Keystone logo
Meksiko

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Meksiko 2023

Laitosten lukumäärä: 255
  • Monterrey, Meksiko

  Globaali skenaario on haastava, mutta tarjoaa useita mahdollisuuksia jatkuvassa muutoksessaan. Mahdollisuuksia syntyy vain niille, jotka ovat paremmin valmistautuneita; niille, joilla on visionääristä tietoa, globaalia tietoisuutta ja johtajuutta vaikuttamaan organisaatioiden muutokseen. Saavutamme tämän innovatiivisella portfoliolla jatko-opinto-ohjelmia, jotka luovat globaalien yritysten muutosjohtajia. Lisäksi EGADE xEd -alustamme loistaa huippumodernilla mallillaan taitojen parantamiseksi ja globaalin vision muuttamiseksi.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • Monterrey, Meksiko

  Tecnológico de Monterrey on ykkönen yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto Meksikossa. Vuonna 1943 perustettu yliopisto on sittemmin kasvanut sisältämään 26 kampusta ympäri Meksikoa ja lippulaivakampuksen Monterreyssä. Koulutuskokemusten kautta muodostamme ihmisiä, joista tulee muutoksen tekijöitä, jotka ovat valmiita olemaan entistä kilpailukykyisempiä hyödyttääkseen kaikkia, keskittyen selkeästi olemiseen omistamisen sijaan, muiden palvelemiseen tavaroiden omistamisen sijaan; ihmiset, jotka ovat vastuussa omasta elämästään, tietoisia siitä, että heidän toimintansa voivat edistää muiden muutosta.

  • Monterrey, Meksiko
  • Guadalajara, Meksiko
  • + 2 lisää

  Tecnológico de Monterrey perustettiin vuonna 1943 Don Eugenio Garza Sadan ja yrittäjäryhmän näkemyksen ansiosta, jotka perustivat voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen nimeltä Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen instituutio, jolla on ei poliittisia ja uskonnollisia sidoksia.

  • Campeche, Meksiko

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) on suunniteltu perustutkinto- ja jatko-oppilaitokseksi, jonka tavoitteet ja periaatteet takaavat yhtäläiset opiskelumahdollisuudet kaikille.

  • Jumeirah, Arabiemiirikunnat
  • Guadalajara, Meksiko
  • + 1 lisää

  Ammattimainen, akkreditoitu elokuvakoulu, jossa on itsenäinen henki, Raindance on opettanut sekä aloittelevia että kokeneita elokuvantekijöitä vuodesta 1992 lähtien. Eetosemme on keskittynyt itsenäisyyteen, ja kurssimme on suunniteltu sinua kehittämään taitojasi omalla tavallasi, tyylilläsi.

  • Tlaquepaque, Meksiko

  ITESO on Guadalajaran jesuiitta-yliopisto. Vuonna 1957 perustettu se kuuluu yli 228 jesuiitta-yliopiston verkkoon ympäri maailmaa. Heillä kaikilla on 450 vuotta vanha jesuiittakoulutuksen perinne. Perinne on historiallisesti ollut maailman ajattelun keskipisteessä ja tunnetaan johtajien kouluttamisesta kaikilla tieteen ja taiteen aloilla.

  • Mexico City, Meksiko

  UNIR Mexico on yksityinen meksikolainen yliopisto, jonka julkinen opetusministeriö (SEP) on hyväksynyt vuonna 2013.

  • Mexico City, Meksiko
  • Monterrey, Meksiko
  • + 2 lisää

  EGADE Business School Tecnológico de Monterreyssä on rakentanut maailmanlaajuisesti tunnustetun maineen johtavana Latinalaisen Amerikan yrityskoulutuslaitoksena, joka on sitoutunut vahvistamaan kaikkia yritysjohtajia, jotka luovat yhteistä arvoa ja muuttavat yhteiskuntaa.

  • Mexico City, Meksiko

  Vatel International School of Hotel Management ja Tourism on tunnustettu laitos ympäri maailmaa, joka valmistaa opiskelijoita hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot, jotta he voivat suorittaa johtotehtäviä vastuullisesti vieraanvaraisuuslaitoksissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa ja virastoissa. Matkailu, palvelutoimistot, sairaalat, virkistyskeskukset jne. Vatelin akateeminen suunnitelma tarjoaa virallisen kaksoistutkinnon (Meksiko-Ranska), joka avaa mahdollisuuden liittyä suoraan ammattimaailmaan.

  • Naucalpan de Juárez, Meksiko

  Tietoinen tarpeesta valmistautua paremmin ihmisiä ja ammattilaisia menestyksellisemmin haasteisiin 'uusi normaali', kello UVM olemme päättäneet käynnistää uuden certeza koulutusmallin.

  • México, Meksiko

  Olemme yliopisto, joka on sitoutunut välittämään liiketoiminnan ja inhimillisen kehityksen aloille suunnattuja lähestymistapoja, jotka tarjoavat erittäin onnistuneita strategioita. Olemme vakaasti vakuuttuneita siitä, että valmistelun tehtävänä on tehdä ihmisestä tieto ja arvot, jotka tekevät yhteistyötä yhteiskuntamme kanssa positiivisella kokemustasolla. Ehdotamme oppimista välineenä, joka vaatii sitoutumista, joka johtaa suuriin saavutuksiin ja tyydytyksiin, korostamme ammattilaistemme valintaa, joilla on jo tullessaan alueella rikastava profiili, jonka avulla he voivat antaa kokemusta luokkatovereilleen ja luokkahuoneprofessoreilleen. , koska tietoa käytetään innokkaasti, totuudenmukaisesti, rehellisesti ja päivitettäessä. Yliopistomme mahdollistaa valmistuneiden ja opetushenkilöstömme kehittymisen ja kasvun sekä mukavat tilat, joissa käyttö on etusijalla.

  • Puebla City, Meksiko

  Pueblan ammattikorkeakoulu on sitoutunut täyttämään ja jatkuvasti parantamaan laatujärjestelmäänsä asettamalla, tarkistamalla ja arvioimalla säännöllisesti laatutavoitteita, joiden tarkoituksena on vahvistaa yliopiston tarjoamaa koulutuspalvelua, kouluttaakseen täysin päteviä ammattilaisia, jotka täyttävät tuotanto- ja sosiaalialan tarpeisiin.

  • Mexico City, Meksiko

  Meksikon teknillisessä yliopistossa olemme vakuuttuneita siitä, että jokaisella on oikeus saada laadukasta koulutusta. Siksi voit opiskella lukiota, perustutkintoa tai jatko -opiskelijaa tarjoamalla sinulle kohtuuhintaista opetusta, akateemisia apurahoja ja työpankin. Tavoitteenamme on, että sinusta tulee ammattilainen, joka on valmis parantamaan elämänlaatua.

  • Cortazar, Meksiko

  Olemme maailmanluokan yliopisto, joka toimii kattavan laadunhallintajärjestelmän kautta, joka: Kouluttaa ihmisiä integroidusti erilaisten koulutusohjelmien kautta, jotka on tunnustettu laadustaan ja merkityksestään ammattikorkeakoulujen mallin perusteella. Sillä on erittäin pätevä henkilöstö. Se edistää tutkimuskulttuuria, teknologista kehittämistä ja innovaatioita kestävällä tavalla ja kansainvälisesti.