Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Johdanto

Koti

Aquinas College, Osallisuutta koulutusyhteisölle juuret katolisessa ja Dominikaanisen perinne, antaa vapaat taidot globaalin näkökulman, korostaa ura valmistelu keskittyi johtajuutta ja toisten palvelemiseen, ja edistää sitoutumista elinikäiseen oppimiseen omistettu harjoittamisesta totuuden ja yhteisen hyvä.

Ota virtuaalinen kiertue kampuksistamme klikkaamalla tästä

Visiomme

Aquinas College on tunnustettu poikkeuksellinen katolinen taiteet college, joka valmentaa yksilöitä uran johtamisen ja palvelujen löytämään kestävä ja vain maailmanlaajuisen yhteisön.

Taiteet

Liberal Arts koulutus on kattava koulutus, jonka tarkoituksena on kehittää opiskelijoille, jotka viihtyvät kaikissa ulottuvuuksissa elämän. Tällä Akvinolainen, kun opiskelijat saavat uran valmisteen tietyillä aloilla, tavoitteena on olla kunnossa kaikesta. Koulutusta varten koko ihminen, joka on parasta kaikille elämän, ei vain 9-5 työpäivä, mutta valmistaa sinua alati muuttuvassa maailmassa.

Mitä se voi tehdä minulle?

 • Vapaudesta vapaat taidot sisältää henkinen vapaus ja edistää ajattelutapoja ja elävä, jotta opiskelijat voivat ymmärtää Jumalan tarkoitus heidän elämässään.
 • Keskittymällä koko henkilö, opiskelijat ymmärtämään, miten täyttää tärkeitä rooleja niiden vapaa-aikaa, esimerkiksi olemalla hyvä ystävä, kirkon jäsen, puoliso, tai positiivinen tekijä yhteisössä.
 • Hankinnassa laaja, perustava opetus, opiskelijat ovat valmiita monenlaisia ​​uravaihtoehtoja koko elämän.
 • Kanssa pienempiä ja pienempiä opiskelija / opettaja-suhde kuin suuremmat yliopistoissa, saat enemmän henkilökohtaista huomiota, todennäköisemmin viitataan harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja ja oppia edistää syvemmälle suhteita.
tulokset

On monia asioita olla ylpeä klo Aquinas. Tunnustettu kansallisesti, ja palkitaan vahvan opetusohjelmia, yleisurheilu, menestystä kestävyys ja palvelun ponnisteluja ja ennen kaikkea tuloksia opiskelijoille.

National palkinnot

 • Juhlimme selvästi katolinen ja Dominikaanisen juuret, Akvinolainen sai Top 50 katolinen College (2015 Rankings Best katolinen Yliopistot).
 • Aquinas oli myös sijoittunut # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World raportti)
 • # 41 Best Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Opiskelija menestys

On olemassa lukuisia mahdollisuuksia Opiskelijamme tutkia niiden etuja. Olipa tutkimalla pois, suorittavat perustutkintoa tutkimus, tai jatkaa työharjoitteluun, siellä on jokaiselle jotakin.

 • Akvinolainen on erittäin suuri sijoitus korko, jossa 90% 2014 valmistuneet joko työntekijälle tai tutkijakouluissa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.
 • Työharjoittelu kumppanit kuten Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids Art Museum, Van Andel tutkimuslaitos ja Detroit Tigers ja paljon muuta!
 • Akvinolainen on sijoittunut top 3 prosenttia kaikista kirjanpito-ohjelmia maan perusteella 2014 CPA tentti läpäisyaste.
 • Meillä on lähes 70% hyväksymisprosentin lääketieteelliseen koulun ja viihtyvät kanssa yhteistyössä MSU College of Human Medicine Early Assurance Program.
 • 100% valmistuneista Hoitotyön ja kemian käytetään 6 kuukauden kuluessa valmistumisesta.
 • Education opiskelijat kulkevat Michigan Test opettaja Certification nopeudella 92,4%.
 • Valmistuneista on 90% hyväksymisprosentin Fyysiseen Assistant, Physical Therapy ja Dental ohjelmia.
opiskelijoille

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Kysymyksiä