Bachelor of Hospitality and Tourism Management (Honours)
Ottawa, Kanada
KESTO
4 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2024
LUKUKAUSIMAKSUT
USD 34 097
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Taso: 01
- ECO4101 Mikrotaloustiede
- ENL6101 Yritysviestintä
- FOD6101 Ruoka- ja juomatutkimukset
- GEP1001 Osuuskuntakoulutus ja työvalmius
- HOS6100 Hospitality- ja matkailuhallinnon perusteet
- HOS6102 Hotellitoiminta
Taso: 02
- ACC6104 Talouslaskenta
- DAT6107 Tietokonesovellukset
- ECO4201 Makrotaloustiede
- ENL1100 Viestintä ja akateeminen kirjoittaminen
- FOD6103 Ruoka- ja juomatoiminnot
- PHI1000 Logiikka ja kriittinen ajattelu
Yhteistyö: 01
- WKT6100 Co-Op -työtermi I
Taso: 03
- ACC6107 Johdon kirjanpito
- FOD6109 Elintarvikkeiden tuotanto ja palvelu
- MGT6105 Asiakashallinta
- MKT6108 Johdatus hotelli- ja matkailumarkkinointiin
- TOU6130 Maailmanlaajuinen matkailu
Taso: 04
- HOS6112 konferenssi- ja tapahtumahallinta
- HOS6115 kustannusten hallinta hotelli- ja matkailualalla
- HOS6136 Hospitality Business Law
- HRM6114 Johdatus henkilöstöjohtamiseen
- MKT6112 digitaalinen markkinointi ja myynti
- QUA2000 Tilastot
Yhteistyö: 02
- WKT6102 Co-Op työehto II
Taso: 05
- HOS6137 Kulinaarinen ja juomamatkailu
- HRM6118 Organisaation käyttäytyminen
- MGT6117 Tulonhallinta ravintola- ja matkailualalla
- MGT6120 Yrittäjyys
- Valinnainen: valitse 1 luettelosta
Taso: 06
- ACC6124 Talousanalyysi
- MGT6130 kansainvälinen hallinta
- QUA0005 Johdatus tutkimukseen
- TOU6121 Matkailun erikoisaiheet
- Valinnainen: valitse 1 luettelosta
Taso: 07
- HOS6126 Hospitality Business Simulation and Analysis
- HOS6130 Urakehitys ja -hallinta
- HOS6135 Strateginen johtaminen hotelli- ja matkailualalla
- QUA6127 sovelletut tutkimusmenetelmät
- Valinnainen: valitse 1 luettelosta
Taso: 08
- FOD6128 Projektinhallinta ruoka- ja juomatoiminnoissa
- HOS6133-tapaukset hotelli- ja matkailuhallinnossa
- MGT6131 Riskien ja kriisien hallinta
- TOU6129 Nähtävyydet Management
- Valinnainen: valitse 1 luettelosta
Muut valittavat
- Valitse tarjottavasta luettelosta
Ohjelman tulos
Tutkija on luotettavasti osoittanut kykynsä:
- Analysoi ja arvioi ajankohtaisten tapahtumien vaikutusta maailmanlaajuisen vieraanvaraisuus- ja matkailualan toisiinsa riippuvaisiin osiin
- Käytä johtamisperiaatteita ja eturivin vieraanvaraisuuden ja matkailun kokemusta työskennelläksesi tehokkaasti sekä tiimin jäsenenä että johtajana
- Selitä ja käytä järkeviä liiketoimintakäytäntöjä ja johtamisstrategioita navigoidaksesi organisaation kilpailluilla markkinoilla ja varmistaaksesi organisaation kasvun ja kestävyyden
- Kehittää ja edistää asiakaspalvelu- ja organisatorisen huippuosaamisen kulttuuria vieraanvaraisuuden ja matkailun liiketoimintaympäristössä
- Hyödynnä kriittistä ajattelua ja tutkimustaitoja ratkaistaksesi ongelmia, muotoillaksesi strategioita ja mukauttaaksesi ratkaisuja majoitus- ja matkailualalle
- Tulkitse ja kommunikoi käsitteitä, tietoja, argumentteja ja analyyseja tarkasti ja luotettavasti useisiin eri tarkoituksiin ja useille paikallisille, kansallisille ja kansainvälisille yleisöille
- Erota ja soveltaa strategisia johtamistaitoja ja näyttöön perustuvia johtamiskäytäntöjä edistääksesi ja edistääksesi hotelli- ja matkailualaa
- Ole kunnioittavasti vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten, ryhmien ja kulttuurien kanssa saavuttaaksesi henkilökohtaisia ja työpaikkatavoitteita
- Tunnista ja hyödynnä tekniikoita, jotka helpottavat ja tehostavat toimintaa hotelli- ja matkailualan liiketoimintaympäristössä
- Valitse ja ilmaise reflektoivia harjoitusstrategioita ja itsesäätelevää oppimista päivittääksesi tietoja ja taitoja ja soveltaaksesi uutta oppimista luottavaisin mielin muuttuvissa tilanteissa
- Tunnista ja soveltaa tieteenalakohtaisia käytäntöjä, jotka edistävät paikallista ja globaalia yhteisöä sosiaalisen vastuun, taloudellisen sitoutumisen ja ympäristönsuojelun kautta.
Uramahdollisuudet
Bachelor of Hospitality and Tourism -ohjelma valmistaa valmistuneita uralle sekä Pohjois-Amerikassa että maailmanlaajuisesti. Uramahdollisuuksiin voi kuulua: työskentely vieraspalveluna, ruoka- ja juomapalveluissa, vastaanoton johtajana ja esimiehenä. Valmistuneet voivat myös työllistyä klubijohtajina, riippumattomina konsultteina, tapahtumasuunnittelijoina, ravintolapäälliköinä ja esimiehinä, työskennellen kiinteistönhoitoyhtiöiden ja henkilöresurssien kanssa sekä toimimalla itsenäisinä yrittäjinä.
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.