Keystone logo
© Eva Dang
Backstage Academy

Backstage Academy

Backstage Academy

Johdanto

Backstage Academy tarjoaa parhaan mahdollisen koulutuksen kukoistava livetapahtumissa teollisuuden fantastinen yritysten välisiä yhteyksiä ja pääsyä tuotantolaitoksia opettamiseen ja oppimiseen.

Perustettiin heinäkuussa 2009, olemme ansaitsi nopeasti mainetta osaamiskeskuksena backstage koulutukseen erikoistunut tutkintoihin, lyhytkursseja ja mittojen koulutusohjelmia nuorille opiskelijoille, kokeneille ammattilaisille ja yhteisöt.

Olemme sijoittuneet Wakefield, West Yorkshire, että suurin tarkoituksella rakennettu tuotannon harjoituksissa areena monimutkainen Euroopassa, LS-Live, joka laskee Jay Z, The Stone Roses, Dizzee Rascal, Lady Gaga, Robbie Williams, BBC, ITV ja Monster energia keskuudessa asiakkailleen.

Yksityisesti rahoitettu organisaatio, me siltana teollisuuden ja koulutuksen tiiviissä johtavien ammattilaisten reagoimaan nopeasti ajankohtaisiin osaamisvajetta ja kirjoittaa koulutusohjelmia mukaisia ​​erityisiä vaatimuksia.

Tarjoamme asiaa, ajan tasalla koulutusta, jotta opiskelijat saavat esimakua siitä, mitä elämä on kuin backstage viihdeteollisuuden, jossa keskitytään työllistettävyyteen.

Valmistuneista on mennyt saada työtä kanssa Jay Z World Tour, talviolympialaiset, The Mumford & Sons Tour, Glastonbury toimistoa, Leeds Festival, LS-Live, Alton, mielistynyt Tapahtumat ja Genesis-teatteri.

timthumb

Teollisuutemme

On monipuolista uraa livetapahtumissa alan Tour johtaja, luova johtaja ja taiteilija Liaison, valaistukseen ohjelmoija, Venue teknikko ja äänittäjä vain muutamia mainitakseni. Jokainen tapahtuma, onko se musiikki keikka, muotinäytös, urheilutapahtumaan, yritysten tapauksessa, festivaali tai teatterin tuotantoa, vaatii joukko ihmisiä työskentelee yhdessä, käyttävät erilaisia ​​skillsets Onnistuneen lopputuloksen. Voit laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin, Bon Jovi 'koska emme voi' maailmankiertueella sisällytetty 250000 tonnia tuotannon osia viidessä farmari vaihetta, 200 henkilöstö, kuusi busseille ja yli 80 kuorma helpottaa Euroopan, Amerikan ja Australian kiertuepäivämääristä. Britannian tapahtumat Sector (konferensseja, näyttelyitä, messujen, vieraanvaraisuus ja urheilutapahtumia) tuottaa yli £ 33 miljardia vuosittain, ja ennustaa, että tämä nousee £ 40 miljardia vuoteen 2020 mennessä. Lähde: Britanniassa Tapahtumat Tapahtumat sektori luo mukaansatempaavan uraa, nuorille ja vanhoille, miehen ja naisen, osaava ja vähemmän koulutettujen, kaikissa kulttuureissa. Se maksimoi monenlaisia ​​luovia, teknisiä ja henkilökohtaisia ​​kykyjä tuottaa innostavia maailmaa muuttavan tapahtumia. Lähde: 'Tapahtumat ovat Iso-Britannia' raportti yritysvierailuja ja tapahtumat Partnership (BVEP), maaliskuu 2014 Koska teollisuuden tapahtumista johtuvien tarjoamiseen yli 530000 (kokoaikaiseksi) töitä oppisopimuskoulutuksen taso ylöspäin ... mikä tärkeintä, teollisuuden pyrkimys laajentua £ 12 miljardia vuoteen 2020 tukee kasvua esityslistan Britannian. Lähde: Kaikki eduskuntaryhmä UK Tapahtuma Teollisuus tutkimusta koskevan raportin osaksi kansainvälistä kilpailukykyä Britannian Tapahtumat Aihepiiri "toukokuu-elokuu 2013

ourfacilities

Tilamme

Backstage Academy on joitakin parhaat tilat maassa jo backstage uran koulutusta. Sijoitettu Tuotanto Park Wakefield, koti yrityksiä kuten Litestructures, Brilliant vaiheissa Perry Scenic Creative, LS-Live areenalla harjoitus monimutkainen, ja KB tapahtumat, opiskelijat hyötyvät pääsy state-of-the-art ateljeetila, lavastus vuokraus osasto, set rakentaminen tilat ja tosielämän oppimistiloja.

harjoitus Arena

Yksi asioista, joka tekee meistä ainutlaatuisen on meidän yhteys LS-live kenraaliharjoitus areenalla päämajaan, josta käytämme käytännön käytännön harjoituksia. Se on varta vasten ja erittäin joustava tila, joka on tavallisesti käytetään kaukoliikenteen osoittavat harjoituksissa, elokuva, tuotelanseerauksia, testi rakentaa ja tapahtumia.

32m pitkä 42m leveä studio on 128 tonnin katto kapasiteetti sen 18.2m korkea takilassa palkit, 1200A (3-vaihe) tehon, ja neljä lastausalueet, eli se mahtuu kaikki suuren mittakaavan tuotantoon. Studio voidaan käyttää takilaa koulutusta, valaistus harjoitukset, vaihe rakentaa ja muut käytännön istuntoja. Opiskelija voi myös antaa mahdollisuus tehdä työkokemuksen tuotantoja, jotka tulevat Studio.

On vaikea kuvitella, kuinka laaja Studio laitos on täällä, joten suosittelemme tulossa yksi Open Days katsoa kierroksen jos olet harkitsee tulossa tänne opiskelemaan!

Tekniset tiedot

 • Pinta-ala: 1641 neliömetriä (17664 neliömetrin)
 • Pituus: 42m (138ft)
 • Leveys: 39m (128ft)
 • Korkeus:
  • 16.5m (54ft) Jotta alapintaan lastauslaiturin
  • 18.2m (60ft) Riki palkin korkeus
  • 19.8m (65ft) Suurin työskentelykorkeudelle
 • Lastauslaiturilla: 128 Tonne katto kapasiteetti
 • Teho: 1200A (3 vaihe)
 • Lattiat: R-Tek 5mm sovittaa urareunatiilet

tuotanto Park

Tuotanto Park on täydellinen ennen tuotannon ja live-tapahtumia keskus Britanniassa, ja kotiin Backstage Akatemian ensisijainen kampuksella, jonka se jakaa valikoidun kokoelman suoria lähetyksiä yrityksiä kuten Perry Scenic Luova, Brilliant vaiheissa Litestructures ja LS-Live.

On viisi harjoitus studio paikan päällä tuo erilaisia ​​maailmanluokan retkiä ja tuotantoja puistoon, mukaan lukien: Muse, Take That, Florence and the Machine ja Foo Fighters.

Tuotanto Park tarjoaa täysin ainutlaatuinen, live tapahtumia ympäristö opiskelijoille samalla he suorittavat opintojaan Backstage Akatemiassa.

Kaikki tilat ovat vuokrattavissa konferensseja, tapahtumia ja juhlia. Soita LS-Live lisätietoja: 01977 659888 tai sähköpostitse [email protected] tai tietää enemmän vierailla Tuotanto Park verkkosivusto.

Unity Works

Vasta remontoitu, II-luokan elävää musiikkia paikka, Unity Works Wakefield avattiin syyskuussa 2014 ja on perusta meidän BA Visual Production tutkinto, sekä tarjoaa oppimisympäristöjen muillakin tutkintoihin.

Unity Works sisältää:

 • 600-paikkainen paikka (800 pysyvä)
 • 100-paikkainen juhlasalien
 • High tech tietokoneluokassa kanssa Z400 HP työasemia, Adobe Creative Cloud, Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, d3 ja WYSIWYG
 • Viisi joustava luokkahuoneessa tilat käytännöllistä tilaa tutustumiseen visualisointeja ja teknologia
 • 4k työasema

teknologia Suites

Kiinnitetty areenalla ovat Backstage Akatemian modernit mukavuudet, kuten Apple MacBook Pro perustuu IT Suite käynnissä useita alan standardi ohjelmia, täysi d3 visualisointi ja editointipöydällä kuten HD projektio ja surround-ääni, 3D stereoskooppisen projektiojärjestelmällä ja erilaisia ​​luokkahuoneessa ja seminaari tilat tilaa sekä akateemisen ja käytännön työssä.

Teknologiamme sviitit ovat seuraavat ohjelmistot asennettu

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Lopullinen versio
 • Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Autodesk Suite
 • d3
 • Isadora
 • Vectorworks
 • ESP visio

Luokkahuoneessa ja seminaari Spaces

Meillä on modernit luokkahuoneessa ja seminaari tilat tilaa sekä akateemisen ja käytännön työssä.

Workshop Spaces

Meillä on useita joustavia tiloja, voidaan käyttää useilla eri luovia, käytännön työpajoja. Useimmat on varustettu 3-vaihe virtalähde, ilmastointi ja pimennysverhot.

tuotteen esittely

Emme ole vain opettaa sinulle erilaisia ​​tuotteita ja teknologian liittyy livetapahtumissa teollisuuden osoitamme mitä he voivat tehdä samoin.

Meillä on erilaisia ​​tiloja, voidaan käyttää tuote-esittelyt, jolloin voit nähdä teknologian toiminnassa läheltä ja jopa mennä itse.

Sijainnit

 • Wakefield

  Production Park Unit 5 Langthwaite Road South Kirkby , WF9 3AP, Wakefield

 • Wakefield

  Westgate Wakefield West Yorkshire, WF1 1EP, Wakefield

  Kysymyksiä