Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Johdanto

Tietoja APIIT: stä

Aasian ja Tyynenmeren tietotekniikan instituutti tarjoaa valikoiman ohjelmia, jotka on suunniteltu tuottamaan erittäin työllistyviä tutkinnon suorittaneita, tarjoamalla opiskelijoillemme kansainvälisesti vertaansa vailla olevan akateemisen kokemuksen, joka on läheisessä yhteydessä alan vaatimuksiin. Se on osa APIIT-koulutusryhmää, joka koostuu Aasian Tyynenmeren teknisestä yliopistosta

APIIT: n ohjelmat tarjotaan yhdessä pitkäaikaisen kansainvälisen kumppanin, Staffordshire University, Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa. Tämän hyväksyttyjen yhteistyöjärjestelyjen mukaisesti APIIT toimittaa Staffordshiren yliopiston tutkintoa käyttäen samaa opetussuunnitelmaa ja noudattaa samoja opetus-, oppimis- ja arviointimenetelmien parannusprosesseja kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tavoitteena on varmistaa opiskelijoiden kokemusten ja akateemisten standardien vertailtavuus.

Creative Industries Malesiassa ja alueella on johtava tie tulevaisuuden Staffordshire University Courses @ APIIT alalla Design Innovation

APIIT: n koulutusjärjestelmä tuottaa diplomaatteja, jotka osoittavat Staffordshirin sitoumuksen tuottaa Staffordshire Graduate -tutkinnon suorittaneita, joilla on työllistyvyyden, yrittäjyyden ja yrittäjyyden keskeiset taidot - sekä kyky erottua työmarkkinoilla. APIIT-opiskelijoina Staffordshiren yliopiston tutkinnoilta opiskelijat saavat paljon enemmän kuin pelkkä ymmärrys omasta aiheesta, mutta jättävät joukko ominaisuuksia, joita mahdolliset työnantajat eivät vain etsi, vaan arvostavat ja kunnioittavat. Samanaikaisesti APIIT: n omat säätiö- ja tutkinto-ohjelmat ovat Staffordshiren yliopiston ulkoisen laadun varmistamia, mikä varmistaa, että opiskelijat saavat kansainvälisesti vertailukelpoisen pätevyyden ja varmistavat samalla onnistuneen edistyksen valitsemaansa asteeseen.

Tämä lähestymistapa kansainvälisesti vertailevan koulutuksen tarjoamisessa ulottuu myös Malesian rajojen ulkopuolelle, ja se liittyy läheisesti Sri Lankassa ja Intiassa toimiviin APIIT-haaraliikkeisiin. Malesian ensimmäisten MSC-tilainstituutioiden joukossa APIIT on saavuttanut myös vahvan panoksensa tutkimukseen, kehitykseen ja kaupallistamiseen, ja se on voittanut yli 50 malesialaista ja kansainvälistä palkintoaan innovaatioilleen, tuotteilleen ja opiskelijaprojekteilleen. Koulutuksen laatuun keskittyvä APIIT Education Group sai vuonna 2011 pääministerin palkinnon huippuosaamisesta sekä Malesiassa toimivan kansainvälisen kaupan ja teollisuuden ministeriön viennin laatupalkinnosta.

Malesian opetusministeriö hyväksyy APIIT: n akateemiset ohjelmat ja Malesiassa hyväksytyt tutkintotodistukset (MQA) ovat kokonaan tai väliaikaisesti akkreditoituja.

Miksi opiskella Kuala Lumpurissa Malesiassa

Kaikille on jotain

Kuala Lumpur (KL) on pitkään ollut opiskelupaikan valinta Indonesiasta, Kiinasta, Intiasta, Pakistanista, Keski-Aasiasta, Euroopasta, Lähi-idästä, Malediiveista, Afrikasta ja Kaakkois-Aasian maista. Malesian kaunis maa, sen monipuolinen väestö ja vakaa toimintaympäristö tarjoavat laajan kurssimalliston - IT: stä ja teknologiasta bioteknologiaan ja tiedotusvälineisiin - kaikille opiskelijoilleen elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia.

Korkeat akateemiset standardit ja kansainvälinen tunnustus

Koulutus on investointi, joten haluat varmistaa, että saat hyvän pätevyyden ja korkeatasoisen oppimisen. Vuosien mittaan olemme sopeutuneet nykyaikaisiin opetusmenetelmiin ja -välineisiin hylkäämättä perinteisten oppimismenetelmien arvoja. Voit olla varma siitä, että saat kansainvälisiä standardeja ja tunnustusta koskevia tutkintoja. Nämä pätevyydet ovat siirrettävissä ja tunnustettavissa myös muissa yliopistoissa, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa. Tietenkin lopullinen tavoite on, että pätevyytenne ja opiskelusi ovat siirrettävissä ja arvostettuja työvoimasta.

Sinä parannat englantia

Malesia tarjoaa valtavan mahdollisuuden oppia ja hallita uusia kieliä. Monikulttuurinen monimuotoisuus ja väestömme koostuvat englannin, bahasa melayun, mandarin, kiinan kielen mursuista, tamilista ja useista muista puhujista. Voit tavata ja opiskella opiskelijoita eri puolilla maata antaen sinulle mahdollisuuden puhua ja harjoitella uusia kieliä. Suurin osa opiskelijoista puhuu englantia, ja meidän luokat ovat kaikki englanniksi. Voit myös ottaa lisää englantilaisia ​​luokkia ennen kuin aloitat tutkintoasi.

Edullinen vaihtoehto

Malesiassa opiskelemisen ja elämisen kokonaiskustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin useimmat maat, jotka tarjoavat kansainvälisesti tunnustettuja ja laadukkaita opinto-ohjelmia.

Teknologian ja multimedian keskus

Malesian hallituksen multimediakäytävä (MSC) käynnistettiin vuonna 1996, jotta maa siirrettiin tieto-ikäryhmään useilla aloitteilla tai lippulaivahankkeilla, joihin kuuluvat sähköinen hallinto, älykkäät koulut, telelääketiede, tutkimus Malesia on myös todellinen arkkitehtuurihistorian ennätys vanhasta uuteen. Tule katsomaan yksi maailman korkeimmista betoniturneista! Seisoo 421 metriä, Kuala Lumpur-torni rakennettiin paikallinen yritys toimimaan televiestinnän ja lähetystorni. Sen lisäksi, että monimutkainen arkkitehtuuri on mahdollista, voit myös käydä jossakin neljästä nimenomaisesta hissiä ylhäältä ja ihailla näkemystä Observation Deckista. Kuala Lumpurin horisonttien yläpuolella sijaitseva 452 metrin Petronas Twin Towers on kansallispuisto ja maan ylpeyden symboli. Houkuttelevan lasi- ja teräsprofiilin 88-kerroksinen rakennus on integroitu kehittäminen kaupallisten, vähittäiskaupan, hotelli-, kongressi-, viihde- ja asuinkiinteistöjen kanssa.

Helppokäyttöinen

Malesia pääsee helposti lentojen kautta ympäri maailmaa. Se on myös saatavilla merellä ja maalla naapurimaista, kuten Indonesiasta, Singaporesta ja Thaimaasta. KL International Airport, KLIA, on kodikas lentokenttäympäristö, jolla on korkeat teknologiatilat. Se on kiireinen lentoasema, joka hoitaa ja hoitaa lentoja, jotka lähtevät ja maata kaikkialta maailmasta. Jos olet kilpa-autoilija, sinä iloitsekin siitä, että Formula 1 Race Track sijaitsee lähellä lentokenttää, jossa Formula One Race järjestetään joka vuosi maaliskuussa. Kappale soveltuu myös moottoripyörän ja rallin kilpa-ajoon ympäri vuoden.

Koe kulttuurien monimuotoisuus

Löydät Aasian vanhin sivilisaatioiden - malaijin, kiinan ja intian - ilahduttavan fuusioisuuden, jossa on runsaasti festivaaleja, tapoja ja perinteitä ja erilaisia ​​monikulttuurisia ruokia. Malesiassa syöminen on seikkailu ruoan ystäville. On erinomainen valikoima - mausteisesta Malayn ruoasta, loputtomasta valikoimasta kiinalaista ruokaa, eksoottisia ruokia Intiasta, Länsi-keittiö, Nyonyaan ja portugalilaiseen ruokaan. Hemmottele suosittuja malesialaisia ​​ruokia, kuten satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa ja kana riisi. Myös kansainväliset pikaruokaketjut ovat laajalti kaupungeissa. Malesialaiset juhlivat erilaisia ​​juhlia ja festivaaleja - Deepavali tai Valon Festival, Hari Raya, kiinalainen uusivuosi, joulu, kansallispäivä tai Merdeka-päivä, lyhty ja kuun kakkufestivaali, vain muutamia.

Kohtalainen ilmasto ja sää

Malesiassa on trooppinen, kostea ilmasto, jonka lämpötila on keskimäärin 29 ° C ympäri vuoden ja jäähdytin vuoristoalueilla. Maantieteellisesti se kylpee lämpimässä trooppisessa auringonlaskussa, jossa on 3 000 kilometriä rantaviivaa, joukko viileitä kukkulapaikkoja, maailman vanhimpia sademetsiä ja Kaakkois-Aasian korkeimpia vuoria. Valoisa ja trooppinen ilmasto takaa, että useimmat urheilulajit ja aktiviteetit voivat nauttia ympäri vuoden.

Urheilutoiminta ja seikkailu

Monet urheilulajit ovat Malesiassa. Suosituimpia ovat jalkapallo, sulkapallo, jääkiekko, tennis ja squash. Muut suosineet ovat pyöräily, kriketti, keilailu, golf, rugby, pöytätennis, softball ja grand prix -rautat. Jos rakastat luonnollista seikkailua, sinulla on paljon hauskaa! Pitkän rantaviivan ja offshore-saarten kanssa voit harrastaa vesihiihtoa, purjelautailua, snorklausta ja sukellusta saarilla ja meripuistoissa, myös melontaa, koskenlaskua, jokisatamia ja risteilyjä suuren jokijärjestelmän rinnalla. Se ei ole kaikki. Malesian suosituimpia toimintoja ovat myös luola tutustumassa, vuorikiipeilyyn, maastopyöräilyyn, maastopyöräilyyn, viidakon trekkingiin, retkeilyyn, sukellukseen, kalastukseen, lintujen tarkkailuun ja varjoliitoon.

Sijainnit

  • Kuala Lumpur

    Jalan Teknologi 5, Taman Teknologi Malaysia, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, , Kuala Lumpur

Kysymyksiä