Keystone logo
Oman

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Oman 2024

Laitosten lukumäärä: 8
  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Seeb, Oman

  Insinööritieteiden korkeakoulu, joka tunnettiin aiemmin nimellä Caledonian College Of Engineering , perustettiin vuonna 1996. Ensimmäinen yksityinen insinööritieteiden korkeakoulu Omanin sulttaanikunnassa. Se tarjoaa kansainvälisten standardien mukaisia insinöörin perustutkinto- ja maisteriohjelmia, ja IET (Iso-Britannia) ja CIOB (Iso-Britannia) ovat hyväksyneet UG-ohjelmat; laitos on akkreditoitu OAAA (Oman)

  • Sohar, Oman

  Ammattikorkeakoulu - Sohar on yksi kuudesta korkeakouluministeriön alaisuudessa toimivasta korkeakoulusta, joka perustettiin vuonna 1990 ja joka sijaitsee Soharin kaupungissa Pohjois-Albatinahin kuvernoraatissa. Korkeakoulujen visio on tärkeässä roolissa Omanin esittelemisessä maailmalle kehitysmaana, mikä heijastuu osallistumiseksi soveltavien tieteiden kenttään ja osaamisyhteisön kehittämiseen siihen, mikä vahvistaa Omanin kulttuurinormit.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design on yksityinen korkeakoulun taide- ja muotoilulaitos, joka sijaitsee Muscatissa, Omanin sulttaanikunnassa. Ministeriön asetuksella perustettu ja korkeakouluministeriön säätämä korkeakoulu aloitti virallisesti akateemiset ohjelmansa ja palvelunsa lokakuussa 2004. Kollegiota johtaa hallintoneuvosto, jota johtaa yksityisten yliopistojen ja korkeakoulujen pääosasto.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College (IMCO) on ainutlaatuinen korkeakoulu Omanissa, Persianlahden yhteistyöneuvoston maissa ja muualla. IMCO perustettiin 24. huhtikuuta 2005, ja sen omistaa Omanin hallitus (ASYAD).

  • Sur, Oman

  Sur University College (SUC) perustettiin vuonna 2001 korkeakoulujen neuvoston hyväksynnällä järjestysnumerolla MHE / MO / 2001/3/211. Korkeakoulu on myös rekisteröitynyt osakeyhtiöksi (LLC) Oman Trading & Industry of Chamber -yritykseen erinomaisessa luokassa, jonka kaupallinen ennätysnumero on 4/10194/4. Se on yksi Mubarak Bahwan -konserniin kuuluvista yrityksistä.

  • Muscat, Oman

  Täällä tiedämme, että mahdollisuudet matkailu- ja ravintola-alalla ovat rajattomat. Roolimme on auttaa sinua toteuttamaan ne. Etsitpä sitten lyhyttä kurssia ammatillisen kehityksen parantamiseksi, opetettua tutkintotodistusta tai mahdollisuutta opiskella kandidaatin tutkintoa varten, löydät oikean mahdollisuuden, joka vastaa tarpeitasi ja antaa mielikuvituksen.

  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...