Keystone logo
© BIMM University
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Johdanto

Alliance Manchester Business School oli yksi Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisistä kauppakorkeakouluista, joka perustettiin vuonna 1965, ja se on nyt Ison-Britannian suurin kampuksella toimiva liiketalous- ja johtamiskoulu.

Manchester tunnetaan alkuperäisistä ajattelijoistaan - pitkä ja ylpeä historiamme huippututkimuksesta jatkaa innovaatioiden ja saavutusten henkeä, josta kaupunki on tunnettu.

Olemme 2. sija Yhdistyneessä kuningaskunnassa yritystutkimusvoiman suhteen (REF 2014) ja viimeisimmässä Financial Times -kyselyssä sijoitimme 7. sijalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja 15. Euroopassa.

Tiedämme, että maailmanluokan tutkimus ei yksin riitä, ja näemme, että alkuperäistä ajattelumme on sovellettu vaikutuksesta yritysten ja hallinnon, hallituksen ja yhteisöjen kautta.

Olemme sitoutuneet tekemään tästä yhden maailman parhaista paikoista olla opiskelija; sitoutuminen, jota tukee 85 miljoonan punnan sijoitus tiloihimme.

Kaikki perustutkinto-opintokurssimme sisältävät joko työharjoituksen tai kansainvälisen vaihtovuoden. Työskentele, opiskele, matkusta - se on sinun tehtäväsi.

Tarjoamme valikoiman 3 ja 4-vuotiaita yritystutkintoja uratavoitteidesi mukaisiksi. Yliopistotutkinnomme kattavat aiheet, kuten kirjanpito, taloustiede, yrittäjyys, talous, henkilöstöhallinto, tietotekniikka, markkinointi ja johtaminen.

Hyödynnä mahdollisuus saada huomattava määrä työkokemusta tai mahdollisuus asua ja opiskella ulkomailla koko lukuvuoden ajan - tai yhdistä nämä kaksi suorittamalla työharjoittelu kansainvälisessä ympäristössä.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

Akkreditointi

Alliance MBS on osa pientä ja valittua ryhmää "kolminkertaisten kruunujen" kouluista ympäri maailmaa, jotka ovat akkreditoineet kaikki kolme suurta elintä - AACSB International, AMBA ja EQUIS.

Kansainvälinen koulu

  • Meillä on laaja globaali verkosto, jolla on läsnäolo maassa Brasiliassa, Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa ja UAE: ssä.
  • Opiskelijayhteisömme ja yli 400 erikoistuneen akateemisen ja tutkimushenkilöstömme liittyminen auttaa valmistamaan tutkinnon suorittaneita globaaliin liiketoimintaympäristöön ja nykypäivän työmarkkinoihin.

Sijainnit

  • Manchester

    Alliance Manchester Business School Booth Street West, , Manchester

Kysymyksiä