
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
Ottawa, Kanada
KESTO
4 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
USD 35 407
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Ihanteelliset opiskelijat
Tämä ohjelma sopii hyvin opiskelijoille, jotka:
- Nauti käytännönläheisestä lähestymistavasta ongelmien analysointiin ja ratkaisemiseen
- Intohimo ja kunnioitus tiedettä, analytiikkaa, luovuutta ja kulinaarista taidetta kohtaan
- Pystyy työskentelemään itsenäisesti sekä tehdä yhteistyötä muiden kanssa
- Nauti pienten yksityiskohtien huomioimisesta unohtamatta kokonaiskuvaa
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Taso 01
- ENL1100 Viestintä ja akateeminen kirjoittaminen
- FOD0031 Culinary Arts Fundamentals
- FSC0031 Elintarviketieteen ja ravitsemuksen periaatteet
- MAT0031 Elintarviketieteen matematiikka
- SCI0008 Johdatus kemiaan ja fysiikkaan
Taso 02
- BIO0031 Yleinen mikrobiologia
- CHE0031 Yleinen ja orgaaninen kemia
- FOD0032 Kulinaristinen taide
- FSC0032 Johdatus kulinologiaan
- PHI1000 Logiikka ja kriittinen ajattelu
Taso 03
- CHE0131 Yleinen biokemia
- FOD0131 Advanced Culinary Arts
- FSC0033 Elintarviketuotannon perusteet
- GEP1001 Osuuskuntakoulutus ja työvalmius
- QUA2000 Tilastot
Valinnaisia kursseja
- Valitse 1 joukosta
- BIO2200 Kasvitiede
- ECO2000 Environmental Economics
- ENL2025 Ihmisten välinen viestintä
- FLS3101 ranska toisena kielenä – aloittelija 1
- FLS3102 ranska toisena kielenä – aloittelija 2
- GEO2300 kaupunkisuunnittelun periaatteet
- LAN3101 espanja - aloittelija 1
- LAN3102 espanja - aloittelija 2
- LAKI 2014 laki
- PHI2002 Eettinen päätöksenteko
- PSI2000 navigoi Kanadan poliittisessa maisemassa
- PSY2100:n johdantopsykologia
- SCI2000 Environmental Science
- SOC2000 Johdatus sosiologiaan
- SOC2001 Antirasismi: teoria ja käytäntö
- BIO2200 Kasvitiede
- ECO2000 Environmental Economics
- ENL2025 Ihmisten välinen viestintä
- FLS3101 ranska toisena kielenä – aloittelija 1
- FLS3102 ranska toisena kielenä – aloittelija 2
- GEO2300 kaupunkisuunnittelun periaatteet
- LAN3101 espanja - aloittelija 1
- LAN3102 espanja - aloittelija 2
- LAKI 2014 laki
- PHI2002 Eettinen päätöksenteko
- PSI2000 navigoi Kanadan poliittisessa maisemassa
- PSY2100:n johdantopsykologia
- SCI2000 Environmental Science
- SOC2000 Johdatus sosiologiaan
- SOC2001 Antirasismi: teoria ja käytäntö
Taso 04
- BIO0131 Elintarvikemikrobiologia
- FOD0040 Leipomisen ja leivonnaisten perusteet
- MGT0131 Ruoan ja juoman hallinta
- PHI3000 sovellettu tutkimusmetodologia
Valinnaisia kursseja
- Valitse 1 tason 03 valinnaisten kurssien luettelosta
Osuuskauppa
- WKT4000 Co-Op I: Culinary Arts
Taso 05
- CHE0231 Elintarvikekemia
- MGT0231 Ravintola- ja ruokatoiminta
- NTN0031 Ihmisen ravitsemus
- SAF0031 Elintarviketurvallisuus ja sanitaatio
Taso 06
- FSC0131 Elintarvikeanalyysi
- FSC0132 Sensorinen ruoan arviointi
- FSC0133 Elintarvikekehitys
Valinnaisia kursseja
- Valitse 1 tason 03 valinnaisten kurssien luettelosta
Osuuskauppa
- WKT6000 Co-Op 2: Ruokatiede
Taso 07
- FOD0231 Kulinaariset trendit ja innovaatiot
- FSC0231 Elintarvikkeiden laadunvalvontavarmistus
- FSC0232 Elintarviketekniikka
- MGT0331 Menusuunnittelu ja huolto
Valinnaisia kursseja
- Valitse 2 tason 03 valinnaisten kurssien luettelosta
Taso 08
- FOD0331 Alueellinen ja kansainvälinen keittiö
- FSC0233 Kulinologian soveltava tutkimus
- LAW0032 Elintarvikelainsäädäntö ja -määräykset
Valinnaisia kursseja
- Valitse 2 tason 03 valinnaisten kurssien luettelosta
Ohjelman tulos
Tutkija on luotettavasti osoittanut kykynsä:
- Käytä tieteellisiä periaatteita, menetelmiä ja teorioita kehitettäessä uusia ja modifioitaessa olemassa olevia ruoka- ja juomatuotteita vastaamaan markkinoiden vaatimuksia
- Luo laadukkaita ruoka- ja juomatuotteita käyttämällä monialaisia taitoja elintarvikkeiden jalostuksessa, valmistuksessa ja pakkaamisessa
- Ratkaise ongelmia, muotoile strategioita ja räätälöi innovatiivisia ratkaisuja kriittisen ajattelun ja tutkimustaitojen avulla elintarvikepalveluun ja elintarviketeollisuuteen
- Suorita tutkimusta suunnitella, suunnitella ja kehittää ruoka- ja juomatuotteita
- Suorita tehtävät ammattimaisesti, eettisesti, turvallisesti ja laillisesti vastataksesi alan odotuksiin ja noudattamiseen
- Tuottaa ruoka- ja juomatuotteita käyttämällä kulinaarisia, elintarviketieteen ja teknologian tietoja ja taitoja käsitelläkseen terveys-, turvallisuus- ja ravitsemuskysymyksiä
- Suorita ruoka- ja juomatuotteiden aistinvarainen arviointi luodaksesi tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien vaatimuksia
- Käytä ja arvioi laadunvalvonta- ja laadunvarmistusmenetelmiä alan standardien ja vaatimusten täyttämiseksi
- Kommunikoi kirjallisesti ja suullisesti esittääksesi selkeää ja ytimekkäästi teknistä, tutkimusta ja tieteellistä tietoa eri yleisöille
- Edistää ja edistää elintarvike- ja ruokapalveluteollisuutta näyttöön perustuvien kulinaaristen ja elintarviketieteellisten käytäntöjen alalla johtamistaitoja käyttäen
- Suorita kulinaarista suunnittelua, valmistelua ja esittelyä erilaisissa ruokapalveluympäristöissä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti
- Käytä markkinoinnin ja rahoituksen periaatteita elintarviketuotekehitysprosessissa sekä ruoka- ja juomahallinnan toiminnassa
- Kehittää henkilökohtaisia ja ammatillisia strategioita suunnitella, hallita ja mukautua toimialaan varmistaakseen valuutan ja edistääkseen ammattilaisten välistä
- Tunnista ja soveltaa tieteenalakohtaisia käytäntöjä, jotka edistävät paikallista ja globaalia yhteisöä sosiaalisen vastuun, taloudellisen sitoutumisen ja ympäristönsuojelun kautta.
Uramahdollisuudet
Valmistuneet ovat hyvässä asemassa löytääkseen työpaikkoja elintarvikemikrobiologeina, elintarviketutkijoina, elintarviketutkijoina, elintarvikejalostuksen laadunvalvontaviranomaisina, elintarvikkeiden laadunvarmistusviranomaisina, elintarviketarkastajina, elintarvikealan kouluttajina, maatalouden ja elintarvikealan kehityskonsultteina, maataloudessa ja elintarvikealalla markkinointikonsultit, maatalouselintarvikealan kehityskonsultit, maatalouselintarvikealan markkinointikonsultit, kulinaariset kokit, elintarviketuotekehittäjät, elintarviketutkimuksen kehittäjät ja ravintola-alan työntekijät/yrittäjät.
English Language Requirements
Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.