Keystone logo
Alfred University

Alfred University

Alfred University

Johdanto

Meistä

Valaistukselle opiskelijoiden asema vuodesta 1836

Olemme aina olleet edelläkävijöitä. Sitoutumaton sitoutuminen riippumattomaan ajatteluun, akateemiseen tiukkuuteen, luovuuteen ja yhteisöön on tehnyt meidät koulutusjohtajaksi vuodesta 1836 lähtien.

Alfred University taikuutta

 • 97% SAA RAHOITUSTUKEA

Lähes koko opiskelijaryhmämme saa jonkinlaista rahoitustukea - enimmäkseen avustuksia ja apurahoja.

 • 98% SUCCESS RATE

Yhden vuoden kuluessa valmistumisesta 98% opiskelijoistamme päätyy työpaikkoihin tai pääsee jatko-opintoihin.

 • 13: 1 OPISKELIJAN / OPINNOTASO

Pienet luokkakokot tarkoittavat yksilöllistä huomiota - ja kasvumahdollisuuksia.

Alfred Advantage

Alfred University et vietät koko ajan työpöydän takana. Oppimateriaali on suunniteltu kokemukselliseen oppimiseen, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisimman paljon käytännön oppimista. Riippuen pääaineistasi, löydät mahdollisuuksia olla kentällä, studiossa, laboratoriossa, luokkahuoneessa tai osallistumalla simuloituneisiin skenaarioihin, jotka antavat sinulle kilpailuetua, kun tulet työvoimaan tai johtavat grad-kouluun. Opit käsitteet ja käytät niitä aktiivisesti projektien, kenttätarjojen, käyntien, harjoittelun ja vuorovaikutusten kautta alan ammattilaisten kanssa.

Hoitava yhteisö

Meidän tiedekuntaamme ja henkilökuntamme on kunnioitettu paitsi heidän tietonsa ja taitojensa lisäksi myös siksi, että he välittävät sinusta yksilönä. Ne toimivat todellisena ohjaajana, joka tarjoaa henkilökohtaista huomiota pienen luokan koon, opiskelija-tiedekunnan suhteen 13: 1 ja työskentelemällä tiiviisti neuvonantajana. He viettävät aikaa tervetulleiksi AU-yhteisöön, katsokaa, että kasvatat johtajana ja tutkijana ja autat liittämään alumnit ja muut asiantuntijat.

Globaali kokemus

Maailma on todella pieni paikka, ja Alfred University arvostamme monimuotoisuutta. Opiskelijamme tuovat monipuolisia kokemuksia, jotka ulottuvat mantereille, maille ja valtioille. Arvostamme monimuotoisuutta, koska se auttaa sinua ymmärtämään paremmin maailmaa, auttaa sinua ymmärtämään itsesi ja miten sopeutumaan maailmanlaajuiseen yhteiskuntaan. Osallistu monissa monikulttuurisissa ja kansainvälisissä kampusohjelmissa, ja näet kuinka helppoa on saada ystäviä eri puolilta maailmaa.

Tehtävämme

Näkemys

Alfred University on innovatiivinen johtava akateemisen huippuosaamisen ja kestävän koulutuksen arvo, joka valmistaa kaikki opiskelijat menestymiseen opinnoissaan ja koko elämänsä ajan.

Tehtävä

Alfred University tehtävänä on tarjota erinomaista laatua ja kestävää arvoa akateemisen ja yhteisrahoituksen ohjelmoinnin kautta, joka on sekä älyllisesti haastavaa että käytännöllisesti katsoen relevanttia. Olemme kulttuurisesti monimuotoisia ja opiskelijakeskeisiä ja pyrimme palvelemaan jatkuvasti muuttuvaa opiskelijaväestöä. Pyrimme oppilaita pyrkimyksiin ja omistautumaan tekemään hyvin itselleen ja heidän suuremmille yhteisöilleen. Valmistamme siis opiskelijoillemme tietoja, taitoja ja elämäntapoja, joiden avulla he voivat menestyä ja elää jatkuvan henkilökohtaisen kasvun ja palvelun muiden ihmisten elämää. Nämä tulokset saavutetaan sitoutumalla koko Alfred University yhteisöön opetukseen ja tutkimukseen, tieteellisen ja teknisen asiantuntemuksen, taiteellisen luovuuden ja humanistisen oppimisen tavoitteisiin.

arvot

Alfred University arvostamme:

 • Oppimisympäristö, joka edistää avointa ideoiden vaihtoa, kriittistä ajattelua, maailmanlaajuista tietoisuutta, teknologista lukutaitoa, henkistä rehellisyyttä ja yhteisön osallistumista;

 • Työympäristö, joka edistää avointa viestintää, saavutusten tunnustamista ja henkilökohtaisen potentiaalin kehittämistä;

 • Tutkimus ja apuraha, jotka edistävät tietämyksen rajoja, edistävät jatko- ja perusopetusta ja osoittavat luovuutta kaikilla pyrkimyksillä;

 • Moninaisuus ihmisissä ja kulttuureissa, ideoissa ja apuraha;

 • Kampus, joka on turvallinen, houkutteleva ja edistää terveyttä ja hyvinvointia;

 • Henkinen yhteisö, joka kunnioittaa jokaista yksilöä, edistää älyllistä uteliaisuutta ja kasvua, edistää ja mallintaa hyvää kansalaisuutta sekä rohkaisee valaistua johtajuutta.

Mitä asiantuntijat sanovat

Noudata kiiltäviä esitteitä ja lue mitä ulkopuoliset asiantuntijat sanovat. Asiantuntijat huomaavat, että Alfred University on erinomainen paikka sinulle!

Parhaat College-arvostelut sijoittui Alfred University "Top 50 parhaan pienen korkeakoulutuksen 2017-2018," viitaten "... tutkinnon suorittaneilla on uskomattoman 98 prosentin urakehitysaste, ei ole vaikea ymmärtää, miksi Alfred on pieni pienikoulu."

AU teki parhaana tai parempana kuin NYU, SUNY ESF, NC valtio, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola ja Saint John Fisher Brookings Instituutin "lisäarvon" arvioinnissa noin 4000 koulusta valtakunnallisesti.

Alfred University taiteen maisterin tutkinto-ohjelmat (# 1) ja lasi / veistos (# 9) taas ylittävät kansallisen ranking-listan samankaltaisista opetussuunnitelmista US Newsin mukaan

Forbes ja Princeton Review ovat Alfred University heidän listoillaan maan korkeimmista kouluista.

Alfred on sijoittunut alkuun Niche 2018 Best Colleges luokissa, kuten "Best Small Colleges in America", "Top yksityiset yliopistot Amerikassa" ja "Best Colleges in America".

Value Colleges arvioivat Alfred University # 16: n "Top 50 Paras Pre-College Summer -ohjelmaa" vuonna 2018, kuten Yale, UCLA, Georgetown ja Virginia Tech, jotka perustuvat laatuun, kohtuuhintaisuuteen ja mahdollisuuksiin, joita kesäohjelmamme tarjoavat nuoret ihmiset.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Alfred

  Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Kysymyksiä