BA in Culinary Arts
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Lucerne, Sveitsi
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Yleiskatsaus
Ohjelma tarjoaa opiskelijoille laajennetun käytännön ja ammatillisen pätevyyskoulutuksen tällä alalla, jotta he pystyvät ottamaan palkitsevia jatko-asemia. Se hyödyttää myös ihmisiä, jotka haluavat saada tarvittavia erityisosaamista harkitsemalla omaa kulinaarista tai catering-yritystään.
BHMS hallinnoi ohjelmaa RGU: n kanssa, joka myöntää kandidaatin tutkinnon kolmantena vuonna menestyksekkäästi suorittaneille opiskelijoille ja läpäisee kaikki moduulit. BHMS on vuonna 1928 perustetun Bénédict Switzerland -ryhmän jäsen, jonka tehtävänä on tarjota aikuiskoulutusta ihmisille, joilla on halu menestyä. Bénédict-koulu on yksi Sveitsin suurimmista yksityisistä koulutusorganisaatioista ja opettaa vuosittain yli 15 000 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa. Sinä ja ikäisesi oppivat omalta tiedekunnalta, joka akateemisten valtakirjojen lisäksi tuo mukanaan osaamista ja kokemusta kulinaarisista ja liike-elämän aloista. Näin varmistetaan, että oppitunne on nykyaikainen ja että sitä voidaan soveltaa reaalimaailmassa päivittäisessä ateria- tai ruokapalveluympäristössä. Robert Gordon -yliopisto, joka perustettiin vuonna 1881 Aberdeenissä korkeakouluna, tuli nykypäivän dynaamiseksi, nykyaikaiseksi yliopistoksi vuonna 1992 ja sillä on kansainvälinen maine, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta yli 13 000 opiskelijalle perustutkinto-opiskelijoille. taso.
Ohjelman tavoite
BHMS BA in Culinary Arts -ohjelmassa on suunniteltu erityisesti nuorille aikuisille, jotka haluavat kehittää uraa gastronomian alalla. Se hyödyttää myös ihmisiä, jotka haluavat saada tarvittavia erityisosaamista harkitsemalla omaa kulinaarista tai catering-liiketoimintaa. Opiskelijat, joilla on asianmukainen pätevyys, voivat osallistua ohjelmaan kolmannen vuoden aikana. Kun opiskelijat tulevat kolmanteen vuoteen, heidän olisi pitänyt kehittää rakkautta ja intohimoa elintarvikkeisiin, kuten esimerkkinä heidän omistautumisestaan tähän arvostettuun ja hyvin vaativaan ammattiin. Monimuotoinen valikoima kivenmoduuleja helpottaa sekä luovuuden että kulinaaristen konseptien kehittämistä ja tietämystä monien ruokapalveluiden hallinnoimiseksi.
Maksettu teollisuuskoulutus Sveitsissä
Teollisuuskoulutus on olennainen osa BHMS: n opinto-ohjelmaa ja tarjoaa mahdollisuuden saada palkattua työkokemusta uran alkuvaiheessa. Tämä osoittautuu korvaamattomaksi, kun haet ensimmäistä valvonta- tai johtotehtävää. Opiskelijat suorittavat koulutuksensa hotelli- tai ravintola-keittiössä lahjakkuuden mukaan. Onnistuneet opiskelijat voivat ehkä ottaa enemmän vastuuta kolmantena vuonna. Työnantajien järjestön ja Työntekijäliiton välillä Sveitsissä järjestetty alan koulutuspalkka on tällä hetkellä vähintään 2 168 CHF kuukaudessa. Tästä palkasta opiskelijat joutuvat maksamaan huonetta, kartonkia ja veroja. Keskimääräinen nettotulo kuukaudessa vaihtelee CHF: stä 1'200 - 1'400.
Sisäänpääsyvaatimukset
- Vähintään 17-vuotias
- Valmistunut keskiasteen tutkinto (vähintään 11 vuotta)
- Englannin kielitaito tasoltaan IELTS 5.0
Opintojakson sisältö
* Suora osallistuminen opiskelijat ottavat lisää eurooppalaista ruokaa käytännön luokkiin ja saksalaisiin kursseihin tukeakseen ja valmistelemaan heitä harjoittelupaikkaan Switzerlanissa
d