Keystone logo
Arabiemiirikunnat

Parhaat yliopistot poikamies Ohjelmat sisään Arabiemiirikunnat 2024

Laitosten lukumäärä: 23
  • Ajman, Arabiemiirikunnat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Canadian University Dubai (CUD) tarjoaa perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia, jotka perustuvat maailman johtavaan kansainväliseen opetussuunnitelmaan. Kaupungin vilkkaalla bisnesalueella sijaitseva CUD tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia ensiluokkaista kanadalaista koulutusta ja samalla kokea Dubain, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, dynaamisen elämäntavan.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  Vuonna 1985 perustettu Khawarizmi International College (KIC) on opetusministeriön hyväksymä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien korkeakoulu. Perustamisestaan lähtien osaamis- ja innovaatioyhteisö on tarjonnut opiskelijoille erilaisia mahdollisuuksia edistää koulutustaan ja avata ovia menestyvään tulevaisuuteen.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  AUE perustettiin vuonna 2006 akkreditoimalla akateemisen akkreditointikomission (CAA) Yhdistyneiden arabiemiirikuntien korkeakoulu- ja tieteellisen tutkimusministeriön alaisuudessa. AUE: ssa on lisääntynyt opiskelijamäärä 25 maasta ja se noudattaa amerikkalaista korkeakoulumallia, jossa on yleinen koulutusohjelma ja luottotuntijärjestelmä. Yliopistolla on seitsemän korkeakoulua - Media ja joukkoviestintä, liiketalous, laki, muotoilu, atk -tietotekniikka, turvallisuus ja globaalit opinnot sekä koulutus - ja ohjelmia, jotka palvelevat nykyisiä ja tulevia markkinoiden tarpeita. Opiskelijat valitsevat eri erikoisaloja, joista monet ovat ainutlaatuisia Lähi -idässä. Tunnetut professorit, joilla on tohtorintutkintoja eri puolilta maailmaa, rakentavat opiskelijoiden luottamusta, tietämystä ja taitoja useilla perustutkinto- ja jatko -koulutusohjelmilla. American University in the Emirates (AUE) on omistettu olemaan yksi johtavista korkeakouluista paikallisesti ja alueellisesti, ja se tarjoaa integroidun Pathway opiskelijoille tullakseen luoviksi, tehokkaiksi ja tuottaviksi yhteisön jäseniksi.

  • Academic City, Arabiemiirikunnat

  Birminghamin yliopisto on haastanut ja kehittänyt suuria mieliä jo yli vuosisadan ajan. Yliopiston kampuksella Dubaissa olemme omistautuneet tarjoamaan ensiluokkaisen oppimiskokemuksen, jota johtavat alansa asiantuntijat.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  SAE, jolla on 47 kampusta 23 maassa, on asettanut globaalin vertailuarvon luovalle mediakasvatukselle vuodesta 1976. SAE Dubai tarjoaa ylpeänä TEQSA: n akkreditoituja kandidaatin tutkintoja viidellä tieteenalalla - Animaatio, Ääni, Suunnittelu, Elokuva ja Pelit, lyhyen kurssin lisäksi todistukset. SAE tarjoaa Australian hallituksen hyväksymiä kandidaatin tutkintoja.

  • Ajman, Arabiemiirikunnat

  Äiti- ja perhetieteiden yliopistollinen korkeakoulu on yksityinen, yksityinen ja yksityinen korkeakoulujärjestelmä, jolla on itsenäinen oikeushenkilöllisyys ja joka pyrkii saavuttamaan korkeakoulu- ja tieteellisen tutkimuksen ministeriön tavoitteet ja tavoitteet, jotka on kuvattu liittovaltion lain nro 4 (1992) säännökset korkeakoulu- ja tieteellisen tutkimuksen ministeriön perustamisesta ja organisoinnista sekä sen täytäntöönpanoa koskevista päätöksistä.

  • Al Nahyan, Arabiemiirikunnat

  Vuonna 1988 perustettu korkeakoulu (HCT) on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurin soveltava korkeakoulu ja maan ensimmäinen hyväksytty yliopistojen taloudellinen vapaa-alue, joka antaa sille mahdollisuuden valmistua yrityksiä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien viisaan johtajan direktiivien mukaisesti.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat

  Al Qasimia University pyrkii olemaan erillinen, monikulttuurinen, akateeminen majakka, joka nostaa tiedettä, kirjallisuutta ja vuoropuhelun arvoja. Sitä ohjaavat kaikessa toiminnassaan suvaitsevan islamin perustat ja sen opetukset, jotka ovat avoimia koko maailmalle.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  SAE, jolla on 47 kampusta 23 maassa, on asettanut globaalin vertailuarvon luovalle mediakasvatukselle vuodesta 1976. SAE Dubai tarjoaa ylpeänä TEQSA: n akkreditoituja kandidaatin tutkintoja viidellä tieteenalalla - Animaatio, Ääni, Suunnittelu, Elokuva ja Pelit, lyhyen kurssin lisäksi todistukset. SAE tarjoaa Australian valtion akkreditoituja kandidaatin tutkintoja. SAE on maailman johtava luovien tiedotusvälineiden kouluttaja. Vuonna 1976 perustettu alue kattaa maapallon 47 kampuksella 23 maassa. Dubaissa SAE tarjoaa kursseja yli 300 opiskelijalle.

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  Laadukkaan opetusprosessin, luovuuden, innovaation, joustavuuden, teoreettisen ja käytännön työn synergian avulla Nykyaikaisten tieteiden yliopisto-CKM MOSTAR vastaa yhteiskunnan vaatimuksiin ja kehityssuuntauksiin eri aloilla. Se seuraa ja analysoi jatkuvasti yleistä akateemista ja muuta toimintaa varmistaakseen korkean koulutusprosessin.

  • Academic City, Arabiemiirikunnat

  Dubain Akateemisen kaupungin sydämessä sijaitseva Al Ghurair University (AGU) on maailmanlaajuisesti akkreditoitu yliopisto, joka tarjoaa kansainvälisten standardien perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, jotka on räätälöity tarjoamaan opiskelijoille oikea taitotaso ruokkimaan dynaamisesti haastavan maailman kysyntää.

  • Al Ain, Arabiemiirikunnat

  Tervetuloa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopistoon (UAEU), joka on ensimmäinen ja tärkein kansallinen yliopisto Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Edesmenneen sheikki Zayed Bin Sultan Al Nahyanin vuonna 1976 perustama UAEU pyrkii olemaan kattava, tutkimusintensiivinen yliopisto, ja siellä on tällä hetkellä noin 13 000 emiraatilaista ja kansainvälistä opiskelijaa.