan haastavan oppimisympäristön, joka kannustaa yrittäjähenkisyyden viljelyyn opiskelijoiden keskuudessa, mikä laajentaa heidän näköalojaan ja parantaa heidän uramahdollisuuksiaan. IST: ssä painopiste on opiskelijoilla!

  • Corfu, Kreikka

  Ionian University perustettiin vuonna 1984, samana vuonna Thessalian yliopiston ja Egeanmeren yliopiston kanssa. Yliopistoon kuuluu viisi tiedekuntaa ja kaksitoista laitosta. Sen kotipaikka on Korfu, yliopistoyksiköt Lefkadassa, Kefaloniassa ja Zakynthoksessa.

  • Athens, Kreikka
  • Patras, Kreikka

  City Unity College perustettiin vuonna 1999 Seattlen kaupungin yliopiston liitteeksi, ja vuodesta 2010 Kreikan opetus- ja uskonnonministeriö on virallisesti tunnustanut sen 27. heinäkuuta 2010 tehdyllä ministeripäätöksellä (viite 92790 / IA). . Vuodesta 2012 lähtien City Unity College on toiminut kollegiona, sellaisena kuin se on muutettuna lailla 4093/2012 (Government Gazette 222 A). Se tarjoaa laajan valikoiman perustutkinto- ja jatko-opintoja liiketoiminnan, rahoituksen, tietojenkäsittelytieteen, kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan, liikunnan ja urheilun, Merchant Meriakatemian, lain, psykologian, ortodoksisen teologian ja ihmisopintojen, implanttihampaiden aloilla.

  • Athens, Kreikka

  Hellenic American College on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Hellenic American Universityn (436 Amherst Street, Nashua, New Hampshire, NH03063, USA) kanssa, jonka avulla College voi tarjota yliopiston perustutkinto- ja jatko-opinto-ohjelmia Ateenan tiloissa. Kun opinnot on suoritettu onnistuneesti ja kaikki asiaankuuluvassa yliopistoluettelossa määritellyt tutkintovaatimukset on täytetty, näille koulutusohjelmille osallistujille myönnetään tutkinto suoraan Hellenic American Universitystä, Nashua.

  • Athens, Kreikka

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Kreikka
  • Thessaloniki, Kreikka

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...