Keystone logo
Anant National University

Anant National University

Anant National University

Johdanto

Anant National University , joka sijaitsee vehreällä kampuksella Ahmedabadissa, on Intian ensimmäinen muotoiluyliopisto. Se on sitoutunut hoitamaan ratkaisuratkaisijoita, ihmisiä, jotka ovat vallankumouksellisia ajattelussaan, mutta lähestymistapoihinsa ratkaisukeskeisiä.

Intiassa ja muualla maailmassa kohtaamme monimutkaisia ongelmia, kuten veden niukkuus, naisten turvallisuus ja muun muassa maan ja veden pilaantuminen, jotka edellyttävät yhteistyöhön perustuvaa, monialaista ja innovatiivista lähestymistapaa ratkaisuun. Anant National University (AnantU) uskoo intohimoisesti, että suunnittelijat voivat työskennellä eri aloilla ja soveltaa muotoiluajattelutaitojaan löytääkseen käytännön ratkaisuja joihinkin tämän päivän kriittisimpiin ongelmiin. Yliopisto on sitoutunut muuttamaan muotoilukoulutuksen keskustelua tekemällä siitä monialaisen, teollisuuden kannalta merkityksellisen ja keskittyen kestävyyteen ja muotoiluajatteluun.

Ainutlaatuisen pedagogiansa ansiosta jokaisesta Anant Nationalin opiskelijasta tulee ratkaisuryhmä - vallankumouksellinen ajattelija, jolla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa - ja häntä kannustetaan perustamaan oma henkilökohtainen oppimispolunsa.

Sijainnit

  • Ahmedabad

    Ahmedabad, Intia

    Kysymyksiä