Keystone logo
Libanon

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Libanon 2024

Laitosten lukumäärä: 10
  • Jdeideh, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Libanon

  Notre Dame University-Louaize (NDU), Libanonin merkittävä voittoa tavoittelematon katolinen korkeakoulu ja ainoa libanonilainen yliopisto, joka ottaa käyttöön amerikkalaisen taiteiden koulutuksen mallin, on iloinen voidessaan ilmoittaa, että New England Commission for Higher on akkreditoinut sen Koulutus (NECHE) tunnettiin aiemmin nimellä New England Schools and Colleges, Inc. (NEASC) -yliopiston korkeakoulujen komissio (CIHE).

  • Souq El Gharb, Libanon

  University Of Balamand tulevaisuuden ajattelulaitos korkeakouluille, joka antaa sekä tutkijoille että tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden esittää epätavanomaisia kysymyksiä ja poikkitieteellisiä rajoja ajatuksenvapauden säilyttämiseksi ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun rikastamiseksi Libanonissa ja arabimaailmassa.

  • Mount Lebanon Governorate, Libanon

  Lebanese University oli idea, joka mainittiin ensimmäisen kerran entisen ulkoministerin Hamid Frangiehin puheessa Beirutissa 11. joulukuuta 1948 pidetyn Unescon kolmannen konferenssin päätösseremoniaan, jonka aikana hän sanoi: "Libanon toivoo nähdä Unescon hengen Lebanese University

  • Damour, Libanon

  Yliopiston ohjaava visio on johtaa tietä koulutuksen laadussa, akateemisessa eheydessä ja tieteellisessä tutkimuksessa. MUBS on sitoutunut luomaan tunnollisia maailman johtajia, jotka ovat esimerkillisiä moraalisessa, ammatillisessa ja koulutuksellisessa huippuosaamisessa.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Libanon

  Phoenicia University (PU) on voittoa tavoittelematon, yksityinen ja ei-ammattilainen virallisesti lisensoitu korkeakoulu. Yliopistoon kuuluu kuusi korkeakoulua: arkkitehtuuri ja muotoilu, taiteet ja tieteet, liike-elämä, tekniikka, laki ja valtiotiede sekä kansanterveys. PU-kampus sijaitsee Zahrani-alueella Libanonin eteläisessä kuvernoraatissa, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Beirutin kansainväliseltä lentokentältä. PU: ta pidetään tällä hetkellä yhtenä nopeimmin kasvavista korkeakouluista maassa.

  • Beirut, Libanon

  BAU on sitoutunut perustamisestaan 1960 lähtien tarjoamaan erinomaisia koulutusohjelmia ja tarjoamaan kattavan ympäristön akateemiselle luovuudelle ja johtamistaitojen kehittämiselle, juurruttamalla sosiaalisen vastuun käsite samalla kunnioittaen monimuotoisuutta ja monikulttuurista ymmärrystä.

  • Ghobeiry, Libanon

  USAL tarjoaa laadullista akateemista koulutusta ja edistää tieteellistä tutkimusta. Se stimuloi opiskelijoiden älyllisiä, tieteellisiä, sosiaalisia, kulttuurisia ja urheilumahdollisuuksia. Se myötävaikuttaa tieteen, kokemuksen, ammattitaidon ja etiikan tarjoaman nuoren sukupolven muodostumiseen. Sen valmistuneet ovat inhimillisiä ja tieteellisiä, kykeneviä sopeutumaan nykyaikaiseen yhteiskuntaan ja ovat päteviä käyttämään taitojaan ja kykyjään vastaamaan paikallisten ja maailmanlaajuisten työmarkkinoiden tarpeisiin.

  • Mechref, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...