Keystone logo
Malesia

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Malesia 2024

Laitosten lukumäärä: 118
  • Petaling Jaya, Malesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malesia

  Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) perustamisestaan vuonna 1983 lähtien Methodist Council of Education on perustanut. Kampuksemme on strategisesti perustettu Kuala Lumpurin sydämeen.

  • Petaling Jaya, Malesia

  Tervetuloa Sunway University -yliopistoon, joka on yksi Malesian johtavista yksityisistä yliopistoista, joka on tiukasti voittoa tavoittelematon laitos ja joka on omistautunut laadukkaalle koulutukselle, yritysten tukemiseen ja tärkeimpiin globaaleihin ongelmiin keskittyvän tutkimuksen tekemiseen. Yliopistolla on Malesian hallituksen myöntämä 5 tähden "erinomainen" luokitus (uusimmassa Setara-arvioinnissa), ja se on yksi vain yhdestätoista Malesian yliopistosta, joille on myönnetty erityinen "Premier Digital Technology University" -status. Olemme kehittäneet läheistä yhteistyötä monien johtavien kansainvälisten yliopistojen kanssa, mukaan lukien Harvardin yliopisto sekä Oxfordin ja Cambridgen yliopistot. Jotkut viimeksi mainitun professorit pitävät arvokkaita vierailutapaamisia, jotka pitävät satunnaisia luentoja yliopistollemme ja laajemmalle Sunway City -yhteisölle Jeffrey Cheah Distinguished Speakers -julkisten luentosarjan kautta. Ne on nimetty Sunway Cityn ja yliopiston perustajan Tan Sri Jeffrey Cheahin mukaan, joka on myös Sunway Groupin puheenjohtaja, yksi Malesian johtavista teollisuusryhmittymistä ja Sunway Cityn kehittäjistä. Meillä on erittäin läheinen suhde Lancaster Universityyn Isossa-Britanniassa, minkä ansiosta monien ohjelmien opiskelijat voivat saada myös Lancaster-tutkintoja.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • Oman Online, Oman
  • + 7 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Malesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Malesia

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (aiemmin tunnettu nimellä PNC International College of Nursing and Health Sciences) on KPJ Healthcare Berhadin tytäryhtiö, joka on tärkeä yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tarjoaja. 1. huhtikuuta 1991 perustettu KPJUC on ollut alusta alkaen oikeassa, edistyksellinen ja yrittäjähenkinen korkeakoulu, jolla on kansainvälinen visio ja joka asettaa opiskelijat kaiken tekemänsä ytimeen.

  • Petaling Jaya, Malesia

  Matkamme Kolej Swasta Bandar Utamana (KSBU) alkoi vuonna 1990 kuudessa 4-kerroksisessa kauppapaikassa Damansara Uptownissa, Damansara Utama, Petaling Jaya odottaessamme tarkoituksellemme rakennetun pysyvän kampuksen valmistumista Bandar Utamassa, uudessa ja menestyvä sekakehityskaupunki Petaling Jayassa. Muutettuaan pysyvälle kampuksellemme KBU muutti nimensä KBU International Collegeiksi. Vuonna 2015 meidät nostettiin yliopistokouluun ja nimettiin uudelleen First City University Collegeiksi (First City UC).

  • Ipoh, Malesia

  Uskomme, että yksilöillä on kykyjä ja taitoja, ja jos heitä kasvatetaan, koulutetaan ja koulutetaan avoimen tiedonsiirron avulla mistä tahansa maailman kulttuurista tai sivilisaatiosta, heillä voi olla rooli itsensä, yhteiskunnan ja kansakunnan kehittämisessä. Tähän filosofiaan perustuen pyrimme tuottamaan ammattimaisia ja puoliammattilaisia, joilla on akateemista huippuosaamista, korkeita eettisiä ja moraalisia arvoja.

  • Alor Gajah, Malesia

  Kolej Universiti Agrosains (UCAM) -logo on saanut inspiraationsa kolmesta (3) lehdestä, jotka symboloivat kypsyyttä. Kolmen (3) värin alue on yleensä asteittainen muutos kehitysprosessissa.

  • Kampung Kuala Muda, Malesia

  Koska markkinarako on MERITUS, ainutlaatuinen lähestymistapa koulutukseen on tarjota käytännöllinen ja tehokas yhdistelmä perinteistä, modernia ja kokemuksellista oppimista menestyksen varmistamiseksi. Toisin kuin muut korkeakoulut, jotka keskittyvät vain tutkijoihin, MERITUS on sitoutunut tuottamaan hyvin pyöreitä tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät vastaamaan nykypäivän työnantajien vaatimuksiin, jotka ovat juurtuneet menestyshyveisiin ja joita huippuorganisaatiot etsivät valmistumisensa jälkeen.

  • Puchong, Malesia

  Korkeakouluministeriön (MOHE) 5 tähden (erinomaiseksi) yliopistoksi arvioima MALAYSIA Binary University on yksi Aasian vakiintuneimmista ja arvostetuimmista hallinto-, IT- ja yrittäjyyskoulutuksen yliopistoista. Yliopisto tarjoaa korkealaatuisia tohtori-, maisteri- ja kandidaattiohjelmia, jotka ovat kansainvälisesti tunnustaneet CommonWealth -yliopistojen liitto (ACU, Iso-Britannia), Kansainvälinen yliopistoyhdistys (IAU, Ranska), NARIC (Iso-Britannia) ja Malesian pätevyysviranomainen (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malesia

  Antamisen henki on aina ollut seinämme sisällä. Ymmärrämme tiedon välittämisen merkityksen tuleville sukupolville - aivan kuten perustajamme ensimmäistä kertaa levittivät leivontaosaamistaan paikalliselle yhteisölle yli 40 vuotta sitten, teemme nyt samoin ja itse asiassa enemmänkin, tuen kera kokemusta vuosikymmenien ajan.

  • Ipoh, Malesia

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) on yksityinen ja kattava tutkimusvetoinen yliopisto, joka on perustettu Malesian Perakin osavaltioon korkeakoulujen lain 555 nojalla. QIU aloitti toimintansa vuonna 2011 ja sen omistaa Global Integrated Training Associates. Sdn Bhd (aiemmin tunnettu nimellä Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Malesia

  Heinäkuussa 2016 Widad Business Group osti Shahputra University College, ja yliopiston nimi on nyt Widad University College (DKU015 (C)). Widad tarkoittaa rakkautta, huolehtimista ja ystävyyttä. Nimi sisältää halun ominaisuudet johtajuudessa ja itsenäisyydessä.