Keystone logo
Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Johdanto

Alice Lloyd College asuu Appalachian sydämessä, ja sillä on yli sata vuotta historiaa. Alice Lloyd College tehtävänä on kouluttaa vuoristoalaisia johtotehtäviin asettamalla Alice Lloyd College -koulutuksen pätevien vuoristo-opiskelijoiden saataville heidän taloudellisesta tilanteestaan riippumatta; Tarjotaan korkealaatuista akateemista ohjelmaa, jossa korostetaan taiteita; Työmoraalin edistäminen itseavustavan opiskelijan työohjelman avulla, johon kaikki kokopäiväiset opiskelijat osallistuvat; Tarjotaan ilmapiiri, jossa kristilliset arvot säilyvät, kannustamalla korkeisiin henkilökohtaisiin standardeihin ja luonteen kehittämiseen; Palvellaan yhteisöä ja aluetta asianmukaisten tiedotusohjelmien avulla, joissa hyödynnetään vuoristoelimiä auttamaan vuoristoelimiä; Ansaitsevien opiskelijoiden avustaminen jatkokoulutuksen saamisessa heidän ohjelmassaan Alice Lloydissa; Appalachian johtajien tuottaminen, joilla on korkeat moraaliset ja eettiset arvot, oma-aloitteinen asenne ja tunne palvelua muille.

Opiskelijoita kannustetaan kehittämään kristillistä moraalia ALC ja ALC opetetaan The Purpose Road Philosophy. Lisäksi opiskelijoiden on suoritettava johtamisen kurssit ennen ALC valmistumista.

Opiskelijoille tarjotaan useita vapaaehtoistyömahdollisuuksia, ja he voivat halutessaan osallistua johtamiskoulutusohjelmaamme edistääkseen omistautumistaan muiden palvelemiselle.

Alice Lloyd College on akkreditoitu eteläisen korkeakoulu- ja kouluyhdistyksen (SACS) korkeakoulujen toimikunnassa myöntämään kandidaatin ja kandidaatin tutkinnot.

Sijainnit

  • Pippa Passes

    Purpose Road,100, 41844, Pippa Passes

    Kysymyksiä