Keystone logo
© ASOMI College of Sciences
ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

Johdanto

Kansainvälinen korkeakoulu

Collegemme syntyy konkreettisista synergioista korkeakoulumaailman ja yritysympäristön välillä. Tällä pyritään kehittämään uusia maailmankasvatuksen paradigmoja ja malleja, ja siksi yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on yhteistyöhön, harjoitteluihin ja kansainvälisiin suhteisiin perustuvan todellisuuden luominen.

Pyrimme jäsentämään korkea-asteen koulutusohjelmia sellaisilla ominaisuuksilla, jotka valmistavat opiskelijoitamme markkinoille, joita määrittelevät nopeat ja lukuisat kasvutrendien muutokset. Valmistuneistamme tulee toivottavasti johtajia, jotka pystyvät tarttumaan näihin mahdollisuuksiin laajan näkemyksen kautta, joka ulottuu kauas kansallisten rajojen ulkopuolelle ja saavuttaa maailmanlaajuiset kumppanuussuhteet ja verkostot.

Siksi korkeakoulumme tarjoaa koulutus- ja harjoittelumahdollisuuksia eri maissa ja tarjoaa heille tärkeitä kumppanuuksia johtavien yritysten ja tärkeiden tutkimuskeskusten kanssa.

Akkreditoitu laitos

ACS – ASOMI College of Sciences on akkreditoitu korkeakoulu, joka on perustettu kehittämään innovatiivisia malleja ja ratkaisuja akateemisessa kontekstissa, edistämään oppimiskykyä, joka on suuntautunut tehokkaiden työkalujen tukemaan koulutuskokemukseen ja asettaa opiskelijan todellisena päähenkilönä koulutuksen keskipisteeseen. koulutuspolku, joka valmistaa häntä menestyväksi ammattilaiseksi.

Tehtävä

ACS – ASOMI College of Sciences tehtävänä on edistää akateemisen ja käytännön maailman kohtaamista edistämällä näiden kahden näkökohdan/todellisuuden yhteensovittamista. Siksi se tarjoaa korkealaatuista markkinalähtöistä valmistelua. Tämä on mahdollista ACS – ASOMI College of Sciences kehittämän verkoston ansiosta, joka koostuu erittäin pätevistä opettajista, joilla on ammatillinen ja akateeminen tausta, jolla on konkreettista kokemusta ja merkitystä.

Näkemys

ACS College of Sciences -yliopiston visio korostaa sitoutumista kansainvälisellä tasolla, jonka ansiosta se on pystynyt kehittämään opiskelijoilleen lukuisia koulutus- ja ammatillisia mahdollisuuksia. He voivat osallistua erilaisille kampuksille ja paikat Euroopassa, ottaa yhteyttä kymmeniin kumppaneihin ja yhteistyöhön sekä osallistua useisiin kansainvälisiin harjoittelumahdollisuuksiin. ACS College of Sciences -koulutustarjonta ulottuu eri osa-alueille, kuten terveyteen, liiketoimintaan, lakiin ja digitaaliseen innovaatioon.

Meidän tavoitteemme

Tavoitteena on tarjota hyödyllisiä työkaluja jokaisen opiskelijan akateemiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, ja tämä tapahtuu jokaisen opiskelijan jatkuvalla huomiolla siten, että jokainen resurssi keskittyy toteuttamaan täyden potentiaalinsa. Opiskelijoiden saatavilla olevat mentorointi- ja tutorohjelmat on suunniteltu tukemaan ja inspiroimaan heitä rakentamaan arvokasta roolia yhteiskunnassa, joka johtaa heidät henkilökohtaiseen ja ammatilliseen toteutumiseen.

Sijainnit

  • Pembroke

    Block D Giorgio Mitrovich Street, PBK 1014, Pembroke

    Kysymyksiä