Elintarviketekniikan kandidaatti
Ho Chi Minh City University of Technology
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Ho Chi Minh City, Vietnam
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
VND 320 000 000
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Johdanto
Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita maailman elintarvikehuollon tuotannosta, käsittelystä, pakkaamisesta, turvallisuudesta ja / tai kuljetuksesta, olisivat kiinnostuneita elintarviketekniikan erikoistumisesta.
Opiskelijat, jotka haluavat erikoistua elintarviketekniikkaan, opetetaan yhdistämään tekniikan perusperiaatteet (kuten nestemekaniikka, lämmönsiirto ja massansiirto jne.), Matematiikka ja luonnontieteet (biologia, kemia ja fysiikka) elintarvikekemian, mikrobiologian, elintarvikkeiden jalostustoimintojen ja teknisen suunnittelun kehittyneisiin kursseihin.
Opetussuunnitelma
Ohjelman yhteenveto
- Insinööri (elintarviketekniikka)
- Kesto: 4 vuotta
- Opintopisteiden määrä: 124 opintopistettä
- Opetuksen keskiarvo: englanti
- Lukukausimaksu: noin 80-100 miljoonaa vnd/vuosi(*)
(*4 vuoden opiskelu Vietnamissa)
Siirtomahdollisuudet
Opiskelijoilla on kaksi vaihtoehtoa:
- Vaihtoehto 1: Opiskelijat opiskelevat HCMUT:ssa 4 vuotta ja saavat HCMUT:n myöntämän tekniikan kandidaatin tutkinnon (Food Technology).
- Vaihtoehto 2: Suoritettuaan 02 vuotta HCMUT:ssa opiskelijat, joilla on taloudellinen ja akateeminen kelpoisuus, voivat siirtyä kumppaniyliopistoihimme myöhemmäksi 02 vuodeksi suorittaakseen opinnot kumppaniyliopistojen myöntämään kandidaatin tutkintoon.
HCMUT työskentelee parhaillaan liittääkseen ohjelman kumppaniyliopistoomme Uudessa-Seelannissa. Tiedot päivitetään tänne pian.
Opetussuunnitelma
- Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) myöntämä tekniikan kandidaatti (elintarviketeknologia).
- Koulutuksen kesto: 04 vuotta HCMUT:ssa, Vietnamissa
- Opetuksen keskiarvo: englanti
- Kampus: Keskustan kampus. Vieraile kampuksellamme täällä .
- Viiteopetussuunnitelma näkyy alla. Vieraile tästä saadaksesi yksityiskohtaiset ja viimeisimmät päivitykset.
Luettelo kursseista
Tekninen piirustus | Ihmisen ravitsemus |
Yleinen kemia | Elintarvikemikrobiologian laboratorio |
Yleinen fysiikka | Elintarvikkeiden jalostustekniikan periaatteet |
Elintarvikekemia ja biokemia | Tieteellinen sosialismi |
Ruokatekniikka 1 | Työharjoittelu |
Yleinen biologia | Bioturvallisuus ja elintarviketurvallisuus |
Orgaanisen peruskemian laboratorio | Elintarvikkeiden laadunhallinta |
Orgaaninen kemia | Elintarvikkeiden jalostustekniikan laboratorio |
Fysikaalinen ja kolloidikemia | Yksikkötoimintojen laboratorio |
Ruoka-analyysi | Ruoan aistinvarainen arviointi |
Ruokatekniikka 2 | Erikoisprojektit |
Ruokamikrobiologia | Hanke elintarvikekasvien suunnittelusta |
Ruokakasvien suunnittelu | Capstone projekti |
Ota yhteyttä tai vieraile HCMUT:n verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja.
Galleria
Uramahdollisuudet
Elintarviketieteen insinöörit käyttävät taitojaan suunnitella kestäviä ja ympäristöllisesti vastuullisia elintarvikeprosesseja turvallisten, maukkaiden, terveellisten ja kätevien elintarvikkeiden valmistukseen kuluttajien tietoisuuden lisäämiseksi ja kysyntä turvallisen ja runsaan ruokavalion lisäämiseksi
Tutkinnon suorittaneilla on monenlaisia työpaikkoja jatkaakseen uransa. Työpaikat kuitenkin ryhmitellään seuraavissa neljässä kategoriassa:
- Tuotekehitys: työskentely elintarvikkeiden, pakkausten jne. Kanssa
- Engineering: Kehitetään prosesseja ja koneita ruoan valmistamiseksi ja säilyttämiseksi.
- Tekninen hallinta: valvotaan, miten ruoka valmistetaan, pakataan ja varastoidaan.
- Hygienia ja elintarvikkeiden turvallisuus.