Keystone logo
Alghurair University (AGU) Taiteiden kandidaatti julkisissa suhteissa
Alghurair University (AGU)

Taiteiden kandidaatti julkisissa suhteissa

Academic City, Arabiemiirikunnat

Request duration

Englanti, Avestan

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Suhdetoiminta on kanava, jonka kautta instituutiot välittävät tietoa lehdistölle selkeästi ja tehokkaasti, ja se vaatii niistä vastaavia ottamaan huomioon useita näkökohtia varmistaakseen vahvojen suhteiden luomisen, joka perustuu luottamukseen tiedotusvälineisiin ja lopulta kohdeyleisöön laitoksen.

Neljän vuoden opinto-ohjelma tarjoaa välttämättömiä oppimateriaaleja nykyaikaisesta viestinnästä sekä erikoistuneempia akateemisia aiheita. Kaikki nämä materiaalit on suunniteltu tarjoamaan opiskelijalle kattava ja syvällinen visio ja tarvittavat taidot menestymään monimutkaisella viestinnän ja viestinnän alalla.

Lisäksi tuotteista ja palveluista kertovien viestien välittäminen kuluttajille, jotka kohtaavat loputtoman tiedon tulvan, joka usein hämmentää heitä, on asia, joka vaatii erityistä huomiota ja kykyä analysoida. Siksi ohjelmamme ei rajoitu valmistelemaan opiskelijoita tehokkaan viestinnän perusteilla ja taiteilla, vaan myös tarjoamaan heille oivalluksen ja syvällisen käsityksen ajankohtaisista asioista ja niihin liittyvistä aiheista, kuten sosiaaliset verkostot, suhdetoiminnan käytöstä kautta Internet ja muut sähköiset keinot, sosiaalinen markkinointi ja kriisiviestintä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • BA palkitsee mainonnan, PR: n ja brändäyksen
    • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • Public Relations - B.S.
    • Kent, Yhdysvallat
  • Tutkinto mainonnasta ja suhdetoiminnasta
    • Pontevedra, Espanja