Keystone logo
Romania

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Romania 2023

Laitosten lukumäärä: 53
  • Poitiers, Ranska
  • Iași, Romania
  • + 5 lisää

  European Campus of City-Universities (EC2U) on monikulttuurinen ja monikielinen allianssiliitto, joka koostuu seitsemästä pitkäaikaisesta, koulutus- ja tutkimusvetoisesta paikallisesti ja maailmanlaajuisesti mukana olleesta yliopistosta neljältä eri alueelta Euroopan unionista: Coimbran yliopistosta, Iașin yliopistosta, Jenan yliopistosta, Pavian yliopistosta, Poitiersin yliopistosta (koordinaattori), Salamancan yliopistosta ja Turun yliopistosta. Allianssin tavoitteena on kehittää innovatiivinen tila, joka mahdollistaa liikkuvuuden liikkumisen vapaasti seitsemän yliopiston ja niihin liittyvien kaupunkien välillä.

  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • Pitești, Romania

  Ensimmäinen korkeakoulu Piteştissä perustettiin vuonna 1962, ja sitä kutsuttiin "3-vuotiseksi pedagogiseksi instituutiksi", jonka pedagogiset erikoistumisalat olivat matematiikka, fysiikka, biologia, kemia, filologia ja liikuntakasvatus sekä urheilu. Seuraavaksi avattiin tekniset erikoisalat, mikä johti alainsinöörien instituutin (1969) perustamiseen, joka yhdistettiin vuonna 1974 korkeakouluinstituutin nimellä.

  • Târgoviște, Romania

  Korkea-asteen koulutuksen alku Târgoviştessa juontaa juurensa Romanian keskiajalle, jolloin vuosina 1672–1678 kaupunki isännöi Wallachian ensimmäistä lakikoulua. Korkeakouluopetus aloitti tehtävänsä uudelleen virallisessa laitoksessa vuoden 1989 vallankumouksen jälkeen, kun vuonna 1991 Tekninen ja Taloudellinen Yliopisto avasi ovensa. Tieteellisen koulutuksensa ja tutkimuksensa lisäksi Târgovișten Valahia-yliopistossa on täydennyskoulutuskeskuksia, jotka vastaavat nykyisen sosioekonomisen ympäristön vaatimuksia.

  • Oradea, Romania

  Oradean yliopiston tehtävänä on tarjota korkealaatuista koulutusta ja tutkimusta yksilön sosiaalisen, ammatillisen ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä henkisen kehityksen kansallisessa ja kansainvälisessä kontekstissa ja samalla edistää Oradean sosiaalista ja kulttuurista kehitystä. Näitä tehtäviä muokkaavat tavoitteet, kuten houkutella opiskelijoita kaikkialta maailmasta, sijoittaa yliopisto maan ja Euroopan parhaiden oppilaitosten joukkoon ja välittää laajempi yhteisö akateemisen koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen merkitykseen ja merkitykseen yleensä ja erityisesti tässä yliopistossa. Oradean yliopisto on toteuttanut kansainvälisiä suhteita 352 laitoksen kanssa 39 maasta.

  • Cluj-Napoca, Romania

  Babeş-Bolyai University (UBB) on tällä hetkellä Romanian suurin yliopisto, joka vastaanottaa noin 47 000 kandidaattia, maisteriksi tai tohtoriksi ilmoittautunutta opiskelijaa. ohjelmat lukuvuonna 2019-2020. UBB: n taloustieteiden tiedekunta (FSEGA) on Romanian paras taloustieteen korkeakoulu.

  • Alba Iulia, Romania

  Julkisena korkeakouluna “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia , “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia on läpi uuden olemassaolon vaiheen, vaihe, jota leimaa kolme yliopiston johdon nykyisen toimeksiannon perustana olevaa periaatetta: suoritus, laatu ja johdonmukaisuus. Suhteellisen nuorena yliopistona - juhlimme 28 vuoden olemassaoloa vuonna 2019 - yliopistomme on täysin tietoinen tarkoituksensa ja roolinsa Romanian korkeakoulujärjestelmässä ja liittyy jatkuvasti Transilvanian koulutusjärjestelmän perinteisiin.

  • Iași, Romania

  Yksi Romanian vanhimmista ja perinteisistä koulutuspaikoista, se perustettiin vuonna 1879 lääketieteelliseksi tiedekunniksi. Myöhemmin se liitettiin kolmeen muuhun lääketieteellistä opetusta täydentävään instituutioon - farmaseuttiseen, hammaslääketieteelliseen ja lääketieteelliseen tiedekuntaan. biotekniikka.

  • Bucharest, Romania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Yhdysvallat
  • Athens, Kreikka
  • + 11 lisää

  Unicaf on Euroopassa toimiva maailmanlaajuinen koulutusorganisaatio, joka tarjoaa stipendejä kelpoisille ehdokkaille jatkaa akateemista opiskelua kumppanuusyliopistoissaan, tällä hetkellä Suffolkin yliopistossa (Iso-Britannia), Liverpool John Moores -yliopistossa (Iso-Britannia), Etelä-Walesin yliopistossa (Iso-Britannia). , Kalifornian yliopisto, Riverside Extension (USA) ja multi-kampus Unicaf University (Afrikka).

  • Bună Ziua, Romania

  Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) on itsenäinen yliopisto, jonka Romanian opetusministeriö on akkreditoinut. Sen päätavoite on kouluttaa reformoituja, luterilaisia ja unitäärisiä ministereitä. Instituutti haluaa asettaa teologian palvelemaan kirkkoyhteisöjä, jotka elävät monikulttuurisessa ja monikongressiivisessa yhteiskunnassa.

  • Petroșani, Romania

  University of Petrosani on pitkät ja kauniit perinteet, sillä se on Bukarestissa yli 80 vuotta toimineen kaivosinstituutin seuraaja. Lukuvuonna 1957-1958 alkoi Petrosanissa. Vain harvat yliopistot voivat olla ylpeitä tällaisesta laskeutumisesta, jonka AI Cuzan vuonna 1864 antamalla asetuksella todistettiin "Siltojen, moottoriteiden, kaivosten ja arkkitehtuurin koulu".

  • Sfântu Gheorghe, Romania

  Sapientia Hungarian University of Transylvania on Romanian unkarilaisen yhteisön itsenäinen yliopisto, jonka tavoitteena on tarjota koulutusta yhteisön jäsenille ja tehdä tieteellistä tutkimusta korkealla ammattitasolla. Pidämme itseämme vastuussa opiskelijoiden tietämyksestä, opettajien ja kollegoiden tulevaisuudesta, tutkimustoimintamme laadusta ja toiminnan läpinäkyvyydestä.

  • Brașov, Romania

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) on Romanian yliopiston suurin yliopisto. se on kattava yliopisto, joka tarjoaa opinto-ohjelmia 43 eri alalla.

  • Bucharest, Romania

  Dimitrie Cantemir "Christian University on ilmainen ja avoin yksityinen korkeakoulu ja tieteellinen tutkimuslaitos, joka on perustettu perustuslain takaaman yksityisomaisuuden periaatteen mukaisesti." Dimitrie Cantemir "-yliopisto.