Keystone logo
Taiwan

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Taiwan 2024

Laitosten lukumäärä: 18
  • Taipei, Taiwan
  • Kaohsiung, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Taiwan

  Vuonna 1973 vastauksena hallituksen kansallisen urheilun kehittämistä koskevaan kehotukseen Formosa Plastics Groupin puheenjohtaja Yung-Ching Wang lahjoitti hallitukselle kuntosalin, Taiwanin ensimmäisen kotimaisen kupolin, ostamalla maata. Toukokuussa 1984 opetusministeriö perusti pitkän aikavälin kansallisen urheilun kehittämistä varten 66 hehtaarin monitoimipuiston, johon kuuluivat silloin lahjoitettu kuntosali ja muu pakkolunastettu yksityinen maa.

  • 43號, Taiwan

  Taiwanin kansallinen tiede- ja teknologiayliopisto perustettiin 1. elokuuta 1974 Taiwanin kansallisena teknillisenä instituuttina (NTIT). Se oli ensimmäinen laatuaan korkeakoulu maamme teknisen ja ammatillisen koulutuksen järjestelmässä. Laajentamalla tätä järjestelmää korkeimmalle tasolle tämä uusi koulu oli tarkoitettu vastaamaan nopean taloudellisen ja teollisen kehityksen aiheuttamaan tarpeeseen korkeasti koulutetuille kandidaatin tutkinnon suorittaneille insinööreille ja johtajille. Vuosina 1979 NTIT lisäsi maisteri- ja tohtoriohjelmia.

  • 123號, Taiwan

  YunTech perustaa yliopiston perinteisiin ja perusarvoihin, vilpittömyyteen, kunniaan, sinnikkyyteen ja omaperäisyyteen, ja kasvattaa opiskelijat ammattilaisiksi, joilla on tiedonhallintakykyä, jotka ovat kansainvälisesti kilpailukykyisiä ja jotka painottavat yhtä lailla humanistisia tieteitä ja tekniikkaa.

  • 162號, Taiwan

  National Taiwan Normal University (NTNU), jolle on ominaista sekä perinne että innovaatio, on jo pitkään tunnustettu yhdeksi Taiwanin eliitin korkeakouluista. Vuonna 1922 perustettu NTNU oli aiemmin opettajankoulutukselle omistettu laitos. Yliopisto kehittyi myöhemmin kattavaksi yliopistoksi, joka tarjoaa opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden opiskella ja tehdä tutkimusta monilla aloilla. Pitkän historiansa aikana NTNU on aina sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen, mikä näkyy monissa vaikutusvaltaisissa kouluttajissa ja tutkijoissa, jotka ovat opiskelleet NTNU: ssa vuosien varrella.

  • 101號, Taiwan

  Hsing Wu University koostuu 4 korkeakoulusta: liikkeenjohto, matkailu ja majoitus, muotoilu ja suosittu taide. Koulu tarjoaa 18 perustutkintoa ja 4 jatko-opintoja. Vuonna 2020 9000 opiskelijaa opettaa 217 kokopäiväistä omistautunutta opettajaa. Apulaisprofessorit ja vakituiset opettajat muodostavat 70% tiedekunnan jäsenistä. Koulu on sitoutunut siihen vastaavaan teollisuuteen suoraan sovellettavaan tietoon tarjoamaan opiskelijoille kattavan opetussuunnitelman.

  • New Taipei, Taiwan

  Tieto välitetään, potentiaalia tuodaan esiin, pohjimmiltaan uutta tietoa löydetään ja totuus tutkitaan vapaasti, jotta opettajat ja opiskelijat voivat varustaa "3H" persoonallisuudella - nöyrä, inhimillinen, humoristinen - ja tehdä niistä äänet, hyvin kehittyneet yksilöitä.

  • New Taipei, Taiwan

  Christ's College perustettiin vuonna 1959 tohtori James R. Graham Ⅲ. Tohtori Grahamin vanhemmat, Jimmy ja Sophie Graham palvelivat lähetyssaarnaajina Kiinassa vuosina 1889-1940, joten tohtori Graham varttui Kiinassa. Opiskellessaan Hampden-Sydneyn yliopistossa Amerikassa hän tunsi kutsun palata Kiinaan lähetyssaarnaajana auttamaan rakastamiaan ihmisiä syvästi. Tohtori Graham uskoi voimakkaasti kristilliseen koulutukseen ja piti tarpeena perustaa Taiwanin kristillisiin perustuksiin perustuva korkeakoulu.

  • 1號, Taiwan

  Vuonna 1995 perustettu National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism vieraanvaraisuuden ja matkailun yliopisto oli Taiwanin ensimmäinen vieraanvaraisuuden ja matkailun akateeminen instituutti. NKUHT on alansa johtava keskus ja tarjoaa erinomaisia kykyjä palvelualalle. NKUHT pyrkii ohjaamaan opiskelijoita suhtautumaan myönteisesti työhön ja palvelemaan asiakkaita intohimoisesti. Tällainen asenne ja intohimo edellyttävät näitä ominaisuuksia: itsetunto, itsekunnioitus, vaatimaton, aito ja visionääri.

  • 313號, Taiwan

  Chihlee University of Technology perustettiin Chihlee College of Businessiksi vuonna 1965. Koulun nimi ja tunnuslause hyväksyttiin muinaisten kiinalaisten filosofien ja viisaiden opetusten mukaisesti: rehellisyys, luottamus, ammattitaito ja ahkeruus. Chihlee aloitti neljällä akateemisella osastolla: kansainvälinen kauppa, liiketalous, kirjanpito ja tilastot sekä pankki ja vakuutus. Sihteeritieteen laitos lisättiin vuonna 1967. Elokuussa 2015 Chihlee Institute Of Technology nimettiin uudelleen Chihlee University of Technology, joka tarjoaa kandidaatin tutkintoja ja pitää edelleen Junior College Divisionin.

  • 117, Taiwan

  Kiinan tasavallan perustaja Peng Wenhong perusti Wufeng-lukion Chiayiin vuonna 1949. Kun koulupaikan valitsi Chiayi Garrison (nyt 228 Park Daya Roadilla, vinosti vastapäätä Jiazhongia, maakunta), varuskunta sovittanut kunnanhallituksen kanssa vuokralle Fangcaon maatilan 3A: n koulupaikkana. Laajennus johti uusiin opiskelijoihin.

  • 66號, Taiwan

  Yuan Executive hyväksyi koulun perustamisen tammikuussa 1989. Valmistelutoimi perustettiin vuonna 1993. Nimi Tainan National College of the Arts hyväksyttiin virallisesti heinäkuussa 1996. Nimi muutettiin Tainan National University Of The Arts elokuussa. , 2004, tärkeä tapahtuma koulun aikajanalla. Koulu sijaitsee kauniin Wushantou-säiliön vieressä Guantianin alueella Tainanissa.

  • Yilan City, Taiwan

  Fo Guang University on yliopisto, jonka perusti mestari Fo Guang Shan Xingyun. Se on myös ensimmäinen yliopisto Lanyangissa. Kampus sijaitsee Linmei-kylän kukkulalla Jiaoxin kylässä Yilanin läänissä. Se on noin 430 metriä merenpinnan yläpuolella, josta voit nähdä laajan lintuperspektiivin. Lanyangin tasanko ja Guishanin saari riippuvat avomerellä. Kampuksen vuorten ja jokien aura, yksinkertaiset luokkahuonevälineet, pienten luokkien opetusjärjestelmä ja maan paras opettaja-opiskelija-suhde luovat sinulle parhaan oppimisympäristön.

  • 1, Taiwan

  National Ilan University (NIU) on ainoa kansallinen yliopisto Yilanin läänissä. Se merkitsi tämän pätevän edistämisen kohokohtaa hankkeilla, joilla nopeutettiin korkean tason tutkimusta ja opetusta uusille sukupolville. Laajentaakseen tietämystä laajemmalle tiedeyhteisölle NIU asettaa kansainvälistymisen tavoitteen yhdeksi ensisijaisista tavoitteistaan.

  • 1, Taiwan

  Noudattaen "aseta jalka Kuandulle, katso maailmaa" henkeä TNUA ei ole vain Taiwanin johtava taidekoulu, vaan myös Aasian taiteiden instituuttien liiton (ALIA) johtaja. Samaan aikaan sillä on seitsemän suurta taide- ja kulttuurialaa, mukaan lukien musiikki, taide, draama, tanssi, elokuva ja uudet tiedotusvälineet, kulttuuriresurssit, humanistiset tieteet ja erilaiset ammattinäyttelysalit kampuksella. Sen eheys ja kattavuus ovat harvinaisia kotimaassa ja ulkomailla. Koulutus ja käytäntö toistavat toisiaan ja hyödyntävät toisiaan muodostaen erinomaisen kentän taiteellisesti lahjakkaille ihmisille.