Keystone logo
Thaimaa

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Thaimaa 2024

Laitosten lukumäärä: 22
  • Bangkok, Thaimaa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Khlong Nueng, Thaimaa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nong Kae, Thaimaa
  • Puerto Princesa, Filippiinit
  • + 3 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dusit District, Thaimaa

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon perustettiin 27. helmikuuta 1975, kun ”ammatillisen koulutuksen ja teknologian korkeakoulun” laki julkistettiin Royal Gazette -lehdessä ja se tuli voimaan. Lain tarkoituksena oli perustaa kandidaatin tutkinto -opettajia opettamaan ammatillista koulutusta ammatillisella tasolla, perustutkinnolla ja edistyneellä ammattitodistustasolla.

  • Chatuchak, Thaimaa

  Kasetsart University omistautuu henkisen tiedon keräämisen ja kehittämisen tehtävään. Se kukoistaa akateemisen viisauden, myös eettisen ja moraalisen huippuosaamisen, kasvun myötä. Lisäksi sillä on vastuu olla johtava rooli thaimaalaisen perintömme ylläpitämisessä ja varmistaa, että se kasvaa edelleen rikastuttaakseen käsitteen sivilisaatiota.

  • Ubon Ratchathani, Thaimaa

  Ubon Ratchathani University (UBU) perustettiin vuonna 1987 Khon Kaenin yliopiston alueellisena kampuksella ja perustettiin yliopistona kuninkaallisen peruskirjan kautta vuonna 1990. Sen tarkoituksena on tarjota koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille kaikista maakunnista ja erityisesti Koillis-Thaimaan provinsseista. , Amnat Charoen, Mukdahan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Si Sa Ket, Ubon Ratchathani ja Yasothon. Yliopisto tukee ja kannustaa tutkimusta, joka hyödyttää paikallista, kansallista ja kansainvälistä yhteisöä, ja edistää toimintaa, joka säilyttää alueen kulttuuri-identiteetin.

  • Min Buri, Thaimaa

  Kasem Bundit -yliopisto perustettiin useiden koulutuslaitosten perustamisen jälkeen. Koulutushallintoryhmä, jolla on aikaisempaa kokemusta peruskoulun ja toisen asteen koulutuksesta. Vuonna 1960 perustettiin Kasem Phithaya School vuonna 1960, ja se tarjosi luokkia Prathom 1: stä Matayom 6: een. Myöhemmin vuonna 1968 perustettiin Kasem Polytechnic College, joka tarjosi luokkia ammatillisen koulutuksen sertifikaatista (Cert. Voc), tutkinnosta ammatillisessa koulutuksessa (Dip . Voc) ja tekniikan tutkintotodistus (Dip. Voc.), Useilla suurilla päätoimialoilla, jotka vaihtelevat liiketoiminnan hallinnosta, kirjanpidosta, johtamisesta, rahoituksesta, pankkitoiminnasta, markkinoinnista, sihteeristöstä tietotekniikkaan. Idealismilla ja päättäväisyydellä ottaa uusi askel korkea-asteen koulutuksen perustamisessa he lopulta perustivat Kasem Bundit Collegen 24. helmikuuta 1987.

  • Nong Kaeo, Thaimaa

  Perustaja ja presidentti Narong Chavasint perusti Pohjois-Chiang Main yliopiston vuonna 1999 aikomuksellaan maksaa takaisin hänen syntymäpaikalleen Chiang Main ja juhlia Hänen majesteettinsa kuningas Bhumibol Suuren kultaista juhlaa. Tavoitteena on tarjota paras ja arvokkain asia kuolemattomalle yhteiskunnan koulutukselle. Nämä arvot ja uskomukset sisältävät asenteen, jonka antaminen johtaa todelliseen onnellisuuteen, väittäen, että mikään ei ole arvokkaampaa kuin koulutus. Koulutus kehittää ihmistä täydellisyyteen. Se on erittäin herkkä ja monimutkainen tehtävä, joka vaatii kärsivällisyyttä, omistautumista, sitoutumista ja sitkeyttä.

  • Bang Khun Thian, Thaimaa

  Arsom Silp Institute of Arts on 10-vuotisen kokemuksen tulos Roong-Aroon -koulun johtamisesta. Sen tarkoituksena on tarjota vaihtoehtoinen koulutuspaikka thaimaalaisille. Saatuaan oivalluksen, että thaimaalainen tapa oppia ja oppimismenetelmiä vie oppijat ympäristöstä ja yhteiskunnasta, Arsom Silp Institute of Artsin perustajat päättivät yhdistää taiteen, akateemisen pedagogisen lähestymistavan thaimaalaiseen viisauden lähestymistapaan edistämään suurinta potentiaalista oppimiskokemusta.

  • Bang Talat, Thaimaa

  Panyapiwat Institute of Management tai PIM (aiemmin Panyapiwat Institute of Technology) on korkeakoulu, joka on perustettu Sueksapiwat Company Limitedin rahoituksella. Opetusministeriö myönsi 9. maaliskuuta 2007 PIM: lle luvan ja luvan yksityisen yliopiston perustamiseen [lisenssi nro 4/2550] korkeakoulujen komission toimiston välityksellä, ja se on sittemmin toiminut korkeakouluna, tarjoaa täysin akkreditoituja kandidaatti- ja maisteriohjelmia 1. kesäkuuta 2007 lähtien ja tohtoriohjelmia 1. lokakuuta 2012 lähtien.

  • Kham Thao, Thaimaa

  Nakhon Phanom University on valtionyliopisto, joka on perustettu integroimalla eri korkeakoulut ja koulut. Yliopisto on virallisesti perustettu 2. syyskuuta 2005 lähtien Nakhon Phanom University nojalla, joka on julkaistu Government Gazette Vol. 122, osa 75A, päivätty 1. syyskuuta 2005.

  • Mueang Chiang Rai, Thaimaa

  มหาวิทยาลัยราชภัฏเลย (Loei Rajabhatin yliopisto), perustettu vuonna 2516 alun perin sellaisena kuin se on. "Loei Teachers College" on opetusministeriön alainen korkeakoulu. Se perustettiin 29. syyskuuta 1973 Maailmanpankin lainabudjetilla. Sen pinta-ala on noin 323

  • Bangkok, Thaimaa

  Bansomdet Chaopraya Rajabhat University ( BSRU ) on julkinen korkeakoulu Thaimaassa. BSRU n pääkampuksen BSRU on Thaimaan pääkaupunki - Bangkok.

  • Khlong Nueng, Thaimaa
  • Bang Kadi, Thaimaa

  Sirindhorn International Institute of Technology (SIIT) tarjoaa perustutkinto- ja jatko-ohjelmia (maisteri- ja tohtoritasot), jotka johtavat tekniikan kandidaatin (B.Eng.), Kandidaatin (B.Sc.), tekniikan maisterin (M.Eng. ), Diplomi-insinööri ja filosofian tohtori (Ph.D.).

  • Bangkok, Thaimaa

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...