We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

American Samoa Community College

American Samoa Community College

American Samoa Community College

Johdanto

American Samoa Community College (ASCC) perustettiin vuonna 1970 tarjoamaan keskiasteen jälkeisiä koulutusmahdollisuuksia vapaan taiteen, opettajien koulutuksen, ammatillisen ja teknisen koulutuksen sekä yleissivistävän koulutuksen aloilla Amerikan Samoan asukkaille. ASCC tarjoaa Associate of Arts- ja Associate of Science -tutkintoja sekä sertifikaattiohjelmia useilla akateemisilla ja teknisillä alueilla.

American Samoa Community College pitää keskeisenä teemana "Saili le Atamai" tai "tiedon etsimistä". Matka työntää meitä eteenpäin saavuttamaan tehtävämme tarjota korkealaatuisia koulutusohjelmia ja -palveluja. Jatkamme maaperämme perusarvoihin, jotka ovat opiskelijakeskeisyys, monimuotoisuuden kunnioittaminen, yhteistyö ja ryhmätyö, perinteiden ja kulttuurin kunnioittaminen sekä elinikäinen oppiminen vastaamalla 2000-luvun haasteisiin. Näemme aktiivisen vaikutuksen Amerikan Samoan ja Tyynenmeren koulutus-, sosiaalisen, kulttuurisen, poliittisen, taloudellisen, teknologisen ja ympäristöön liittyvän hyvinvoinnin kehitykseen.

Sijainnit

  • Mesepa

    Mesepa, Amerikan Samoa

    Kysymyksiä