Keystone logo
Alghurair University (AGU) Arkkitehtuurin kandidaatti
Alghurair University (AGU)

Arkkitehtuurin kandidaatti

Academic City, Arabiemiirikunnat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Al Ghurairin yliopiston arkkitehtuuriohjelma keskittyy studiokokemukseen, ja se on rakennettu huolella kehittämään opiskelijoiden taitoja vapaalla kädellä ja digitaalisella piirustuksella, suunnitteluteorialla ja metodologioilla. Ennen kaikkea se ymmärtää jokaisen opiskelijan kyvyn tuottaa merkittävä, monimutkainen ja tyydyttävä arkkitehtoninen suunnittelu, joka voidaan esitellä ammattilaisille ja yleisölle viiden vuoden opintojen aikana suoritettujen 160 opintopisteen jälkeen.

Näin ollen tasapainoinen opetussuunnitelma, joka sisältää kursseja yleisopetuksen, erikoistumisen, studioiden ja ammatillisten opintojen luokissa, rakentaa vankan tietopohjan, jota täydennetään hankkimalla kriittisiä taitoja, joita tarvitaan arkkitehtuurin ammattiin pääsemiseksi.

Ohjelma on suunniteltu kannustamaan opiskelijoiden erityistä kiinnostusta aiheisiin, jotka vaihtelevat rakenne- ja ympäristösuunnittelusta arkkitehtoniseen historiaan ja teoriaan, kaupunkisuunnitteluun ja projektinhallintaan. Tämä puolestaan auttaa opiskelijoita kehittämään ideoitaan urakehityksestä, jatko-opinnoista ja ammatillisesta kehityksestä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kandidaatti arkkitehtuurissa
    • Istanbul, Turkki
  • Arkkitehtuurin tutkinto + Uuden arkkitehtitekniikan asiantuntija
    • Madrid, Espanja
  • Kandidaatin tutkinnon arkkitehtuurissa
    • Madrid, Espanja