Keystone logo
Sveitsi

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Sveitsi 2023

Laitosten lukumäärä: 122
  • Zürich, Sveitsi

  Zürich Elite Business School (ZEBS), maailman johtava Management Boutique, joka sijaitsee Zürichissä, Sveitsissä, on sitoutunut tarjoamaan räätälöityä ja innovatiivista maailmanluokan liike-elämän koulutusta auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamisen akateemisella ja ammatillisella urallaan ja yritykset kehittämään ja vahvistamaan arvokasta omaisuuttaan: ihmisiä. Zürich Elite Business School tarjoaa sveitsiläisiä maailmanluokan, kansainvälisesti akkreditoituja kandidaatti-, MBA/execMBA- ja DBA/Ph.D.-tutkintoja ja erittäin räätälöityjä Executive Corporate -ohjelmia.

  • Geneva, Sveitsi

  SWISS UMEF a été fondée en 1984 à Genève, conformément au droit suisse, en tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé à Genève et est accréditée par le Conseil suisse d'accréditation, conformément à la loi sur l'enseignement supérieur (LEHE). SWISS UMEF est fière d'avoir été la première institution privée accréditée au niveau fédéral en tant qu'institut universitaire de sciences appliquées dans le canton de Genève.

  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Basel, Sveitsi

  Institute Contemporary Design Practicesin (ICDP) Masterstudio Design koostuu kolmesta studiosta: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Jokaisessa studiossa on kurinalaisuus. Lisäksi ICDP:n tutkimusdiskurssi keskittyy digitaaliseen integraatioon, muotoilukulttuureihin ja pyöreään muotoiluun ja heijastuu ja viestitään moniulotteisesti. Sovellettavan tutkimuksen ja projektityömme perustana on suunnittelutermi "Advanced Design". Nykyisen taloudellisen maksimointikäytännön sijaan omaksumme opetuksessa ja suunnittelussa ulkopuolisen roolin, joka tarkoittaa yhteistyötä ja systeemistä toimintaa: Ajankohtaisia globaaleja kriisejä, ilmastonmuutosta ja sosiaalista eriarvoisuutta käsitellään ja kehitetään edelleen. Kestävä kehitys ja ekologia, inkluusio ja teknologia, vuorovaikutus ja olennaisuus ovat aloja, joilla muotoilun roolia kyseenalaistetaan ja määritellään uusia visioita ihmisten rinnakkaiselosta ja taloudellisesta toiminnasta. Masterstudio Design tarjoaa syvällistä koulutusta ammattimaiseen, tulevaisuuteen suuntautuvaan suunnittelukäytäntöön ja soveltavaan tutkimukseen. Olennaiset tutkimuskysymykset tunnistetaan ja määritellään, suunnitellaan tarkoituksenmukaisia ja monimutkaisia suunnitteluprosesseja, kehitetään ja toteutetaan projekteja. Viestintä, projektinhallinta, poikkitieteellinen ja tutkimuslähtöinen ryhmätyö ovat osa koulutusta.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • Barcelona, Espanja
  • Zürich, Sveitsi

  Swiss School of Business Research tarjoaa akateemista huippuosaamista sveitsiläisellä laadulla opiskelijoillemme, jotka hakevat kaikkialta maailmasta innovatiivisia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. Tarjoamme lukuisia etuja ja mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä, jossa opiskelijat voivat juhlia kulttuurienvälistä monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetustyylejä.

  • Neuchâtel, Sveitsi
  • Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 1 lisää

  CIES - International Center for Sports Studies, on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Neuchâtelissa, Sveitsissä. Se perustettiin vuonna 1995 Kansainvälisen jalkapalloliiton (FIFA), Neuchâtelin yliopiston sekä Neuchatelin kaupungin ja osavaltion välisenä säätiönä.

  • Port-Valais, Sveitsi
  • Brig, Sveitsi

  Meitä pidetään Sveitsin parhaimpana kulinaarisena kouluna ja yhtenä maailman hienoimmista, kiitos kattavan opetussuunnitelmamme, joka yhdistää huippuluokan kulinaarisen taiteen koulutuksen käytännön bisnesteoriaan. Kasvata lahjakkuuttasi, ruoki uteliaisuuttasi ja rakenna vahva perusta menestyäksesi kulinaarisen taiteen maailmassa. Culinary Arts Academy Switzerland et saa vain maailmanluokan koulutusta, vaan saat myös pätevyyden sen tukemiseksi.

  • Lausanne, Sveitsi
  • Singapore, Singapore
  • + 1 lisää

  EHL Hospitality Business School, joka perustettiin vuonna 1893 nimellä Ecole Hôtelière de Lausanne, on edelläkävijä sveitsiläisen vieraanvaraisuuskoulutuksen menetelmissä ja asettaa huippuosaamisen standardit. Nykyään EHL yhdistää sveitsiläiset akateemisen kurinalaisuuden ja alan käytännön arvot luovuuteen ja innovaatioihin asiakaskeskeisissä vieraanvaraisuuden johtamisen tutkinnoissa, jotka valmistavat valmistuneita johtamaan tulevaisuutta ja hallitsemaan kunnioittavasti ja empatialla.

  • Lucerne, Sveitsi
  • Risch-Rotkreuz, Sveitsi

  Lucerne School of Business on Keski-Sveitsin osaamiskeskus taloudellisesti ja sosiaalisesti tärkeillä liiketoiminnan ja aluetalouden, pankki- ja rahoitusalan, viestinnän ja markkinoinnin sekä matkailun ja liikkuvuuden aloilla. Tarjoamamme vaativat, käytännönläheiset ja tutkimukseen perustuvat kandidaatti- ja maisteriohjelmat ovat avainasemassa pätevien työntekijöiden hankkimisessa yrityksille, julkisille laitoksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille.

  • Basel, Sveitsi

  Vuonna 1460 perustettu Baselin yliopisto on Sveitsin vanhin yliopisto. Liiketalouden tiedekunta perustettiin vuonna 1995, ja se on toiseksi nuorin Baselin yliopiston seitsemästä tiedekunnasta. Taloustieteen ainetta on kuitenkin opetettu Baselissa jo lähes 150 vuotta.

  • Geneva, Sveitsi

  ESDST on James Lind -instituutin akkreditoima Rushford Business Schoolin tietokoulu. Koulu tarjoaa korkeampia datatieteen ja -tekniikan tutkinto-ohjelmia, joiden tutkinnon myöntää Rushford Business School. Tiedekuntamme ja mentorimme ovat datatieteilijöitä ja työskentelevät maineikkaissa tehtävissä alalla. Opetamme soveltavan metodologian avulla todellisella tietojoukolla ja tutkinto päättyy konsultoivaan huippuprojektiin. Tämän tarkoituksena on kasvattaa opiskelijoitamme maailmanluokan huipputason johtajiksi ja datatieteilijöiksi.

  • Geneva, Sveitsi

  Sveitsissä vuonna 1978 perustettu Webster University Geneve on akkreditoitu amerikkalainen yliopistokampus, joka tarjoaa korkealaatuisia englanninkielisiä ohjelmia perustutkinto- (kandidaattitasolla) ja jatko-tasolla (maisteri). Webster tarjoaa laajan liberaalin taiteen lähestymistavan opetukseen Sveitsin kulttuuririkkaassa kontekstissa, ja yliopistosta on tullut tärkeä jäsen yhteisössä ja hengessä, joka koostuu "Genève Internationalesta".

  • Geneva, Sveitsi

  Tarjoamme englannin opetettuja säätiö-, kandidaatti-, maisteri- ja MBA-ohjelmia aiheissa, jotka edistävät yrittäjyyttä, innovaatioita ja johtajuutta ja ovat yritysten erittäin kysyttyjä. Näitä ovat muun muassa liiketoiminnan hallinto, viestintä ja suhdetoiminta, kansainvälinen liiketoiminta, digitaalinen liiketoiminta, urheilunhallinta, markkinointi, rahoitus ja yritystoiminta.

  • Zürich, Sveitsi

  University Of Zurich (UZH) on Sveitsin suurin yliopisto, jossa on lähes 30 000 opiskelijaa. Yliopisto koostuu seitsemästä tiedekunnasta, jotka kattavat noin 100 eri aihealuetta. Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. ohjelmia. Lukuisat tunnustukset korostavat yliopiston kansainvälistä mainetta lääketieteen, immunologian, genetiikan, neurotieteen ja rakennebiologian sekä taloustieteen aloilla.