Keystone logo
Meksiko

Opiskelu poikamies sisään Meksiko 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  316
 • Osuus apuohjelmista

  19
 • Internet-liittymä

  27
 • Paikallinen kuljetus

  19

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Väliaikainen asukasopiskelijaviisumi (Residente Temporal Estudiante)

Hinta ja valuutta

USD 30

Opiskelijaviisumin myöntämiskustannukset vaihtelevat kansallisuuden mukaan. Se voi olla missä tahansa välillä 17–30 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet Schengen-alueen, Ison-Britannian, Yhdysvaltojen, Kanadan tai Japanin kansalainen tai pysyvä asukas tai jos sinulla on voimassa oleva viisumi johonkin näistä maista, et tarvitse viisumia Meksikoon, jos vierailusi tarkoitus on opiskelu ja jos oleskelusi kesto ei ylitä 180 päivää.

Opiskelijoiden, jotka ovat muista maista tai jotka vierailevat yli 180 päivän ajan, on haettava opiskelijaviisumia Meksikoon.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Konsulaatin toimisto

Sinun on haettava henkilökohtaisesti opiskelijan väliaikaista oleskeluviisumia asuinpaikkaasi lähinnä olevasta konsulaatista.

Verkkosivusto:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Kuinka tehdä hakemus?

Hakijoiden on haettava viisumia henkilökohtaisesti ennalta sovitun haastatteluajan kautta.

 1. Voimassa oleva passi vähintään 6 kuukautta paluun jälkeen.
 2. Alkuperäinen hyväksymiskirje Meksikon koulusta/laitoksesta.
 3. Alkuperäinen kirje tai todistus, jossa ilmoitetaan opiskelijan kattavat kulut, mukaan lukien koko apuraha, ja jos he pysyvät isäntäperheen kanssa, älä unohda liittää johtavan perheenjäsenen tunnusta. Jos apurahaa tai kuluja ei sisällytetä, on pakollista esittää tiliotteet viimeisten 3 kuukauden ajalta.
 4. Alaikäisten tapauksessa - Opiskelijan syntymätodistus asianmukaisesti Apostilled.
 5. Kansainvälisten opiskelijoiden on esitettävä todiste lääketieteellisestä / tapaturmavakuutuksesta, jolla on kansainvälinen kattavuus.
 6. Lisäksi vaaditaan lääkärinlausunto, joka osoittaa hyvää terveyttä ja osoittaa, että ehdokkaalla ei ole mitään sairauksia.
 7. Viisumin käsittelymaksu.
 8. Täytetty hakemuslomake.
 9. Yksi värillinen valokuva, passin koko kasvot peittämättä.

Kun hakijat ovat saapuneet Meksikon alueelle, heidän on ensimmäisten 30 kalenteripäivän aikana haettava National Migration Institutelta oleskelukorttia, joka akkreditoi heidän laillisen oleskelunsa maassa ja sallii heidän jäädä Meksikoon.

Milloin kannattaa hakea?

Meksikon opiskelijaviisumi voidaan myöntää keskimäärin 2 päivässä ja se voi kestää jopa 3 viikkoa hakijan kansalaisuudesta riippuen. Hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Opiskelijaviisumin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Käsittelyaika

2 Days

Työmahdollisuudet

Opiskelijat eivät voi työskennellä tai harjoittaa mitään palkitsevaa toimintaa ollessaan opiskelijaviisumilla Meksikossa.

Kun meksikolainen yritys / laitos on kutsunut opiskelijan suorittamaan tuottoisaa toimintaa, meksikolaisen yrityksen / laitoksen on pyydettävä työlupaa Meksikon kansallisesta maahanmuuttoinstituutista (www.inm.gob.mx).

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Maahanmuuttoviranomaiset voivat päättää hylätä maahantulopyynnön, jos hakija on rikosoikeudellisen menettelyn kohteena tai hänet on tuomittu vakavasta rikoksesta.