Keystone logo
Ambis University

Ambis University

Ambis University

Johdanto

Olemme Tšekin tasavallan suurin yksityinen korkeakoulu, jossa on yli 7000 opiskelijaa kahdessa paikassa Prahan ja Brnon kaupungeissa.

Perustettiin vuonna 2001 ensimmäiseksi yksityiseksi korkeakouluksi, ja sen jälkeen olemme valmistaneet yli 20 000 opiskelijaa uralle yritys- ja julkisella sektorilla.

Tarjoamme seuraavia perustutkinto-ohjelmia (kandidaatti - kand.) Ja jatko-ohjelmia (magister - maisteri) Tšekin tasavallan opetusministeriön akkreditoimina.

  • Liikkeenjohto (tšekin kielellä)
  • Turvallisuuden hallinta (tšekin kielellä)
  • Aluekehitys (tšekin kielellä)
  • Yritystalous ja johtaminen (englanniksi)

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

DSC02634

Osa Cognos AG: tä

Cognos AG on yksi suurimmista yksityisistä ja itsenäisistä koulutusyrityksistä Saksassa, ja sillä on teknillisiä kouluja, korkeakouluja ja jatko-oppilaitoksia Saksassa, Tšekissä, Luxemburgissa ja muissa maissa. Tällä hetkellä AG koostuu 15 yrityksestä.

Ryhdy maailmanlaajuiseksi yritysjohtajaksi

Yhdistä 2000-luvulle räätälöity liike-elämän koulutus Prahaan, joka on yksi kansainvälisten opiskelijoiden suosituimmista kohteista.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

AMBIS BUDOVA-14

Hanki perusteellinen liiketoimintatieto

Ambis University menemme pidemmälle kuin oppikirjojen oppiminen. Kaikki luennoitsijamme opettavat runsaasta käytännön kokemuksesta ja ovat olleet tärkeissä tehtävissä omilla aloillaan. Pienissä luokkahuoneympäristöissä oppimisen lisäksi vierailet todellisissa yrityksissä ja näet, kuinka he panevat teorian käytäntöön.

Tosielämän koulutus Prahassa

Pääkaupunkia pidetään yhtenä kansainvälisten opiskelijoiden suosituimmista kohteista sen kohtuuhintaisuuden, korkealaatuisten yliopistojen ja rikkaan sosiaalisen elämän vuoksi.

Viime vuosina Praha on kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista liiketoiminnan keskuksista. Tšekki on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista talouksista houkuttelemalla joitain maailman johtavia yrityksiä.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

campus

Sijainnit

  • Prague

    Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8-Libeň Czech Republic, , Prague

    Kysymyksiä