Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Johdanto

Ho Chi Minh City University of Technology – Vietnamin kansallinen yliopisto Ho Chi Minh City ( HCMUT-VNUHCM ), perustettiin vuonna 1957, on valtion omistama ja kattava yliopisto Vietnamissa.

Yliopisto on tunnustettu johtavaksi akatemian, tieteellisen tutkimuksen ja teknologian siirron keskukseksi Vietnamissa.

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) on ensimmäinen ja ainoa yliopisto Vietnamissa, joka on saavuttanut HCERES:n (Eurooppa) ja AUN-QA:n (ASEAN) akkreditoinnin samanaikaisesti .

Ohjelman akkreditoinnin osalta HCMUT on ensimmäinen yliopisto Vietnamissa, joka on saavuttanut ABET:n (Accreditation Board for Engineering and Technology Certification, USA) kahdella pääaineella: Tietojenkäsittelytiede ja Tietotekniikka . Saavutimme myös AUN – QA:n (laadunvarmistus ASEANin yliopistoverkon sertifioinnissa) yhdeksällä pääaineella: tietoliikennetekniikka, konetekniikka, kemiantekniikka, rakennustekniikka, valmistustekniikka, liiketalous, teollisuusjärjestelmätekniikka, automaattinen ohjaustekniikka ja sähkö-elektroniikka.

TUTKIMUSOHJELMAT

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) tarjoaa opinto-ohjelmia kandidaatin tasosta tohtoriin. taso eri pääaineilla: öljytekniikka, kemiantekniikka, teollisuusjohtaminen, tietotekniikka, kone- ja mekatroniikkatekniikka, sähkö- ja elektroniikkatekniikka, rakennustekniikka, liikennetekniikka, ympäristötekniikka ja -hallinta jne.

Kansainvälisille opiskelijoille HCMUT tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinnon koulutusohjelmia, joiden opetusväline on englanti.

MAAILMANLAAJUISET LIITÄNNÄT

HCMUT tekee yhteistyötä arvostettujen yliopistojen kanssa ympäri maailmaa, kuten Monash University (Australia), University of Queensland (Australia), University of Adelaide (Australia), University of Technology Sydney (Australia), Macquarie University (Australia), Griffith University (Australia) ), University of South Australia (Australia), Deakin University (Australia), University of Wollongong (Australia), University of Otago (Uusi-Seelanti), University of Auckland (Uusi-Seelanti), Nagaoka University of Technology (Japani).

Siten opiskelijoilla on mahdollisuus siirtyä kumppaniyliopistoihimme kumppaniyliopistojen myöntämään kandidaatin tutkintoon ja vaihtoon akateemisiin tai kulttuurillisiin ohjelmiin enintään 02 lukukauden aikana.

TERVETULOA HCMUTILLE!

Yhteystiedot:
Sähköposti: [email protected]WhatsApp-numero: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Rankingit

Viimeisimmässä QS Rankingsin 400 Aasian yliopiston luokituksessa olemme sijalla 167, mikä on 5 sijaa korkeampi kuin edellisenä vuonna, mikä tarkoittaa, että HCMUT on Aasian 170 parhaan yliopiston joukossa .

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Ho Chi Minh City

    Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Kysymyksiä