Keystone logo
Uusi-Seelanti

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Uusi-Seelanti 2023

Laitosten lukumäärä: 41
  • Wellington, Uusi-Seelanti

  Hanki maailmanluokan koulutus kansainvälisenä opiskelijana Victoria University of Wellingtonissa – Uuden-Seelannin maailmanlaajuisesti arvostetussa pääkaupunkiyliopistossa. Victoria University of Wellington sijaitsee maan maantieteellisessä, poliittisessa ja kulttuurisessa sydämessä, ja siellä on kolme kampusta, jotka tarjoavat helpon pääsyn Uuden-Seelannin turvallisimman kaupungin luonnonkauneuteen. Olemme ykkönen Uudessa-Seelannissa korkealaatuisen tutkimuksen intensiteetissä.

  • Canterbury Plains, Uusi-Seelanti

  International Culinary Studio on Uuden -Seelannin ainoa sekoitettu online -kulinaarinen opettaja, jonka World Chefs 'Association on hyväksynyt, mistä olemme erittäin ylpeitä. Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa, olemme sitoutuneet tarjoamaan ammattimaista, erinomaista teknologialähtöistä koulutusta, joka sisältää akkreditoituja kursseja sekä valikoiman toimialakohtaisia, harrastuksia ja juniorikokin online-kulinaarisia kursseja kansainvälisesti.

  • New Plymouth, Uusi-Seelanti

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), tai Te Kura Matatini o Taranaki, on valtion rahoittama korkea-asteen instituutti, joka tarjoaa koulutusta alueen ja maailman ihmisille. Tämän alueen paikallisena oppimiskeskuksena WITT palvelee Taranakia.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) on NZQA: n hyväksymä palveluntarjoaja, joka sijaitsee Aucklandissa. Uusi Seelanti. NCBT on rekisteröity Uuden-Seelannin pätevyysvirastossa (NZQA) vuodesta 1995 lähtien ja on perustamisestaan lähtien keskittynyt tarjoamaan laadukasta koulutusta painottaen voimakkaasti pastoraalihoitoa kansainvälisille opiskelijoille.

  • Lower Hutt, Uusi-Seelanti

  Olemme yksi Uuden-Seelannin vaikuttavimmista, maailmanlaajuisesti kilpailukykyisistä korkea-asteen oppilaitoksista. Wellington Institute of Technology on korkea-asteen oppilaitos, joka kouluttaa noin 6100 opiskelijaa vuosittain. Tarjoamme erilaisia teollisuuden johtamia tutkintoja kaupoista tutkintoihin ja jatko-ohjelmiin, jotka ovat tulevaisuuteen suuntautuneita, kehittyneitä teollisuuden rinnalla ja tarjoavat opiskelijoille käytännön taitoja uratavoitteidensa saavuttamiseksi.

  • Wellington, Uusi-Seelanti

  Campbellissä opiskelijat saavat parhaan englanninkielisen opetuksen osana rikastavaa opiskelijakokemusta Wellingtonin ja Aucklandin kampuksillamme. Olemme ylpeitä Campbellin pitkästä historiasta ja maineesta tarjota huippuluokan akateemista oppimista huolehtivassa ja tukevassa ympäristössä.

  • Hamilton, Uusi-Seelanti

  Uusi työmaailma tarvitsee uuden tavan oppia. Koulutus muuttuu, ja Wintec muuttuu sen myötä, joten opiskelijamme löytävät menestystä maailmassa, joka liikkuu nopeammin kuin koskaan ennen. Hoidamme ja ohjaamme Wintecissä yksittäisiä opiskelijoita osana yhteisöä, joten he ovat luottavaisia ja valmiita siirtymään tulevaisuuden uusien työpaikkojen ja työskentelytapojen maailmaan.

  • Christchurch, Uusi-Seelanti

  University of Canterbury International College (UCIC) tarjoaa eksklusiivisen Pathway Canterburyn yliopiston perustutkinto-ohjelmiin. UCIC tarjoaa yliopistonsiirto-ohjelmia (UTP), jotka ovat ainutlaatuisia Uudessa-Seelannissa. UTP: t vastaavat Canterburyn yliopiston ensimmäistä kandidaatin tutkintovuotta.

  • Masterton, Uusi-Seelanti

  Opetuslaitoksella, jonka historia on peräisin vuodelta 1896, UCOL Limitedillä on ylpeä ja ansaittu maine yhteisömme oppimisen tukemisesta. Tämä yhteys yhteisöön on ratkaisevan tärkeää tekemisellemme, ja se varmistaa, että ohjelmamme auttavat opiskelijoita kehittämään kysyntätaitoja.

  • Invercargill, Uusi-Seelanti

  Southern Institute of Technology (SIT) tarjoaa korkealaatuista korkea-asteen koulutusta eri aiheista ja tutkinnoista. Todistuksista jatko-opintoihin, tarjoamme NZQA ohjelmia opiskelijoille oppia tasolla ja Pathway joka sopii heille.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  New Zealand School of Wines and Spirits koulun (NZSWS) perusti vuonna 2006 Jane Skilton MW. NZ: n johtava Wine & Spirit Education Trust (WSET) -kurssien tarjoaja ja ainoa WSET: n hyväksymä koulu, jonka omistaa ja ylläpitää viinimestari.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Celia Hayn perustama New Zealand School of Food & Wine on kouluttanut seuraavan sukupolven baristeja, kokkeja, ravintola- ja kahvilamiehiä, vieraanvaraisuuden johtajia, sommeljeja ja viinialan ammattilaisia, vieraanvaraisuuden matkailualan yrittäjiä sekä ihmisiä, jotka rakastavat hyvää ruokaa siitä lähtien. 1995.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Tervetuloa Abacus Institute of Studies kampuksille Aucklandiin ja Christchurchiin. Olet valinnut erinomaisen koulutusorganisaation tukemaan ja edistämään oppimistasi. Aikasi kanssamme on merkittävä, ja kannustamme sinua tasapainottamaan akateemista toimintaa ja nautintoa kampuksen elämästä.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Laidlaw College on Uuden-Seelannin suurin kirkkojen välinen kristillinen korkeakoulu Aotearoa, joka tarjoaa tutkintotodistuksia todistuksesta tohtoritasoon teologiassa ja raamatullisissa tutkimuksissa, lähetystyössä, ministeriössä, neuvonnassa ja opettajankoulutuksessa. Tarjoamme dynaamisen oppimisympäristön opiskelijoille kaikkialla Aotearoassa, Uudessa-Seelannissa ja ympäri maailmaa, kahdella Aucklandin kampuksella, yhden Christchurchissa ja erinomaisilla etäopiskelumahdollisuuksilla.

  • Auckland, Uusi-Seelanti

  Tervetuloa New Zealand Institute of Business and Technology - JATKOKOULU KANSAINVÄLISILLE OPISKELIJOILLE. Opinto-ohjelmamme on suunniteltu maksimoimaan koulutus-, työllisyys-, viisumi- ja pysyvän oleskelun mahdollisuudet Uudessa-Seelannissa.