Keystone logo
Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Johdanto

Tietoja Amitystä

Yli kaksikymmentäviisi vuotta sitten perustettu Amity Education Group on johtava koulutusryhmä, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti vertailevaa koulutusta suoraan esikouluista Ph.D. taso. Yli 150 000 opiskelijaa maailmanlaajuisesti, Amityn nopeasti laajeneva maailmanlaajuisesti vertailevien instituutioiden verkosto on johtanut ylioppilaitoksiin Dubaissa, Lontoossa, Singaporessa, New Yorkissa, Mauritiuksessa, Kiinassa ja Romaniassa ja suunnitelmia kampusten perustamisesta 25 maassa. Amity keskittyy tieteen tietäviin reitteihin

Kampus

Amity Education Group on yksi Intian johtavista yksityisistä voittoa tavoittelemattomista koulutusryhmistä tänään tarjoamalla maailmanlaajuisesti vertailevaa koulutusta suoraan esikouluista Ph.D. taso.

Aloittamalla kampuksilla Intiassa, Amityllä on tällä hetkellä kampuksilla ympäri maailmaa ja tavoitteena on olla kampuksilla 25 maassa lähivuosina. DIAC on Amity-yliopiston koti Dubaissa. Amityn keskittyminen tieteen ja teknologian polkuja rikkoville innovaatioille, maailmanlaajuisesti vertailukelpoiselle infrastruktuurille ja ennätystarjouksille ovat johtaneet suoraan Amity-instituutioihin, jotka ovat nousemassa halutuimpien koulutuskohteiden joukkoon.

Top-ranking-instituutit

Amity University ja sen laitokset mukaan lukien Amity Business School, Amity School of Engineering

Nämä rankingit on annettu eri parametreihin, kuten infrastruktuuriin, akateemiseen huippuosaamiseen, opetussuunnitelmaan ja tutkimukseen.

Tutkimuksen painopiste

Tapaustutkimushankkeet

Osana Yliopiston alueen yhdistystä Amity University Dubaiissa on Middle East Centric Case Center, joka osaltaan edesauttaa syvempää liiketoiminnan tuntemusta alueella. Tapaukset järjestetään suurimmassa maailmanlaajuisessa arkistossa hallinnointitapauksissa, artikkeleissa ja kirjoissa, jotka tunnetaan nimellä The Case Center. Tämän tapaustutkimuksen lisäksi Yliopisto on julkaissut myös kotimaisen tiedekunnan kirjoittama Lähi-idän keskittyneiden tapaustutkimusten yhteenvedon.

Kiinnostus tapaustutkimuksiin on globaalia eikä tule pelkästään yliopistoista vaan myös liike-elämästä. Niitä käytetään esimerkiksi johtamisopetuksissa intuitiossa, kuten Cranfieldin yliopistossa, Marylandin yliopistossa ja Witwatersrandin yliopistossa. Lisäksi McKinseyn kaliiperiorganisaatioita

Tämä suosio selittyy osittain tutkimusten hengityksellä, sillä ne kattavat niin moninaiset alueet kuin Arabiemiirikuntien vapaa-alueet; maamerkki ja Emaar, sekä monikansalliset yritykset kuten Nokia ja Yum! (Lähi-idässä); hallituksen ohjelmat, kuten Takamul ja Nitaqat; tai Expo 2020 -vaikutuksen vaikutukset Arabiemiirikunnan eri aloille. Niinpä he tarjoavat virkistävää kokemusta opiskelijoille, koska heitä kannustetaan harkitsemaan mahdollisia elinkelpoisia ratkaisuja todellisiin tilanteisiin. Tämä takaa puolestaan, että Amityn tehtävänä on rikastuttaa opiskelijan kokemuksia ympäri maailmaa.

Parhaat sijoittelut

Amity University, Dubai on tehnyt läsnäolonsa yritysmaailmassa UAE: ssa lyhyessä ajassa sen olemassaolosta Arabiemiirikunnissa.

Se on tullut haluttu lähde rehellisemmän rekrytoinnin johtavia yrityksiä eri aloille kautta ulottuvuus luoma jatkuva toiminta Corporate Resource Center (CRC) kampuksella. Yliopiston vuosittain sijoittautumisviikko, joka järjestettiin maalis-huhtikuun aikana, on valtava piirre yritysmaailmassa. Yli 35 top-yritystä vieraili kampuksella tänä vuonna sijoittautumisviikon aikana, mukaan lukien eräät suurimpiin työpaikkoihin kuuluvista suurimmista yrityksistä vuosittain halutun työnantajan listalta Lähi-idässä kuten Danzas, Apparel UAE

Tämän lisäksi CRC tukee aktiivisesti myös kaikkia opiskelijoita saumattomasti ja tehokkaasti siirtyessään luokkahuoneesta työpisteeseen. Tämä saavutetaan istuntojen avulla uudelleen kirjoittamisen, haastattelun käsittelytaitoja, kriittisiä ajattelutaitoja, pilkata haastattelutilaisuuksia, altistumista teollisuuden roolimalleille Guest-luentosarjan, Alumni-vuorovaikutusten ja ajoissa teollisuuden vierailujen kautta. Kunnioitettu kahden kuukauden harjoitteluohjelma heinäkuussa

Alumni-verkosto

Houkuttelemme ja kehitämme suhteitamme Amityn alumnin kanssa on ydin olemassaolomme akateemisen huippuosaamisen keskuksena. Alumni-verkot ovat tärkeä verkostoituminen, sosiaalinen ja ammatillinen, kaikkialla maailmassa.

Osana pyrkimyksiämme olla suurempi Alumni osallistuminen instituutioiden toimintaan Corporate Resource Center on Amity Alumni Masters Forum.

Tämä foorumi on foorumi esittelemään Alumniä roolimallina ja suurlähettilääksi opiskelijoillemme ja sen jälkeen integroimaan ne kampuksen BUDDY / MENTOR-ohjelmaan. Tämän foorumin avulla Alumni-roolimallit jakavat menestyksen salaisuuksia kampuksen opiskelijoilla "Alumni Masters" -ohjelmissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus käydä kasvotusten kanssa miljardin dollarin suurimman yrityksen toimitusjohtajan kanssa tai ymmärtää reitit, jotka tulevat menestyksekkääksi johtajaksi alan parhaasta yrityksestä.

Tällaiset kokemukset voivat ohjata opiskelijoiden tulevaisuutta, ja Amity Alumni Masters Forum tekee ne Amity Dubain opiskelijoille. Kun he rakentavat elämäänsä ja uransa, he toimivat nykyisten opiskelijoiden ohjaajina ja roolimalleina.

Tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa joidenkin Amity Universityin vaikutusvaltaisimpien alumnien kanssa antaa opiskelijoille erilaisen perspektiivin menestykseen. Opiskelijat, jotka lukevat vain jonkun elämäkerran, eivät ehkä ymmärrä niitä vaikeuksia ja epäonnistumisia, joita he kärsivät menestyksestään.

Ohjelma hyödyntää Amityn alumni-elimen kokemusta ja viisautta, jolloin onnistuneet tutkinnon suorittajat palaavat takaisin kampukseen keskustelemaan opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa. Useiden tapahtumien ja kokouksien kautta oppilaat oppivat "mestarin elämästä" yli absoluuttisen, huonoja aikoja ja hyvää.

Lähes kukaan ei pääse oikein ensimmäiseen kokeiluun ja paljastaa oppilaat ajatukseen siitä, että vastoinkäymiset ja epäonnistumiset voivat lopulta johtaa jotain myönteistä, ja siksi he ovat paljon valmistautuneempia heidän omien uransa aikana.

Alumnit ovat miehiä ja naisia ​​eri ammateista, jotka ovat asettaneet uudenlaisia ​​saavutuksia, joilla muut mittaavat itseään. Ja jokaiselle heistä Amity University -opetus oli menestyksen alku.

Ohjelma pyrkii myös sponsoroimaan alumneja (mikä tahansa Executive MBA -ohjelmamme, jos he haluavat parantaa taitojaksojaan), joka on askel kohti ohjelman yleistä menestystä ja lisää Amityn alumneja, joilla on ainutlaatuinen pätevyys Alumni Masters .

Sijainnit

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Kysymyksiä